Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه‌ترین یافته‌های محققان ژاپنی که روزنامه ژاپن تایمز به آن پرداخته است، نشان می‌دهد که ماسک برای جلوگیری از ابتلا به کرونا بسیار موثر است، اما آن را به طور کامل مهار نمی‌کند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو این نشریه حاکی است: ماسک‌ها می‌توانند مانع عبور ذرات ویروس کرونا در هوا بشوند، اما حتی پوشش‌های بسیار حرفه‌ای نیز نمی‌تواند به طور کامل فرد را از خطر ابتلا به این ویروس نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشمندان دانشگاه توکیو محفظه‌ای ایمن با سر‌های مانکن رو به روی یکدیگر درست کرده اند که یکی از آن‌ها ماسک به صورت دارد و در این محفظه سرفه‌های بیمار نیز شبیه سازی شده است که نشان می‌دهد چطور ذرات ویروس کرونا از بدن خارج و در هوا منتشر و به طور طبیعی توسط افراد دیگر استنشاق می‌شود.

آن‌ها با انجام این شبیه سازی تحقیقاتی به این نتیجه رسیده اند که بر صورت داشتن ماسک‌های پنبه‌ای در مقایسه با استفاده نکردن از ماسک، میزان جذب ویروس را در فرد تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. ماسک N ۹۵ (ان ۹۵) که توسط متخصصان پزشکی استفاده می‌شود تا ۹۰ درصد تاثیرگذاری دارد و باعث می‌شود تا فرد به طور جدی دربرابر کرونا مصون بماند. با این وصف هنوز برخی از ذرات ویروس می‌تواند وارد ماسک شود و از آن عبور کند.

یافته‌های آنان همچنین ثابت می‌کند که افرادی که ماسک برصورت دارند درصورتی که در مقابل سرفه‌های فرد بیمار و مبتلا به کرونا قرار گیرند تا حدود ۵۰ درصد ایمن هستند. البته وقتی هر دو طرف ماسک برصورت داشته باشند، خطر ابتلای دیگری بشدت پایین می‌آید.

در مورد انتشار ویروس کووید ۱۹ در هوا نیز هنوز اختلاف نظر‌های زیادی وجود دارد و این نشریه می‌نویسد که تازه‌ترین تحقیقات حاکی است که ویروس می‌تواند تا ساعت‌ها در هوا بماند در صورتی که تا پیش از این گفته شود ویروس کرونا هوازی نیست.

تیم جداگانه‌ای از محققان ژاپنی نیز با استفاده از روش شبیه سازی ابر رایانه نشان داده اند که رطوبت می‌تواند تأثیر قابل توجهی در پراکندگی ذرات ویروس کرونا در هوا داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محققان ژاپنی ماسک ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا ذرات ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمدباقر مهبودی با بیان اینکه احتمال انتقال این بیماری در هنگام ذبح دام نیز وجود دارد افزود: این بیماری، یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که ناقل آن کنه است.

وی گفت: به دلیل افزایش فعالیت کنه‌ها در فصول بهار و تابستان، خطر آلوده شدن دام‌ها به این ویروس و در نتیجه احتمال ابتلای انسان به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو افزایش می‌یابد.

مهبودی با تأکید بر اینکه کشتار دام‌ها، حتی دام‌های اهدایی توسط خیرین و نذورات باید در کشتارگاه و با رعایت مسائل بهداشتی انجام شود افزود: در زمان ذبح دام و تماس با لاشه آن و همچنین در زمان قطعه‌قطعه کردن گوشت، از وسایل حفاظت فردی بخصوص دستکش استفاده شود.

وی با تأکید بر اینکه انجماد گوشت بلافاصله بعد از ذبح، ویروس را از بین نمی‌برد، افزود: لاشه دام تازه ذبح‌شده باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا ویروس‌های احتمالی موجود در آن از بین برود.

کارشناس بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هشدار داد: در سفر به مناطق روستایی، از تماس با دام‌ها خودداری شود و همچنین از جدا کردن کنه‌ها از روی پوست دام‌ها و له کردن آنها با دست خودداری شود.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • فریبکاری در دنیای ویروس‌ها!
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند
  • راهکار ژاپنی برای مقابله با خشم
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • ویروس‌ها هم کلاهبرداری می‌کنند!
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش