Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@16:28:57 GMT

کاهش میل جنسی مردان مبتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۹۷۸۲

کاهش میل جنسی مردان مبتلا به کرونا

محققان در مجموع ۴۳۸ بیمار را بررسی کردند که ۲۳۲ نفر از آن‌ها مردان مبتلا به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ بودند. کلیه داده‌ها به صورت دقیق جمع آوری شد و شرح حال بالینی دقیق، معاینه بدنی کامل، مطالعات تصویربرداری آزمایشگاهی و رادیولوژیک بر روی هر بیمار انجام شد. کلیه اطلاعات بیماران توسط دو پزشک مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ یافته‌های یک مطالعه ادعایی بر روی بیمارانی که به علت ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان بستری شده‌اند، حاکی از آن است که این بیماری ممکن است سطح تستوسترون مردان را کاهش دهد.

محققان "دانشگاه مرسین" ترکیه در مطالعه اخیرشان که در مجله "Aging Male" منتشر شده، مدعی شدند هرچه که سطح تستوسترون مردان مبتلا به کووید-۱۹ در ابتدا کاهش می‌یابد، احتمال حضور آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

"صلاحتین کایان" (Selahittin Çayan) استاد ارولوژی و نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت اگرچه قبلا گزارش شده است که سطح پایین تستوسترون می‌تواند دلیلی برای "پیش آگهی" ضعیف آزمایش مثبت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ باشد، اما این نخستین مطالعه است که نشان می‌دهد کووید-۱۹ تستوسترون را بسیار کاهش می‌دهد.

کایان افزود: تستوسترون با سیستم ایمنی اندام‌های تنفسی مرتبط است و سطح پایین تستوسترون ممکن است خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی را افزایش دهد. تستوسترون پایین همچنین با افزایش بستری شدن در بیمارستان به دلیل ابتلا به عفونت و و مرگ و میر ناشی از آن در مردان بستری شده در آی. سی. یو مرتبط است، بنابراین تستوسترون درمانی ممکن است مزایای زیادی داشته باشد. در این مطالعه ما دریافتیم با افزایش شدت کووید-۱۹، میانگین تستوسترون کل کاهش می‌یابد. میانگین سطح تستوسترون کل در بیماران بستری شده در بخش آی. سی. یو به طور قابل توجهی کمتر از گروه بدون علامت بود. علاوه بر این، میانگین سطح تستوسترون کل به طور قابل توجهی در بیماران بستری شده در بخش آی. سی. یو نسبت به بیماران مبتلا به نوع متوسط این بیماری پایین‌تر بود. میانگین سطح هورمون محرکه فولیکولی (FSH) در بیماران بستری شده در بخش آی. سی. یو به طور قابل توجهی بالاتر از گروه بدون علامت بود. هورمون محرکه فولیکولی (FSH) هورمونی گلیکوپروتئینی است که از بخش پیشین هیپوفیز در هر دو جنس (نر، ماده) آزاد می‌شود. بیمارانی که فوت کردند، میانگین سطح تستوسترون کل آن‌ها به طور قابل توجهی پایین‌تر از بیمارانی بود که زنده بودند. با این حال حتی ۶۵.۲ درصد از ۴۶ بیمار مرد که بدون علامت بودند نیز میل جنسی خود را از دست داده بودند.

محققان در مجموع ۴۳۸ بیمار را بررسی کردند که ۲۳۲ نفر از آن‌ها مردان مبتلا به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ بودند. کلیه داده‌ها به صورت دقیق جمع آوری شد و شرح حال بالینی دقیق، معاینه بدنی کامل، مطالعات تصویربرداری آزمایشگاهی و رادیولوژیک بر روی هر بیمار انجام شد. کلیه اطلاعات بیماران توسط دو پزشک مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

محققان این افراد را به سه گروه سه گروه تقسیم شد: بیماران بدون علامت (۴۶ نفر)، بیماران علامت دار بستری در واحد طب داخلی (۱۲۹ نفر) و بیماران بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه (۴۶ نفر). در ۲۴ بیماری که آزمایش هورمون‌های غدد جنسی قبل از کووید-۱۹ داده بودند، سطح تستوسترون کل سرم خون به طور قابل توجهی از پیش از ابتلا به کووید-۱۹ کاهش یافته بود، به طوری که این سطح پیش از ابتلا ۴۵۸ ± ۱۹۸ نانوگرم بر دسی‌لیتر و پس از آن ۳۱۵ ± ۱۲۰نانوگرم بر دسی‌لیتر بود. همچنین ۱۱ نفر از بیماران بالغ مرد (۹۷/۴ درصد) و هفت نفر از بیماران زن (۳/۵۵ درصد) نیز بر اثر ابتلا جان خود را از دست دادند.

