Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفدهمین فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به همراه شرایط عمومی و اختصاصی جذب در این دوره منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بر اساس اعلام مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت اعلام نیاز دانشگاه های علوم پزشکی در فرصت دیگری منتشر می شود.

هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفدهمین فراخوان جذب و استخدام عضو هیئت علمی پیمانی در رشته های علوم پایه و بالینی دانشگاهها  دانشکده‌های علوم پزشکی و موسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته را برگزار می‌ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام به صورت متمرکز و اینترنتی بوده و ملاک ثبت نام در فراخوان متقاضیان گرفتن کد رهگیری است. مهلت ثبت نام بعدا اعلام می شود.

شرایط عمومی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی

الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران                       

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزائی

ه) عدم اعتیاد به دخانیات ، مواد مخدر و روانگردان

و) انجام خدمت وظیفه عمومی ، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و یا پایان دوره ضرورت نظام (ویژه آقایان)

ز) تایید صلاحیت های علمی و عمومی داوطلبان در هیئت های اجرایی جذب دانشگاهها و هیئت مرکزی جذب وزارت متبوع طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی

شرایط اختصاصی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی

۱. دارا بودن دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی (و یا گواهی دوره فلوشیپ) در رشته‌های بالینی و دانشنامه دکتری تخصصی (Ph.D) و یا مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های علوم پایه

۲. حداکثر سن برای داوطلبین استخدام که مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند ۳۵ سال و برای دارندگان دانشنامه دکتری تخصصی (Ph.D) و دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی و یا دوره فلوشیپ ۴۵ سال است.

تبصره ۱: مستخدمینی که دارای مدرک دکتری تخصصی (Ph.D)، بورد تخصصی و فوق تخصصی هستند تنها در صورت دارا بودن حداکثر ۱۵ سال سنوات خدمت می توانند در فراخوان جذب هیئت علمی شرکت کنند. شرایط سنی این دسته متقاضیان مطابق بند ۲ شرایط اختصاصی خواهد بود.

تبصره ۲: مستخدمین کشوری با مدرک کارشناسی ارشد به استثنای کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی اتاق عمل (با رعایت شرایط تبصره ۱) نمی‌توانند در فراخوان شرکت کنند.

۳. شرکت افراد مشغول به تحصیل در فراخوان ممنوع است.

تبصره: چنانچه متقاضیان در زمان انجام مراحل جذب در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D)، یا فوق تخصص و یا فلوشیپ پذیرفته شوند نیز مشمول این بند بوده و پرونده آنها از دستور کار جذب خارج خواهد شد.

۴. شرکت متعهدین خدمت به دانشگاهها و دانش آموختگان مقاطع مورد تایید تحصیلی، در آزمون فراخوان دانشگاهها بلامانع است. شرکت در فراخوان (متعهدین خدمت که تعهدات را در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی می‌گذرانند در فراخوان سایر دانشگاهها به غیر از دانشگاه محل تعهد یا خدمت با موافقت کتبی موسسه مبداء ممکن خواهد بود).

تبصره: دانش آموختگان مقاطع صرفاً دکتری تخصصی (Ph.D) و کارشناس ارشد جهت شرکت در فراخوان نیاز به شروع تعهدات در دانشگاهها ندارند.

تبصره: متقاضیان کارشناس ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) که بنا به نیاز دانشگاه بصورت کتبی، تعهدات خود را بصورت غیر هیئت علمی می‌گذرانند نیز می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شرکت کنند و درصورت موافقت دانشگاه محل خدمت/محل تعهد می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاهها شرکت کنند.

تبصره: شرکت در فراخوان برای مشمولین قانون نحوه تأمین هیئت علمی، بعد از گذشت دوره ضرورت (۲۴ ماه) میسر است. جذب نهایی و پیمانی شدن افراد مذکور پس از اتمام تعهد و انجام فرایند صدور کارت پایان خدمت خواهد بود.

تبصره: متخصصین متعهد خدمت درمانی صرفاً در صورت داشتن موافقت کمیسیون مشترک درمان و آموزش وزارت بهداشت می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شرکت کنند و در صورت موافقت کتبی دانشگاه محل تعهد در فراخوان سایر دانشگاهها نیز می‌توانند شرکت کنند. چنانچه کمتر از ۶ ماه به پایان تعهدات درمانی متقاضیان باقی مانده باشد شرکت آنان در فراخوان علیرغم نداشتن موافقت کمیسیون مشترک آموزش و درمان وزارت بهداشت در فراخوان دانشگاه های علوم پزشکی کشور بلامانع است.

