Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پسکوف روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: از اتهامات بی‌اساس جدید در مورد روسیه برای مداخله در انتخابات آمریکا متاسفیم.

سخنگوی پوتین با بیان اینکه اتهامات در مورد روسیه هر روز ادامه دارد، اضافه کرد: همه این اتهامات، ادعای بی‌اساس است.

دولت آمریکا با طرح دوباره مطالبی واهی، ادعا کرد که روسیه و ایران با هدف دخالت در انتخابات ایالات متحده به اطلاعات رای‌دهندگان دست یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش «آسوشیتدپرس»، «جان رتکلیف» مدیر اطلاعات و «کریس ری» مدیر «اف. بی. آی» بامداد پنجشنبه در کنفرانسی خبری اعلام کردند: هر کشوری که در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا دخالت کند، هزینه‌اش را پرداخت می‌کند.

پسکوف در مورد این اتهام گفت: به احتمال زیاد این یک باج‌خواهی سیاسی است که با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا ارتباط دارد.

گفتنی است روسیه بارها اتهامات آمریکا مبنی بر مداخله این کشور در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را رد کرده است.

وزیر امور خارجه روسیه هم پیشتر اتهام آمریکا به کشورش مبنی بر مداخله در انتخابات آمریکا را به سخره گرفت.

« سرگئی لاوروف» در گفت وگو با خبرنگاران با توجه به اینکه گروهی از سناتورهای دمکرات، از «استیون منوچین» وزیر دارایی آمریکا خواسته بودند تا بخاطر قصد روسیه برای مداخله در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور، تحریم‌هایی را علیه مسکو وضع کند، اظهار داشت: اتهام به روسیه مبنی بر مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سالها پیش جریان دارد.

وی افزود: آنها حتی یک بازی دارند که چه کسی بیشتر مداخله می‌کند روسیه، چین یا ایران. اخیرا از سخنگوی سازمان جاسوسی آمریکا پرسیدند. او کمی فکر کرد و گفت که چین بیش از روسیه و بیشتر از ایران مداخله می‌کند.

لاوروف گفت: به این ترتیب این بازیها برای بزرگسالان از مدتها پیش ادامه دارد و ما را به حیرت وانمی‌دارد. هرچند که گاهی اوقات مجبور می‌شویم تعجب کنیم. منظورم ادعای اخیر طرف آمریکایی بود که مدعی شد روسیه سعی دارد به نفع یکی از نامزدهای انتخاباتی از رای‌گیری با پست استفاده کند.  

وی افزود: من از این اتهام حیرت‌زده شدم، زیرا که تاکنون فکر می‌کردم که رای‌گیری با پست مساله مورد اختلاف «دونالد ترامپ» و دمکرات‌ها است و ترامپ با چنین رای گیری مخالفت می‌کند، اما حزب دمکرات اصرار دارد.  

 انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سوم ماه نوامبر برگزار می‌شود و ترامپ رئیس جمهوری کنونی با «جو بایدن» نامزد دمکرات‌ها رقابت می‌کند.  

  پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ که ترامپ در آن به پیروزی شد، «هیلاری کلینتون» رقیب وی از حزب دمکرات آمریکا و این حزب، روسیه را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا کردند و این موضوع تا مدتها سوژه رسانه‌های این کشور شد.

برچسب‌ها روسیه سرگئی لاوروف انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سرگئی لاوروف انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روسیه سرگئی لاوروف انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اخبار کنکور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انتخابات آمریکا مداخله در انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم

«امیررضا واعظ آشتیانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر مردم به دنبال احقاق مطالبات خود هستند، باید همچون دوره اول انتخابات، در دور دوم نیز حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات بین‌المللی، نیازمند تشکیل مجلسی قدرتمند، کارآمد و کمک حال دولت هستیم؛ بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که انتخابات پیش رو همچون دور اول، با حضور حداکثری برگزار شود.

فعال سیاسی گفت: هر زمان انتخابات در ایران برگزار می‌شود، همه دنیا چشم‌شان به نحوه برگزاری آن است و میزان مشارکت را رصد می‌کنند؛ بنابراین باید در چنین شرایطی حضور حداکثری داشته باشیم.

رأی مردم در انتخابات آمریکا نمایشی است

واعظ آشتیانی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رأی مردم، نمایشی است چراکه این سناتورها هستند که تعیین تکلیف می‌کنند اما در جمهوری اسلامی ایران، این مردم هستند که کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند.

فعال سیاسی گفت: انتخابات در جمهوری اسلامی، آزادترین و دموکراتیک‌ترین نوع انتخابات است و امیدواریم مردم با شناخت کاندیداهای اصلح، پای صندوق‌های رأی حاضر شوند تا مجلسی مقتدر تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری هر ساله به مسائل اقتصادی توجه دارند، مجلس هم باید بهترین قوانین و مقررات اقتصادی را در دستور کار داشته باشد.

فعال سیاسی افزایش تولید داخلی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و تاکید کرد: تولید، شاخصه‌های مختلفی دارد که باید مدنظر مجلس و دولت قرار بگیرد؛ قوانین باید به سمتی حرکت کنند که فضا جهت سرمایه‌گذاری‌ها در داخل و خارج از کشور محیا شود.

واعظ آشتیانی با اشاره به حل و فصل مسائل مناطق آزاد به عنوان یکی از اولویت‌های مجلس آینده افزود: اگر نوع مدیریت و حکمرانی ما درست باشد، می‌تواند کمک حال اقتصاد کشور شود؛ لذا مجلس باید این مسائل را جدی بگیرد.

فعال سیاسی اضافه کرد: مجلس دوازدهم و دولت باید به جای کشمکش‌های سیاسی، به سمتی بروند که حال کشور و اقتصاد کشور بهبود یابد.

کد خبر 6083278 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد