Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اعضای کنگره آمریکا اعلام کردند که دولت ایالات متحده باید خواستار انجام تغییرات در کارنامه سیاه عربستان سعودی در زمینه حقوق بشر شود. در همین زمینه 45 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا از دولت خواستند تا نشست گروه 20 را که قرار است اواخر نوامبر در ریاض برگزار شود تحریم کند.

اعضای کنگره در نامه‌ای به مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا گفتند که اگر عربستان اقدامات فوری جهت بهبود سوابق خود در زمینه حقوق بشر اتخاذ نکند ایالات متحده باید از مشارکت در این نشست درعربستان کنار کشیده و تعهد اصلاحات در زمینه حقوق بشر را به عنوان شرطی برای برقراری مناسبات آینده با عربستان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پیش از این نیز قانونگذاران اروپایی از اتحادیه اروپا خواسته بودند تا در محکومیت اقدامات ضد حقوق بشری در عربستان سعودی تعداد نمایندگان حاضر در نشست گروه 20 در ریاض را کاهش دهد. 65 نماینده اروپا با ارائه طرحی خواستار آن شدند که اتحادیه اروپا نمایندگان خود در اجلاس گروه 20 که قرار است ماه آینده در ریاض برگزار شود را کاهش دهد و این شدیدترین پیام سیاسی است که از سوی این نمایندگان اروپایی به عربستان سعودی ارسال شده است.

در صورت قبول درخواست این نمایندگان، اجلاس ریاض در سطح پایینی برگزار خواهد شد و «أورسولا فون دیر لایین» رئیس کمیسیون اروپا و «شارل میشال» رئیس مجالس اروپا در این اجلاس که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد، حضور نخواهند یافت.

این نشست قرار است به صورت مجازی در تاریخ 21 و 22 نوامبر آینده برگزار شود. عربستان سعودی اولین این کشور عربی است که نشست گروه 20 را میزبانی می‌کند و میزبانی از این اجلاس می‌توانست چهره عربستان و محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور را که پس از سرکوبگری‌های غیرانسانی وی کاملا لکه‌دار شده، تاحدودی صیقل دهد و مقامات عربستان برای میزبانی این اجلاس برنامه ریزی وسیعی را تدارک دیده بودند، اما شیوع بیماری کرونا این امیدها را تضعیف کرده، زیرا برگزاری اجلاس بصورت حضوری غیرممکن شده است.

همزمان با این پیام ها یک کنفرانس مجازی دو روزه به منظور تقویت رسیدگی به حقوق زنان در عربستان با ابتکار سازمان‌های حقوق بشری که از بازداشت زنان فعال سودی ازجمله «لجین هذلول» در این کشور انتقاد داشتند برگزار شد.

در این زمینه سازمان دیده بان حقوق بشر ابراز تاسف کرد که زمانی که زنان شجاع سعودی به دلیل فعالیت‌های مسالمت آمیز خود در این کشور مورد شکنجه قرار می‌گیرند، دولت عربستان سعی دارد در صحنه بین‌المللی خود را به عنوان یک دولت اصلاح طلب مطرح کند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: عربستان سعودی نشست گروه حقوق بشر گروه 20

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۰۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، رویترز امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با ارسال نامه‌ای به اعضا و دوستان این نهاد، مخالفت خود را با تحریم‌های جدید علیه تهران اعلام کرد.

در نامه اتاق بازرگانی ایران و آلمان آمده است: طبق معمول پیش از هر چیز درخواست تحریم‌های جدید در اولویت قرار دارد؛ هر چند که این اقدام به منظور پوشاندن فقدان تأثیرگذاری اروپا است تا آنکه بخشی از راه حل باشد.

در این نامه با اشاره به آنکه برلین روابط ویژه‌ای را که زمانی میان ایران و آلمان وجود داشت حفظ نکرده و توسعه نداده، تاکید شده است که این موضوع به فقدان تأثیرگذاری اروپا منجر شده است.

این نامه می‌افزاید: نقش آفرینان اصلی کماکان در واشنگتن هستند و نقش پکن روز به روز پر رنگ تر می‌شود.

رویترز نوشت که جوسپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز خبر داد که برخی از کشورهای عضو این نهاد به بهانه واکنش تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی خواهان افزایش تحریم‌های ایران هستند.

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز در گفت‌وگو با شبکه آ. ار. د آلمان گفته بود: من قویاً طرفدار گسترش آنها (تحریم‌ها) علیه ایران هستم، زیرا می‌توانیم ببینیم که اقدامات ایران در حال حاضر چقدر خطرناک است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شنبه گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به منظور تنبیه متجاوز، با استفاده از توانمندی‌های راهبردی اطلاعاتی، موشکی و پهپادی خود به اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی حمله و آنها را با موفقیت مورد اصابت قرار داد و منهدم کرد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در به کار بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین‌الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز دیروز تصریح کرد: اقدام ایران کاملاً مشروع و پس از مدت‌ها خویشتن داری در برابر حملات رژیم صهیونیستی انجام داده و این نشان دهنده رفتار کاملاً مسئولانه و حرفه‌ای ایران نسبت به صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

کد خبر 6081023

دیگر خبرها

  • نشست مجازی مقام‌ های آمریکایی و اسرائیلی درباره حمله به رفح
  • عربستان در حال تغیر چهره خود است، اما آیا حقیقت دارد؟
  • مخالفت با تحریم‌های جدید علیه تهران  
  • انگلیس خواستار تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم‌ ایران شد
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ موشکی به اسرائیل
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا