Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوراسیا تایمز نوشت: ایران دارای یک شبکه پدافند هوایی کاملاً قابل اعتماد است. با استناد به وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا، توان موشکی ایران، بزرگترین یگان موشکی منطقه غرب آسیا/ خاورمیانه است. گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ اوراسیا تایمز، در گزارشی با عنوان «چرا ایران کاملاً قادر به سرنگونی پیشرفته‌ترین جنگنده‌های ایالات متحده آمریکا نظیر F-۳۵ و F-۲۲ است؟» نوشت: اندیشکده آمریکایی «مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی» اعلام کرده است ایران دارای هزاران موشک در بیش از ۱۰ نوع مختلف آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته، نخبگان سپاه پاسداران ایران پهباد شناسایی/جاسوسی و پیشرفته «گلوبال هاوک» را در ارتفاع بسیار بالا یا یک فروند موشک زمین به هوا ساقط کردند. ایران در سال ۲۰۱۹، از سامانه موشکی بومی و برد بلند باور ۳۷۳ رونمایی کرد و درباره توانایی آن اظهار داشت که این سامانه موشکی همتراز یا بهتر از سامانه S-۳۰۰ روسیه و سامانه پاتریوت آمریکا است. ایران همچنین دارای سیستم پدافند هوایی S-۳۰۰ است که طی قراردادی در سال ۲۰۱۵ از روسیه تحویل گرفته بود.   در صورتی که گزارش موازنه نظامی از سوی مؤسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک را مبنا قرار دهیم، ایران ۳۲ باتری موشک زمین به هوا S-۳۰۰ روسیه دارد که از مسکو در سال ۲۰۱۶ تحویل گرفت. سامانه S-۳۰۰ که زمانی به عنوان برترین سامانه پدافند هوایی ارتش روسیه خدمت می‌کرد پس از مدتی جای خود را به نوع پیشرفته‌تر آن S-۴۰۰ داد. سامانه S-۳۰۰ می‌تواند با ۳۶ جنگنده بطور همزمان و تا شعاع ۱۲۰ مایلی با استفاده از ترکیبی از موشک‌های برد بلند و برد و متوسط درگیر شود.   ساقط کردن پهباد پیچیده آمریکا توسط موشک ایرانی ـــ سیستم موشکی ضدهوایی ۳ خرداد ـــتوانایی دفاع هوایی تهران را در مقابل برتری هوایی ایالات متحده نشان داد. با این اوصاف و توانایی موشکی، ایران چالش مهمّ و جدّی برای جنگنده F-۲۲، بمب‌افکن B-۲ و حتی جنگنده F-۳۵ است.
  اخیراً سفیر روسیه در ایران گفت که وقتی تحریم تسلیحاتی علیه ایران منقضی شود، مشکلی برای فروش سیستم دفاع هوایی پیشرفته به تهران نخواهیم داشت. «لوان جاگاریان» سفیر روسیه در ایران گفت: همانطور که می‌دانید ما سامانه S-۳۰۰ به ایران تحویل دادیم و روسیه برای تحویل S-۴۰۰ به ایران مشکلی ندارد. 
  این موضوع می‌تواند بازی را در خاورمیانه برای متحدان ایالات متحده آمریکا تغییر دهد، بالاخص برای اسرئیل. این امر یک چالشی جدّی برای دارایی آنان در منطقه است. طبق گزارشات، سامانه جدید S-۴۰۰ از نسل جدیدی از پردازنده‌های دیجیتال، شبکه‌های کامپیوتری و تشخیص فرکانس-رادار استفاده می‌کند. گزارش شده است که این موارد همراه با نوع ارتقاء یافته نسخه قدیمی این سامانه، تهدیدی جدّی برای جنگنده‌های پنهانکار نسل ۵ و بمب افکن‌های B-۲ است.   در پایان این گزارش آمده است: دستیابی به چنین سیستم پدافند هوایی بسیار پیشرفته‌ای به معنای چالش جدی برای عملیات هوایی اسرائیل در منطقه است. این اقدام می‌تواند یک بازدارندگی پایدار برای ایران را تضمین کند. به دلیل قابلیت اثبات شده این سیستم موشکی [و توانایی موشکی ایران] ، احتمال هرگونه ماجراجویی نظامی از سوی آمریکا بر فراز منافع ایران را کاهش می‌دهد.   ترجمه: ایلیا فروزش بمب‌افکن رادارگریز B-۲ با قابلیت پرتاب جنگ‌افزارهای هسته‌ای: با سوخت‌گیری اولیه بیش از ۱۱ هزار کیلومتر را طی می‌کند و اگر سوخت‌گیری هوایی کند، می‌تواند هر نقطه‌ای از جهان پرواز کند| منبع: Wiki   جنگنده پنهان‌کار نسل پنجم F-۳۵: تاریخ اولین عملیات رسمی اعلام شده اف-۳۵ در تاریخ ۲۲ می ۲۰۱۸ توسط اسرائیل اعلام شده که در یک حمله نظامی علیه مواضع ارتش سوریه استفاده نموده‌است. البته این فقط یک ادعاست و سندی بر این موضوع ارائه نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران چین روسیه آمریکا ایالات متحده پدافند هوایی سامانه S ۳۰۰ بمب افکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان سومین سامانه هوایی پاتریوت را به اوکراین تحویل می‌‌دهد

وزارت دفاع فدرال آلمان اعلام کرد که با توجه به تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین این کشور سومین سامانه هوایی پاتریوت را به کی‌یف تحویل می‌دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو"، آلمان به زودی سومین سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» را برای دفاع در برابر روسیه به اوکراین تحویل خواهد داد. وزارت دفاع فدرال آلمان اعلام کرد، این تصمیم به دلیل افزایش حملات هوایی روسیه علیه این کشور اتخاذ شده است. بر این اساس سیستم "پاتریوت" از ارتش آلمان می آید و باید فورا تحویل داده شود.

بر اساس اطلاعات این وزارتخانه این سیستم خود را در مبارزه با حملات روسیه به اثبات رسانده است. بر این اساس این تحویل همچنین باید در چارچوب تلاش‌های مشترک فشرده بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان و آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه برای لابی کردن شرکای خود برای سیستم‌های دفاع هوایی بیشتر برای اوکراین دیده شود.

به گفته سخنگوی دولت اوکراین، اولاف شولتز، صدراعظم فدرال آلمان در گفتگوی تلفنی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، این تحویل را تایید کرد. زلنسکی از شولتز در سرویس آنلاین X برای این تصمیم تشکر کرد. بر این اساس، صدراعظم آلمان همچنین قول داد موشک‌های ضد هوایی اضافی برای سامانه‌های «پاتریوت» که در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرند، ارائه کند.

رهبر اوکراین نوشت: «این یک نشانه واقعی حمایت از اوکراین در یک زمان حساس برای ما است.» او از دیگر کشورها نیز خواست از آلمان الگوبرداری کنند.

روسیه در هفته‌های اخیر حملات هوایی خود به اوکراین را با استفاده از هواپیما، موشک‌های کروز، به اصطلاح بمب‌های گلاید و هواپیماهای بدون سرنشین افزایش داده است. هدف اخیر روسیه به ویژه تامین انرژی اوکراین بود.

پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان در بیانیه‌ای گفت: به توصیف وی ترور روسیه علیه شهرهای اوکراین و زیرساخت‌های این کشور درد و رنج بی‌شماری را ایجاد می‌کند.

وی افزود: این امر تأمین انرژی مردم را به خطر می اندازد و تأسیسات صنعتی را که برای آمادگی عملیاتی نیروهای مسلح اوکراین مهم است، نابود می کند. ما با توجه به آمادگی عملیاتی خود تا جایی که می توانیم از اوکراین حمایت می کنیم.

ارتش اوکراین همچنین اخیرا اعلام کرده است که دفاع روی زمین نیز به طور فزاینده ای دشوار می شود. الکساندر سیرسکی، فرمانده کل این کشور در تلگرام نوشت: وضعیت در جبهه شرقی در چند روز اخیر به طور قابل توجهی بدتر شده است. وی گفت که این به دلیل افزایش تلاش های تهاجمی نیروهای روسیه پس از انتخابات ریاست جمهوری در این کشور است.

زلنسکی همچنین خواستار مسلح شدن ارتش اوکراین به سلاح های پیشرفته مانند هواپیماهای بدون سرنشین شده است. به گفته وی فقط با نوآوری های تکنولوژی می توان برتری عددی مهاجمان روسی را جبران کرد.

تحولات اوکراین| آیا پایان کار کی‌یف نزدیک است؟تحولات اوکراین|تلاش چین برای ایجاد شرایط گفتگوی مسکو و کی‌یفهشدار لوکاشنکو درباره حمله احتمالی اوکراین به بلاروس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسین علایی: ۱۲۰ جنگنده پیشرفته برای مقابله با ایران به پرواز درآمدند اما .../در زمان حمله سپاه، فرمانده سنتکام در اتاق عملیات اسرائیل حضور داشت
  • قویترین پهپاد‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۴
  • هیچ دولتی در کاخ سفید قادر به بستن شیر نفت ایران نیست
  • پرینچک: ترکیه حریم هوایی خود روی آمریکا و اسرائیل را ببندد
  • اوکراین عملیات ایران را دستاویز درخواست برای تسلیحات قرار داد
  • قویترین پهپادهای نظامی جهان در سال ۲۰۲۴ (+عکس)
  • افشای جزئیات تازه از ضربه موشکی ایران به پایگاه هوایی نواتیم
  • اف-۲۲ رپتور آمریکایی یاجی-۲۰ چنگدو چینی؛ کدام پنهانکارتر است؟
  • عصبانیت شدید زلنسکی از حمله ایران به اسرائیل/ارتش اوکراین در آستانه فروپاشی است
  • آلمان سومین سامانه هوایی پاتریوت را به اوکراین تحویل می‌‌دهد