پروفسور چایان از محققان این مطالعه گفت: می‌توان توصیه کرد که در زمان تشخیص کووید-۱۹، سطح تستوسترون نیز آزمایش شود. در مردان با سطح پایین هورمون‌های جنسی که آزمایش کووید-۱۹ آن‌ها نیز مثبت است، تستوسترون درمانی می‌تواند پیش آگهی آن‌ها را بهبود بخشد. تحقیقات بیشتری در این مورد لازم است.

محققان این مطالعه در انتها اظهار کردند که می‌بایست در آینده به بررسی ارتباط میان آنزیم ۲ مبدل آنژیوتانسین و سطح کل تستوسترون بپردازند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کاهش میل جنسی کرونا ویروس کرونا میل جنسی مردان بیماران بستری شده در بخش طور قابل توجهی مردان مبتلا میانگین سطح بدون علامت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اسید لاغرتان می‌کند

هزاران سال است که از سرکه‌ی سیب به عنوان دارویی طبیعی برای حفظ سلامت جسم استفاده می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد مصرف سرکه‌ی سیب مزایای بسیاری برای حفظ سلامتی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش سطح قند خون اشاره کرد.

به گزارش خبرآنلاین، سرکه سیب طی یک فرآیند تخمیر دو مرحله‌ای تولید می‌شود و اسید استیک جزء فعال و اصلی سرکه سیب است. همچنین سرکه سیب به عنوان اسید اتانوئیک شناخته می‌شود که یک ترکیب آلی با طعم ترش و بوی قوی است. واژه استیک از کلمه لاتین acetum، به معنای سرکه گرفته شده است.

حدود ۵ تا ۶ درصد از سرکه سیب از اسید استیک تشکیل شده است. همچنین این سرکه حاوی آب و مقادیر کمی از اسید‌های دیگر مانند اسید مالیک است. یک قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) سرکه سیب حاوی حدود سه کالری است و تقریباً هیچ کربوهیدراتی ندارد.

اسید استیک برای چربی‌سوزی مفید است

اسید استیک یک اسید چرب با زنجیره‌ی کوتاه است که در بدن شما به اَسِتات و هیدروژن تجزیه می‌شود. برخی از مطالعات حیوانی نشان می‌دهد که اسید استیک موجود در سرکه سیب ممکن است به چندین روش باعث کاهش وزن شود:

سطح قند خون را کاهش می‌دهد: در مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد، اسید استیک توانایی کبد و ماهیچه‌ها را برای جذب قند از خون بهبود می‌بخشد.

سطح انسولین را کاهش می‌دهد: بر اساس همان مطالعه روی موش‌ها، اسید استیک همچنین نسبت انسولین به گلوکاگون را کاهش می‌دهد و همین موضوع به سوزاندن چربی کمک می‌کند.

بهبود متابولیسم: پژوهش روی موش‌ها نشان داد مصرف اسید استیک سطح آنزیم AMPK (پروتئین کیناز فعال شده توسط AMP) را افزایش می‌دهد که چربی‌سوزی را افزایش و تولید مواد قندی و چربی در کبد را کاهش می‌دهد.

ذخیره چربی را کاهش می‌دهد: درمان موش‌های چاق و دیابتی با اسید استیک یا استات، از آن‌ها در برابر افزایش وزن محافظت می‌کند و بیان ژن‌هایی را افزایش می‌دهد که ذخیره چربی شکم و چربی کبد را کاهش می‌دهد.

چربی‌سوزی: یک مطالعه بر روی موش‌هایی که با یک رژیم غذایی پرچرب همراه با اسید استیک تغذیه می‌شدند، نشان داد افزودن اسید استیک به رژیم غذایی پرچرب موش‌ها، باعث فعال‌تر شدن ژن‌های چربی‌سوز در موش‌ها می‌شود که کاهش تجمع چربی در بدن آن‌ها را به همراه دارد.

کاهش اشتها: مطالعه دیگری نشان می‌دهد که اَسِتات ممکن است مراکز کنترل اشتها در مغز شما را کنترل سرکوب کند و در نهایت منجر به کاهش مصرف غذا شود.

اگرچه نتایج مطالعات حیوانی امیدوارکننده به نظر می‌رسد، اما برای تأیید این اثرات، به تحقیقات روی انسان‌ها نیاز است.

دیگر خبرها

  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • هافبک استقلال در بیمارستان بستری شد