تبصره: متخصصین متعهد خدمت درمانی که از سهمیه استخدامی و یا از سهمیه مناطق محروم و سهمیه خانمها جهت پذیرش در دوره تخصصی استفاده کرده باشند، صرفاً در صورت داشتن موافقت کمیسیون مشترک درمان و آموزش وزارت بهداشت می‌توانند در فراخوان شرکت کنند.

تبصره: متخصصین دارای دانشنامه تخصصی دندانپزشکی که به صورت درمانی یا هیئت علمی در دانشگاه تعهد می‌گذرانند می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل انجام تعهدات شرکت کنند و در صورت موافقت دانشگاه محل خدمت/محل تعهد می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاهها شرکت کنند.

تبصره: دارندگان مدرک قبولی دانشنامه فوق تخصصی که تعهدات فوق تخصص را به صورت درمانی یا هیئت علمی می گذرانند صرفاً می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد خود شرکت کنند. این متقاضیان پس از شروع تعهدات می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شرکت کنند و تنها در صورت باقی ماندن حداکثر  ۶ ماه به پایان تعهدات (فوق تخصص) و با موافقت کتبی دانشگاه محل خدمت/محل تعهد می‌توانند در فراخوان سایر دانشگاهها نیز شرکت کنند.

۵. عنوان رشته متقاضی باید با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقا مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع است.

۶. بر اساس مصوبات هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، نخبگان می توانند جهت شرکت در فراخوان ۴ انتخاب داشته باشند که باید دو انتخاب آموزشی و دو انتخاب پژوهشی باشد. واجدین شرایط نخبگی با امتیاز ویژه در فرآیند پذیرش هیئت علمی دانشگاهها دارای اولویت هستند مشروط بر آنکه گواهی نخبگی را در زمان شرکت در فراخوان ارائه کنند.

۷. ایثارگران شامل فرزندان و همسران شهدا، جانبازان ۱۵ درصد و بالاتر، آزادگان و همسران و فرزندان آنان، همسران و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، رزمندگان با حداقل ۶ سابقه حضور در جبهه که دارای مدرک علمی دکتری مورد تایید وزارتین علوم و بهداشت هستند و شرایط علمی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشته باشند در اولویت استخدام قرار دارند.

۸. متقاضیانی که از طریق آموزش از راه دور (دوره های مجازی) و یا دوره‌ های غیرحضوری تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند نمی توانند در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شرکت کنند.

۹. اعضای هیئت علمی شاغل به صورت رسمی و پیمانی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور نمی‌توانند در فراخوان شرکت کنند.

۱۰. متقاضیانی که بورسیه دانشگاه خاصی هستند تنها در صورت انتقال تعهدات بورس به دانشگاه دیگر می‌توانند در فراخوان آن دانشگاه شرکت کنند، در غیر این صورت تنها می‌توانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد بورسیه شرکت کنند.

۱۱. متقاضیان دارنده مدرک تحصیلی بالاتر از رشته و مقطع اعلام شده در فراخوان، حق شرکت در فراخوان اعلام شده در مقطع پایین‌تر را ندارند.

تبصره: در مواردی که اعلام نیاز دوره فلوشیپ قید شده، تصمیم‌گیری در مورد بررسی پرونده‌ها با مدرک تخصصی (درصورت عدم مراجعه متقاضی با مدرک دوره فلوشیپ اعلام شده) بر عهده هیئت مرکزی جذب خواهد بود.

دانش‌آموختگان رشته‌های مامایی، بهداشت باروری و کلیه گرایش‌های پرستاری تنها به صورت بالینی جذب دانشگاه های علوم پزشکی خواهند شد.

دانش آموختگان رشته های طب هوا فضا - طب ورزشی - طب کار - پزشکی اجتماعی و طب سالمندی پس از فراغت از تحصیل می‌توانند در فراخوان شرکت کنند.

دانش آموختگان رشته پزشکی قانونی به شرط ارائه عدم نیاز سازمان پزشکی قانونی می‌توانند در فراخوان شرکت کنند.

چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده کان لم یکن تلقی شده و در صورت صدور حکم استخدامی حکم صادره لغو و بلا اثر می شود.

شرکت در فراخوان دو دانشگاه مجاز خواهد بود، لیکن داوطلب فقط می تواند یکی از دانشگاه ها را دانشگاه مادر (تهران، ایران، شهید بهشتی، شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد، کرمان و اهواز) انتخاب کند.

تبصره: از بین اولویت های انتخابی متقاضی، اولویت با جذب در دانشگاهی است که هیئت مرکزی جذب تایید کرده است و متقاضی مکلف است در اولین محلی که هیئت مرکزی جذب تایید می کند به خدمت مشغول شود.

بر اساس اعلام مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت استخدام اعضای هیئت علمی در دانشگاه های علوم پزشکی منوط به موافقت سازمان اداری استخدامی کشور با اعطای مجوز جهت جذب و منوط به داشتن ردیف و مجوزهای استخدامی توسط دانشگاه های ذیربط خواهد بود.

همچنین استخدام اعضای هیئت علمی در مرتبه استادیار به صورت تمام وقت جغرافیایی و در مرتبه مربی به صورت تمام وقت است.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سهمیه استخدامی هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی توانند در فراخوان شرکت کنند جذب اعضای هیئت علمی شرکت در فراخوان هیئت مرکزی جذب دانش آموختگان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت دوره فلوشیپ فراخوان جذب دکتری تخصصی شرکت کنند اعلام شده فوق تخصصی اعلام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدانشگاه فنی و حرفه ای، دکترعرفان خسرویان در خصوص برگزاری کنفرانس ملی مهارت ایران گفت: این کنفرانس که برای اولین‌بار در کشور به موضوع مهارت از ابعاد مختلف می‌پردازد، توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان بزرگ‌ترین سازه مهارتی- دانشگاهی کشور طی روزهای سوم و چهارم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما و با حضور مسئولین و مقامات عالی‌رتبه کشوری، متخصصان و استادان حوزه مهارت، صنعتگران و کلیه ذی‌نفعان و بازیگران عرصه مهارت کشور برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: کنفرانس مذکور حاوی برنامه‌های علمی متنوعی شامل برگزاری سخنرانی‌های کلیدی، میزگردهای تخصصی و ارائه مقالات علمی و کارگاه‌های آموزشی است که پیرامون حوزه مهارت و از منظر حکمرانی آموزش عالی مهارتی به صورت علمی ـ تخصصی برنامه‌ریزی شده است.

خسرویان افزود: تاکنون ۱۸۷ مقاله علمی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که تقریباً تمام نقش‌آفرینان حوزه مهارتی کشور در آن مشارکت داشته‌اند. همچنین در شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی کنفرانس، چندین میزگرد تخصصی با عناوینی نظیر جایگاه مهارت‌آموزی در تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان: بایدها و کمبودها و جایگاه مهارت‌آموزی در ساختار سنتی آموزشی کشور: فرصت‌ها و چالش‌ها برگزار می‌شودتا موضوعات موردبحث از منظر کارشناسان و صاحبنظران بررسی شده و راهکارها تبین شوند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون، پیش‌کنفرانس و جلسات هم‌اندیشی متعددی از جمله نشست تخصصی مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان به میزبانی سازمان فنی و حرفه‌ای در راستای آماده‌سازی محتوای کنفرانس ملی مهارت تشکیل شده است.

رییس اولین کنفرانس ملی مهارت ایران اظهار داشت: در این کنفرانس پنج محور اصلی شامل حکمرانی آموزش عالی مهارتی، آینده مشاغل و مشاغل آینده، مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه، نقش بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

کد خبر 6078560

دیگر خبرها

  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • اتفاق جالب در رفسنجان: واریز مستقیم پول از کارخانه مس به حساب بازیکنان!
  • واگذاری آزمون‌های ارتقا و گواهینامه دستیاران پزشکی به دانشگاه‌ها
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند
  • اجتماع دانشگاهیان علوم پزشکی شهرکرد در حمایت از پاسخ کوبنده سپاه علیه اسرائبل
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • دکتر طهرانچی: ساخت مسکن در ۹۵۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
  • مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم «امریه سربازی» جذب می‌کند
  • برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای