Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، حسین پیرمؤذن اظهار کرد: هیچ مانعی در صادرات سیب‌زمینی وجود ندارد و با تعرفه ۱۰۰۰ تومان صادرات به کشورهای مختلف در حال انجام است هر چند که برخی از کشورها به دلیل فصل برداشت سیب‌زمینی تعرفه واردات را تا سه برابر افزایش دادند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر از گمرک بیله‌سوار روزانه ۲۰ تا ۲۵ کانتینر صادرات سیب‌زمینی در حال انجام است و به غیر از کشور عراق به سایر کشورها از جمله افغانستان، ‌پاکستان، ترکیه، آذربایجان و آسیای میانه صادرات سیب‌زمینی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه علاوه بر تأمین نیاز داخلی و واحدهای فرآوری صادرات سیب‌زمینی از استان اردبیل با قیمت مناسب انجام می‌شود، گفت: کشاورزان دو هزار تا دو هزار و ۲۰۰ تومان سیب‌زمینی خود را به فروش می‌رسانند و هیچ مشکلی در تأمین نیاز داخلی و صادرات وجود ندارد.

پیرمؤذن به موضوع پیمان‌سپاری ارزی و تعلیق کارت‌های بازرگانی تجار اشاره کرد و افزود: در نشست اخیری که استاندار اردبیل با وزیر صمت داشتند، موانع و مشکلات رفع شده و صادرکنندگان ما برای صادرات به کشورهای مختلف هیچ مشکلی ندارند و حتی به راحتی می‌توانند تجارت خود را انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در گذشته صادرات به کشورهای همسایه حتی با ریال و بدون پیمان‌سپاری انجام می‌شد اما در دو سال گذشته با طرح موضوع پیمان‌سپاری ۸۵ درصد صادرکنندگان ما سعی کردند تا به تعهدات خود عمل کرده و ارز حاصل از صادرات را به استان باز گردانند.

پیرمؤذن اضافه کرد: استان اردبیل در بحث خرید و فروش و داد و ستد کارت‌های بازرگانی با مشکلی جدی به ویژه سوءاستفاده‌های و تخلفات احتمالی روبه‌رو نبوده و شرایط مساعدی را در این حوزه داشته و بازرگانان ما سعی کردند تا در بهترین شرایط به امر تجارت بپردازند.

وی به دستور جلسه شورای گفت‌و گوی دولت و بخش خصوصی در مورد مشکلات مالیاتی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اشاره کرد و ادامه داد: ما نیز شرایط کشور و نیاز مبرم دولت را در تحقق برنامه‌های مالیاتی به خوبی درک می‌کنیم و بر این امر واقف هستیم که تنها منبع درآمد دولت بحث مالیاتی است.

پیرمؤذن اظهار کرد: تنها انتظار ما این است که در بحث مالیات و در حمایت از بخش خصوصی اجرای عدالت و قوانین به صورت سراسری مورد توجه قرار گرفته و در استان اردبیل شرایط عادلانه در اجرای مصوبات قانونی بحث مالیات مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: ما تنها استانی هستیم که در بحث تراکنش‌های بانکی آن هم زیر پنج میلیارد تومان تا سال ۹۵ تخلف عمده‌ای نداشتیم و تجار ما توانسته‌اند در ادای وظیفه خود در این حوزه به درستی عمل کنند.

وی به مباحث مطرح شده در روزهای اخیر و عقد تفاهمنامه ملی اشاره کرد و ادامه داد: قرار است از سال آینده به ازای منبع درآمد مالیاتی استان اعتبارات اختصاص پیدا کند که این شرایط برای استان‌های کمتر توسعه یافته نظیر اردبیل می‌تواند شرایط عقب‌ماندگی صنعتی، تولیدی و اقتصادی را بیش از گذشته تحمیل کند.

‌دبیر شورای گفت‌و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: در بحث مالیات استان اردبیل در مقایسه با استان‌های صنعتی درآمد پایین‌تری دارد و این درآمد پایین نمی‌تواند منبع خوبی برای تأمین نیاز دستگاه‌های اجرایی در اجرای پروژه‌ها و طرح‌های متعدد باشد که ما انتظار داریم نسبت به لغو این مصوبه و توزیع منابع استان‌ها براساس شاخص‌های فقر و توسعه‌ نیافتگی نگریسته شده و توجه شود.

در این جلسه نمایندگان شورای حل اختلاف مالیاتی استان مشکلات، دغدغه‌ها و نگرانی‌های خود را مطرح کرده و از مدیرکل امور مالیاتی استان خواستند که نسبت به حل این دغدغه‌ها و مشکلات اقدام کنند.

۴۷

کد خبر 1446390

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اردبیل صادرات سیب زمینی استان اردبیل بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است

بهزاد محمدی خلفلو در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به مسئولیت اجتماعی صنایع و دستگاه ها و سهم آنها در قالب مشارکت های مردمی و اقدامات مدرسه سازی در اردبیل اظهار کرد: هرچند استان اردبیل استان صنعتی نیست اما ما تلاش زیادی را انجام دادیم تا با مجموعه های صنعتی بزرگ استان و شرکت ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی توافقی را برای انجام مسئولیت اجتماعی خود انجام دهیم تا از این محل پروژه های مدرسه سازی تعریف و در مناطق باجمعیت دانش آموزی بالا ساخت مدرسه را نظیر دارالفنون یا حمایت های بنیاد برکت و سایر نهادها انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نرخ رشد جمعیت دانش آموزی و پائین بودن سرانه آموزشی در استان اردبیل احداث ۲ هزار کلاس درس در سال های آینده پیش بینی شده تا بخشی از این واحدهای آموزشی از محل اعتبارات ملی و استانی و بخشی نیز به همت خیرین و مشارکت اجتماعی کارخانه ها و نهادهای عمومی غیردولتی اجرایی شود.

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل بهره وری منابع انسانی و پشتیبانی های اداری و رفاهی کارکنان را یادآور شد و بیان کرد: نیروی انسانی برای هر سازمان با ارزش ترین منبع کارآمدی است که در کنار بهره گیری از توان نیروی انسانی متخصص و متعهد برای نوسازی مدارس ما سعی کردیم تا در حد امکان دغدغه های رفاهی و معیشتی همکاران را برطرف و با تدارک فضای اقامتی در خراسان رضوی و مازندران زمینه حضور همکاران با خانواده هایشان را در این فضاهای تفریحی مهیا کنیم.

محمدی خلفلو بیان کرد: در کنار تدارک این امکانات در حوزه ورزشی امسال در چند نوبت و رشته های ورزشی مختلف توانسته ایم مدال قهرمانی و نایب قهرمانی را به دست آورده و اسباب افتخاری برای سازمان نوسازی باشیم.

وی با اشاره به روند اجرای طرح «شهید عجمیان» در استان اردبیل تصریح کرد: طرح «شهید عجمیان» هم راستا با سایر مناطق کشور در استان اردبیل نیز برگزار و موفق شدیم با هزینه ۳ میلیارد تومانی در ۳۵۰ مدرسه با همکاری آموزش و پرورش و همت جهادی همکاران فضای پرشور و نشاطی را برای دانش آموزان مهیا کنیم.

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل بیان کرد: در این طرح فضاهای آموزشی رنگ آمیزی و زیباسازی شده تا دانش آموزان در این فضا تحصیل شایسته و همراه با آرامشی را تجربه کنند و قطعا در سال جدید این طرح با گستردگی بیشتر در سطح استان اردبیل اجرا خواهد شد.

محمدی خلفلو اولویت و برنامه های راهبردی سال جاری نوسازی مدارس اردبیل را یادآور شد و اظهار کرد: امسال تلاش می کنیم تا دو رویکرد جدی را در سازمان دنبال تا بتوانیم به افزایش سرانه فضای آموزشی و تربیتی استان کمک کنیم.

وی اضافه کرد: رویکرد اول ما در سال ۱۴۰۳ تکمیل و تحویل پروژه های نیمه تمام دولتی و خیرین است که تا حد امکان با جذب اعتبارات در این کار اهتمامی جدی خواهیم داشت و در وهله دوم با تامین اعتبار ملی و استانی شاهد شروع پروژه های جدید در مناطق با تراکم دانش آموزی بالا خواهیم بود که در این راستا در تلاش برای جلب مشارکت دستگاه های مختلف در قالب مسئولیت اجتماعی هستیم تا براساس این تفاهمنامه ها بتوانیم ماموریت خود را انجام دهیم.

مدیرکل نوسازی مدارس اردبیل اظهار امیدواری کرد؛ در کنار تکمیل و بهبود پیشرفت پروژه های مدرسه سازی در استان در شهرهای پرجمعیت نظیر اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر بتوان کمبود فضای آموزشی و ناایمن بودن مدارس را در ابعاد فیزیکی و یا سیستم گرمایشی به صفر رسانده و اقدام عملیاتی در این شهرستان ها به ثمر نشیند.

کد خبر 6064185

دیگر خبرها

  • تمدید خرید توافقی سیب‌زمینی درچهارمحال و بختیاری
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • ۸۰ هزار ماموریت اورژانسی انجام دادیم
  • احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است
  • اورژانس اردبیل در طرح سلامت نوروزی سه هزار و ۳۲۱ ماموریت انجام داد
  • نفوذ زمینی‌ها به ماه و خورشید در سالی که گذشت
  • تمدید خرید توافقی سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری
  • تمام شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند
  • برلین: نباید حمله بزرگی در رفح انجام شود
  • 1000 بازرسی از واحدهای صنفی اردبیل انجام شده است