Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرسی از مراکز مجاز توسط گشت مشترکی با همکاری اتحادیه سوخت‌های جایگزین، وزارت نفت و اتاق اصناف انجام می‌شود.

به گزارش «انرژی امروز» از ایلنا اتحادیه سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته با انتشار اطلاعیه‌ای به مراکز مجاز خدمات فنی اعلام کرد که در راستای اجرای ماده 11 از تبصره 4 ماده 45 قانون نظام صنفی و با توجه  به اهمیت نظارت بر واحدهای صنفی از این پس گشت مشترک با حضور بازرسان اتحادیه کشوری، بازرسان محترم اتاق اصناف یا وزارت صمت و نمایندگان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مواردی که در این بازرسی‌ها قطعا بررسی می‌شود عبارتند از موارد خواسته شده در ضوابط خاص اتحادیه کشوری من جمله تجهیزات، نصب نرخ‌نامه در مکان قابل دید، نصب تابلوهای اخطار و راهنما، نصب بنر اطلاعات تماس با واحد شکایت در مکان قابل دید، نصب بنر معرفی طرح رایگان و عدم پرداخت وجه، نصب بنر خدمات تکمیلی، تشکیل و بایگانی پرونده برای خودروهای متقاضی تبدیل و صدور گواهی، نصب تابلوی اتحادیه، چینش مناسب ابزار، حضور بازرس شرکت بازرسی، ارائه فاکتور رسمی فروش، دارا بودن فاکتورهای خرید کالاو … اتحادیه سوخت از همه مدیران مراکز مجاز خدمات فنی تقاضا کرده است تا همکاری‌های لازم را با بازرسان انجام بدهند.

برچسب هادوگانه سوز سوخت خودرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: دوگانه سوز سوخت خودرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو مراکز مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی در مراکز درمانی تامین‌ اجتماعی

بنابر اعلام روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت) در بخش درمان مستقیم، دارای ۳۵۰ آزمایشگاه تشخیص‌طبی فعال با در اختیار داشتن تجهیزات تخصصی است که دراین آزمایشگاه‌ها ۲۵۰ متخصص پاتولوژی و علوم آزمایشگاهی و سایر تخصص‌ها نظیر بیوشیمی، ایمنولوژی، میکروبیولوژی، انگل‌شناسی، ویروس‌شناسی و ... به همراه تعدادی از کارشناسان علوم آزمایشگاهی به ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اشتغال دارند.

براساس این گزارش، آزمایشگاه‌های مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی به انواع وسایل تشخیصی در زمینه‌های مختلف از جمله کشت میکروبی، هورمون‌شناسی، تشخیص ملکولی، بانک خون، بیوشیمی، خون‌شناسی و ... مجهز هستند و تقریباً تمامی آزمایش‌های تشخیصی طبی عمومی و بعضاً تخصصی در این آزمایشگاه‌ها قابل ارائه و انجام است، با این حال اگر به عللی امکان ارائه برخی خدمات معدود در آزمایشگاه‌های ملکی این سازمان مقدور نباشد، از طریق مراکز طرف قرارداد قابل انجام است.

آزمایش‌های تشخیص طبی در مراکز سرپایی سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی خدمات آزمایشگاهی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و در مراکز بستری این سازمان نیز تقریباً تمامی آزمایشات موردنیاز برای سیر درمان بیماران قابل انجام است و برای ارائه این خدمات از بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.

گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی با تحت پوشش داشتن بیش از ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان با دارا بودن  ۷۹ بیمارستان و ۳۲۲ مرکز درمان سرپایی و همچنین ۱۱ هزار تخت بستری درحال  خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان این سازمان است.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین حاکی از آن  است که  این سازمان به‌عنوان نخستین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز  طرف قرارداد  ۵ هزار آزمایشگاه در بخش خصوصی و دولتی  است که خدمات آزمایشگاهی را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

براساس آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، آزمایشگاه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، طی سال گذشته خدمات تشخیصی مورد نیاز را به حدود ۲۸ میلیون بیمار بیمه‌شده این سازمان ارائه کرده‌اند.

همچنین این گزارش حاکی از آن است  که در بخش طرف‌قرارداد، سهم بیمه‌شدگان از هزینه انجام آزمایش‌های تشخیص‌طبی حسب مصوبات شورای عالی بیمه که نهاد ناظر و متولی حوزه بیمه درمان است، ۳۰ درصد به‌عنوان فرانشیز بر مبنای تعرفه دولتی می‌باشد.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • بازرسان اعماق دریا
  • ضابطه مندی معاینه فنی تهران برای خودروهای پلاک شهرستان در پایتخت
  • خودروهای پلاک شهرستان چه قدر هوای تهران را آلوده می کنند؟ | تخفیف ۲۰ درصدی برای خودروهای دارای معاینه فنی برتر
  • سهم خودروهای پلاک شهرستان در آلودگی هوای تهران
  • سهم خودروهای پلاک شهرستان از آلودگی هوای تهران
  • ۱۹ دستگاه ماینر قاچاق در گچساران کشف و ضبط شد
  • ارائه مشاوره رایگان روانشناسی در مراکز سراج/ فعالیت ۸۳ مرکز
  • ارائه رایگان بیش از ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی در مراکز درمانی تامین‌ اجتماعی