Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-24@23:50:51 GMT

قیمت مس در بازارهای جهانی گران شد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۷۹۹۹

قیمت مس در بازارهای جهانی گران شد

قیمت مس تحت تاثیر تقاضای بالای چین و امیدواری به توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، برای نخستین بار ازسال ۲۰۱۸ به ۷۰۰۰ دلار در هر تن صعود کرد.

 

به گزارش پول نیوز، قیمت مس در بازار فلزات لندن در معاملات بعدازظهر روز چهارشنبه به ۷۰۲۵ دلار در هر تن رسید که بالاترین قیمت از ژوئن سال ۲۰۱۸ به این طرف بود. این فلز که در ساخت همه نوع کالا از دستگاههای تهویه هوا گرفته تا خودروها و شبکه های برق مورد استفاده قرار می گیرد، امسال تحت تاثیر اختلالات عرضه و احیای سریع اقتصاد چین از شیوع ویروس کرونا حدود ۱۴ درصد رشد قیمت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وعده شی جین پینگ، رییس جمهور چین برای صفر شدن آلایندگی کربن این کشور تا سال ۲۰۶۰ به تمرکز روی انرژی تجدیدپذیر در برنامه پنج سال بعدی چین که از سال ۲۰۲۱ شروع خواهد شد، منتهی می شود. در آمریکا هم جو بایدن، نامزد دموکرات ریاست جمهوری وعده داده است در صورت پیروزی در انتخابات، برنامه دو تریلیون دلار زیرساخت و انرژی سبز را اجرا خواهد کرد.

مس به دلیل کاربردش در سیم کشی برقی، به عنوان یکی از راههای کلیدی برای سود بردن سرمایه گذاران از توسعه انرژی بادی، خورشیدی، باطریها و خودروهای برقی تبدیل شده است.

مکس لیتون، تحلیلگر سیتی گروپ در این باره گفت: اقدام ماه گذشته چین، تغییر بنیادین اساسی در بازار ایجاد کرد و به معنای تقاضای قویتر برای مس به خصوص از سوی شبکه برق چین در دو تا پنج سال آینده خواهد بود.

تحلیلگران گلدمن ساکس نیز اظهار کردند: فلزاتی مانند مس تحت تاثیر تقاضا برای توسعه انرژی سبز ممکن است روند صعودی داشته باشند.

به گفته لیتون، مصرف مس در بخشهای خودروسازی و برق به میزان ۲.۳ میلیون تن در پنج سال آینده رشد خواهد کرد و تقریبا سه چهارم از رشد تقاضای جهانی پیش بینی شده به حساب می آید.

خودروهای برقی به طور متوسط سه برابر بیشتر از خودروهای دارای موتور احتراق داخلی حاوی مس هستند و مس در توربینهای بادی و متصل کردن منابع تجدیدپذیر تولید برق به شبکه نیرو مورد استفاده قرار می گیرد.

چین با انتظار برای افزایش تقاضا، امسال به انبار کردن مس پرداخته و ممکن است ۸۰۰ هزار تن مس انبار کرده باشد. رشد قیمت یوان در برابر دلار در معاملات روز چهارشنبه مس را برای خریداران چینی ارزانتر ساخت.

افزایش قیمت مس همچنین تحت تاثیر اختلالات عرضه ناشی از محدودیتهای وضع شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا بوده است. شرکت معدنی آنتوفاگاستای شیلی روز چهارشنبه اعلام کرد که تولیدش در سه ماهه سوم ۴.۶ درصد نسبت به سه ماهه پیش کاهش پیدا کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، با توجه به نتیجه همه پرسی قانون اساسی شیلی، عرضه مس ممکن است محدودتر شود. شیلی بزرگترین تولیدکننده مس جهان است و اگر قانون اساسی این کشور بازنویسی شود، معدنکارانی نظیر بی اچ پی، گلنکور، آنگلو امریکن و آنتوفاگاستا با مالیاتهای بالاتر یا محدودیت بیشتر در خصوص حق آب روبرو خواهند شد.

 

منبع: ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قیمت مس پول نیوز اقتصاد جهانی انرژی تجدید پذیر چین تحت تاثیر قیمت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش بیشتر قیمت دلار در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار روز سه شنبه افزایش محدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومانی داشت و در پله پایانی کانال چهارم از کریدور ششم بسته شد.

براساس گزارش تجارت‌نیوز، معامله‌گران مدعی هستند تقاضا اندکی از عرضه پیشی گرفته اما این حضور پررنگ بازارساز و کاهش اونس جهانی طلاست که انتظارات تورمی را تا حدودی کاهش داده است.

سیاست فریز دلار ادامه دارد

برخی معامله‌گران با توجه به اجرای سیاست فریز قیمت دلار توسط بانک مرکزی در سال گذشته معتقدند دلار با تلاش سیاست‌گذار در منطقه فعلی به ثبات رسیده و اگر اخبار نامساعد سیاسی روانه بازارها نشود؛ دلار فعلا در محدوده‌ فعلی ماندگار است. باید توجه داشت روند کاهشی قابل توجه قیمت در بازارهای جهانی در کاهش التهابات بازارهای داخلی بی‌تاثیر نبود.

کارشناسان اقتصادی معتقدند در ادامه سال جاری فشار مالیاتی زیاد خواهد شد و سخت‌گیری‌های دولت افزایشی است. آنها می‌گویند برای دولت رونق اقتصادی و اشتغال اهمیت خاصی ندارد و همه اینها شرایط رکودی بدی برای بازارهای مالی به وجود خواهد آورد.

راه درهم از دلار جدا شد

قیمت درهم روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت کاهش ۸۰ تومانی داشت و با رقم ۱۷ هزار و ۵۲۰ تومان بسته شد. تتر با کاهش ۲۵۰ تومانی به کف کانال ۶۵ هزار تومانی برگشت.

قیمت پوند انگلیس با رشد ۳۰ تومانی روی رقم ۸۰ هزار و ۲۰۰ تومانی ایستاد. یورو نیز روز سه‌شنبه تغییر قیمت نداشت و با رقم ۶۹ هزار و ۲۴۰ تومان بسته شد.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار در چهارمین روز اردیبهشت افزایش ۱۵۰ تومانی داشت و به ترتیب با رقم ۴۳ هزار و ۸۹۶ تومان و حواله دلار با رقم ۴۰ هزار و ۹۷۶ تومان عرضه شد.

227217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898778

دیگر خبرها

  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریزش بیشتر قیمت دلار در راه است؟
  • کاهش قیمت تخم‌مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • سیگنال جدید طلا به سکه؛ بازار از بلاتکلیفی خارج می‌شود؟
  • قیمت پیاز در میادین میوه و تره بار کاهش یافت
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول