Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی جاوید» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا در خصوص تعویق لیگ برتر فوتسال، اظهار داشت: سازمان لیگ برنامه‌ خود را برای شروع لیگ برتر ارائه داد اما برخی اوقات یک سری موضوعات خارج از برنامه پیش‌ می‌آید که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. مجوز شروع لیگ خارج از تصمیم‌گیری‌ سازمان لیگ است و به دلیل شریط موجود نمی‌توان به آن اعتراض داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: امیدواریم لیگ هرچه زودتر شروع شود و این فصل، لیگی بدون مشکل و جذاب داشته باشیم. با توجه به اینکه جام ملت‌های آسیا به تعویق افتاده، بهتر است که لیگ بدون وقفه برگزار شود چرا که لیگ به صورت پویاتر و با کیفیت‌تر دنبال می‌شود.

بازیکن تیم ملی فوتسال در مورد تعویق چندین‌باره جام ملت‌های آسیا، عنوان کرد: این موضوع برای همه تیم‌ها یکسان بوده و ضرر یا سود آن برای همه تیم‌ها به یک شکل است چرا که بیشتر تیم‌ها برای حضور در این مسابقات تدارکات زیادی دیدند. مهم این است که تیم‌ها در زمان برگزاری جام ملت‌ها با چه سطح از آمادگی، روانه مسابقات شوند.  وقتی که ما لیگی پویا و بی‌وقفه داشته باشیم، بازیکنان با آمادگی بالا به تیم ملی می‌آیند و این یک امتیاز خوب برای ما است.

جاوید در خصوص موضوع جوانگرایی در تیم ملی فوتسال و انتقادات برخی به این موضوع، گفت: من این موضوع را قبلا هم عنوان کردم که در هر کشور و نه فقط ایران، یک نسل طلایی در فوتسال آن به وجود آمده و بعد از گذشت چند سال و با پا به سن گذاشتن ستاره‌ها، تیم ملی آن کشور دچار افت شدیدی شده است. باید قبول کنیم که بسیاری از بازیکنان جوان فوتسال ایران کیفیت لازم برای جایگزینی بازیکنان به قول آقایان پا به سن گذاشته را ندارند.  

وی ادامه داد: متاسفانه فوتسال ایران جوان‌سازی ندارد. یک زمانی «جوراندیر دوترا د آزودو» در تیم امید فوتسال استعدادهای بسیار خوبی را کشف کرد اما حالا این اتفاق رخ نمی‌دهد. فوتسال ایران استعدادهایش نسب به ۱۰ سال گذشته بسیار کمتر شده است.  

بازیکن تیم فوتسال کراپ الوند، افزود: اگر می‌خواهیم با قدرت‌های فوتسال دنیا شانه به شانه رقابت کنیم یا حتی از آن‌ها جلو بزنیم، باید در رده‌های پایه سرمایه‌گذاری‌های خوبی داشته باشیم.  من به مربی خارجی در رده‌ ملی اعتقادی ندارم اما معتقدم که باید مربیان درجه یک خارجی را به رده‌های پایه و باشگاه‌ها بیاوریم. این کار به جوانگرایی، بالا رفتن کیفیت فوتسال و حتی به مربیان ما کمک زیادی می‌کند.

برچسب‌ها لیگ برتر فوتسال مهدی جاوید تیم ملی فوتسال ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لیگ برتر فوتسال مهدی جاوید تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر فوتسال مهدی جاوید تیم ملی فوتسال ایران اخبار کنکور فوتسال ایران تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دکتر داودی در پایه ریزی اقتصاد اسلامی

دکتر توکلی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به تبیین ابعاد علمی و معرفتی مرحوم دکتر پرویز داودی پرداخت و گفت: دکتر داوودی استادی عالم، مهذب و دغدغه مند بود که دغدغه اصلی اش عملیاتی شدن اقتصاد اسلامی در اقتصاد ایران و صیانت از اقتصاد ایران در مقابل اندیشه های عاریتی و مهلک لیبرالی و به خصوص سیاست های نهادهایی مثل صندوق بین المللی پول بود.

وی افزود: آن مرحوم از همان ابتدای انقلاب و بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه های آمریکا به ایران برگشت، حدود چهل و پنج سال دوره علمی مفید و قابل توجه داشت و منشا آثار و برکات زیادی بود. او علاوه بر اینکه دانشجویان و اساتید بسیاری را پرورش داد در کارهای اجرایی نقش آفرینی خوبی در حوزه سیاست گذاری های اقتصادی داشت.

