Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  روز پنجشنبه این ستاد عملیاتی ، ۱۷۱ نفر از این افراد مبتلای به ویروس کرونا درمان شده و شش نفر دیگر نیز جان خود  را از دست دادند .

 بر این اساس ، تا به حال ۴۷ هزار و ۴۱۸  نفر در جمهوری آذربایجان به ویروس کرونا مبتلا شدند که ۴۰ هزار و ۶۱۹  نفر از انها درمان و از بیمارستان  ترخیص شده و ۶۴۸ نفر نیز جان  ابخته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاد دولتی بهداشتی جمهوری آذربایجان (طبیب)  در ارتباط با افزایش در هفته های اخیر موارد ابتلای روزانه به کرونا در این کشور ۱۰ میلیون نفری ابراز نگرانی کرد.

  دولت جمهوری آذربایجان در رابطه با افزایش موارد ابتلای روزانه به  کووید ۱۹ ناگزیر به از سر گرفتن  برخی محدودیت های قرنطینه ای لغو شده در یک  ماه اخیر در این کشور شد و بر این اساس مدارس و دانشگاهها در سراسر کشور دوباره به مدت دو هفته تعطیل شدند .

   در قالب این  محدودیت های به کار گرفته همه نهاد های دولتی موظف شدند فقط ۳۰  درصد از کارکنان خود را به  صورت حضوری به کار جلب کنند و بقیه کارکنان فعالیت خود را انلاین ادامه دهند .

در شرایط کنونی مرزهای زمینی، هوایی و دریایی جمهوری آذربایجان نیز برای سفر شهروندان به کشورهای خارجی و نیز ورود اتباع خارجی به این کشور، همچنان مسدود است.

برچسب‌ها کرونا آذربایجان باکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا آذربایجان باکو کرونا آذربایجان باکو اخبار کنکور جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 

به گزارش جام جم آنلاین، سعید بَرپَروَشان با اشاره به اینکه ۲۹ فروردین ماه روز جهانی هموفیلی است، عنوان کرد: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.

وی ادامه داد: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتور‌های این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم‌ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

مدیر کانون هموفیلی ایران به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران بخصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است.

مدیر کانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت کرده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

دیگر خبرها

  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی شود
  • ارمنستان ۴ روستا را به جمهوری آذربایجان بازگرداند
  • مسابقات کاراته در بالاترین سطح و کیفیت در همدان برگزار شد
  • این کشور اروپایی بالاترین نرخ تورم را ثبت کرد
  • تنش در روابط پاریس - باکو
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • آذربایجان غربی از استان‌های امن کشور
  • فرانسه سفیر خود را از باکو فراخواند