توکلی ابراز داشت: مرحوم دکتر داودی در واقع استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی و استاد مسلم اقتصاد خرد و پولی بود، همه جا شناخته شده بود و غیر از صاحب نظری در حوزه مباحث پول و بانکداری اسلامی از همان اوایل انقلاب دغدغه اقتصاد اسلامی و اقتصاد ایران را داشت.

وی ادامه داد: همان ابتدا در دهه شصت, دکتر داوودی با جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه از جمله مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی ، حجت الاسلام حاج آقای نظری و دکتر درخشان در قالب دفتر همکاری حوزه و دانشگاه گروه اقتصاد را پایه ریزی کردند و زمانی که شورای انقلاب فرهنگی شکل گرفته بود بنا به این بود که آثاری برای تدریس اقتصاد اسلامی در دانشگاه ها تدوین بشود که ثمره فعالیت وی در آن دوره نگارش کتاب هایی مثل "مبانی اقتصاد اسلامی" و "پول در اقتصاد اسلامی" بود که هنوز در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری اقتصاد در دانشگاه های مختلف تدریس می شود.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: مرحوم دکتر داوودی معاون اقتصادی وزیر وقت امور اقتصاد و دارایی بود و آنجا تحقیقات کاربردی اقتصاد ایران را در معاونت اقتصادی پایه ریزی کرد و کتاب های متعددی را منتشر کرد که ماندگار خواهند شد، شاید یکی از دستاوردهای وی این بود که در کنترل تورم بالای پنجاه درصدی سال هفتاد و چهار نقش موثری داشت.

توکلی گفت: مرحوم دکتر داودی در دهه هفتاد که موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره تاسیس شد به صورت رسمی مسئولیت مدیریت گروه اقتصاد موسسه را به عهده گرفت و اساسا می توان گفت که گروه اقتصاد را دکتر داوودی پایه ریزی کرد و البته قبل از آن نیز در موسسه "در راه حق" و "بنیاد باقرالعلوم(ع)" نقش موثری داشت.

وی گفت: زمانی که معاون اول دولت نهم بود زمینه حضور اساتید و محققان اقتصاد اسلامی را در برنامه پنجم توسعه ایجاد کرد و زمینه ای ایجاد شد که حتی اساتید اقتصاد اسلامی به شورای تلفیق برنامه هم بروند.

توکلی گفت: مرحوم دکتر داودی در واقع مجاهدت های زیادی در مجمع تشخیص مصلحت نظام داشت تا جلوی طرح های مخرب برای اقتصاد ایران رو بگیرد، گاهی اوقات وی شبها نمی خوابید و روی طرح هایی که بنا بود در کمیسیون ها ارائه شود کار می کرد و سعی می کرد که جلوی برخی از انحرافات را بگیرد.

وی با اشاره به دغدغه مندی مرحوم دکتر داوودی در بحث عدالت اقتصادی تاکید کرد: مقوله عدالت اقتصادی برایشان خیلی برجسته بود و هشدارهای متعددی نسبت به این سیاست های شوک درمانی که در برخی از دوره ها اجرا شد می داد, دکتر داوودی یکی از کسانی بود که مرتب دغدغه مردم را داشت و هشدار می داد که البته گاهی اوقات متاسفانه به هشدارهای وی خیلی توجه نمی شد.

توکلی در پایان گفت: مرحوم دکتر داودی در هر جایی که سمتی داشت بسیار موثر بود از جمله سمت هایی که وی داشت حضور در مرکز الگوی اسلامی پیشرفت بود که جزء اعضای برجسته بود و در تدوین اسناد الگوی اسلامی پیشرفت واقعا موثر واقع شد.

دیگر خبرها

  • واکنش ایران قواعد جدیدی را پایه گذاری کرد
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان
  • نشست معرفی گزینه‌های احتمالی هدایت تیم ملی بسکتبال
  • نیاز ایران به تصمیم گیری های استراتژیک و سرنوشت ساز در سیاست خارجی
  • سرمربی ترکیه ای تیم ملی بسکتبال رفتنی شد
  • معرفی گزینه‌های احتمالی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه کمیته فنی
  • پایان کار رسمی سرمربی تیم ملی بسکتبال
  • نقش دکتر داودی در پایه ریزی اقتصاد اسلامی
  • شباهت ماموریت دشوار مربیان تیم ملی فوتسال و کشتی!