Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز داروی رمدسیویر را به عنوان درمان کرونا به شرکت گیلیاد ساینسز داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از گزارش تارنمای آکسیوس، شرکت گیلیاد ساینسز (Gilead Sciences) روز پنجشنبه تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای این دارو به عنوان درمان کووید۱۹- دریافت کرد؛ این اولین و تنها دارویی است که این سازمان دولتی ایالات متحده به عنوان درمان کرونا تأیید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان غذا و داروی آمریکا چند ماه پیش مجوز استفاده اضطراری از این دارو را با این استدلال که شواهدی مبنی بر کوتاه شدن دوره بهبود مبتلایان به کووید-۱۹ در اثر استفاده از این دارو یافت شده، به رمدسیویر داد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نیز که ماه گذشته به کووید-۱۹ مبتلا شده بود، تأیید کرد که در زمان بستری در بیمارستان نظامی از این دارو به تجویز پزشکان استفاده کرده است.

این اقدام سازمان غذا و داروی آمریکا در حالی است که سازمان جهانی بهداشت این هفته با اشاره به نتایج یک آزمایش ۶ ماهه از درمان‌های کووید-۱۹ ، اعلام کرد: نتایج این مطالعه «شواهد قطعی» نشان داده است که تأثیر داروی «رمدسیویر» و «هیدروکسی کلروکین» در درمان موارد شدید کووید-۱۹ کم یا هیچ است.

مطالعات قبلی، استفاده از سه داروی دیگر هیدروکسی کلروکین، لوپیناویر و اینترفرون را رد کرده بود. اما یافته‌های آزمایش بالینی داروی رمدسیویر که توسط مؤسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) در ماه آوریل انجام شد، نشان می‌داد استفاده از این دارو سرعت بهبودی افراد مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹ را تسریع می‌کند.

شرکت آمریکایی Gilead Sciences سازنده داروی رمدسیویر، با انتشار خبر نتایج مطالعه سازمان جهانی بهداشت، شاهد افت قیمت سهام خود بود. این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: داده‌های این مطالعه متناقض به نظر می‌رسند. این یافته‌ها زودهنگام هستند. این شرکت به نتایج سایر مطالعات، مانند مطالعه موسسه ملی بهداشت آمریکا اشاره کرد که مزایای این دارو را تایید کرده بود. 

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت سازمان غذا و داروی آمریکا دونالد ترامپ رمدسیویر هیدروکسی کلروکین مبتلایان به کووید ۱۹ سازمان غذا و داروی آمریکا عنوان درمان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز در مورد کرم زینک اکساید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ زینک یک ماده معدنی است. زینک اکساید موضعی (برای پوست) برای درمان سوختگی‌های خفیف، قرمزی، سوزش پوست، یا دیگر حساسیت‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زینک اکساید معمولا برای مشکلاتی مثل خارش، سوزش و دیگر ناراحتی‌های مقعد که بر اثر بواسیر یا مشکلات روده به وجود آمده است، نیز استفاده می‌شود. بسیاری از فرم‌ها و برند‌های زینک اکساید نیز در دسترس می‌باشند. زینک اکساید موضعی همچنین برای اهداف مختلف دیگری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زینک اکساید برای درمان و پیشگیری از جوش صورت:
خواص ضد باکتریایی کرم زینک اکساید سبب درمان جوش صورت می‌شود، زیرا خواص ضد باکتریایی زینک باعث کشتن باکتری‌ها می‌شود و خواص ضد التهابی آنها التهاب پوست را کاهش می‌دهد. این کرم سبب جذب چربی‌های بیش از حد سطح پوست می‌شود که تمایل به نفوذ در منافذ پوست و ایجاد جوش دارند.

زینک اکساید برای حفاظت از آفتاب:
اشعه ماوراء بنفش خورشید اثر مخربی بر سطح پوست می‌گذارد و تابش بیش از حد آفتاب بر روی پوست، سبب آفتاب سوختگی، پیری زودرس پوست، چین و چروک و... می‌شود.
این کرم جذب پوست نمی‌گردد، بلکه بر روی سطح پوست به شکل یک سد محافظتی عمل کرده و مانع از نفوذ اشعه ماوراء بنفش آفتاب به پوست می‌شود.

درمان آسیب‌های پوستی:
زینک اکساید با دارا بودن اثرات درمانی سبب بهبود زخم در افراد دچار کمبود روی، کاهش مشکلات ناشی از آفتاب سوختگی و بهبود خشکی پوست می‌شود. مالیدن پماد زینک اکساید روی محل زخم باعث ترمیم سلول‌های پوستی می‌شود.

اثرات قابض روی پوست:
پماد زینک اکساید از تشکیل چربی اضافی روی پوست جلوگیری نموده و سبب سفت شدن پوست، درمان آکنه (جوش)، کاهش لکه‌های پوستی و التهاب پوست می‌شود.

بهبود التهاب پوستی:
برای درمان ادرار سوختگی در کودکان، اگزما، بریدگی و سوختگی می‌توانید از پماد زینک اکساید استفاده نمایید.

اقدامات قبل از استفاده از دارو
اگر به زینک، دایمتیکون، لانولین، روغن کود، وازلین، پارابن ها، مواد معدنی یا وکس آلرژی دارید، از زینک اکساید موضعی استفاده نکنید.
زینک اکساید موضعی برای درمان عفونت‌های قارچی و ویروسی استفاده نمی‌شود. اگر هر گونه علائمی مثل قرمزی یا داغی پوست را بعد از استفاده از زینک اکساید مشاهده کردید، حتما به پزشک خود اطلاع رسانی کنید.
در صورت بارداری یا شیردهی نیز به پزشک خود اطلاع دهید.
این دارو خوردنی نیست و فقط برای اعمال روی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع مناسب برای مقعد را نیز نباید به هیچ وجه به پوست زد.
این داروی موضعی را به اندازه کافی به محل مورد نظر روی پوست خود بزنید. زینک اکساید اغلب یک لایه نازک سفید روی پوست شما ایجاد می‌کند.
برای درمان سوزش، زخم، سوختگی یا هر وضعیت پوستی دیگر، اغلب استفاده از این دارو توصیه می‌گردد. یک لایه نازک از این کرم را روی ناحیه مورد نظر و به آرامی آن را روی پوست خود بمالید.
اگر برای حساسیت از پوشک از این دارو استفاده می‌کنید، باید هربار که قصد تعویض داشتید، از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید هنگام خواب نیز از آن استفاده کنید. هرگز اجازه ندهید که پوشک خیس با بدن شما تماس داشته باشد و سریعا آن را عوض کنید.
زینک اکساید را در دمای اتاق، به دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید. زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، در آن را محکم ببندید.

اگر مصرف یک دوز از این دارو را فراموش کردم، چه کنم؟
از آنجایی که این دارو را هر زمان که نیاز داشتند، استفاده می‌کنند، پس برنامه خاصی نخواهید داشت. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید، نباید دو دوز دارو را همزمان استفاده کنید.
اوردوز کردن با زینک اکساید خطرناک نیست، اما در هر حال بهتر است که با اورژانس تماس بگیرید.

هنگام استفاده از زینک اکساید باید از چه اقداماتی پرهیز کنیم؟
زینک اکساید را برای زخم‌های عمیق یا سوختگی‌های شدید استفاده نکنید.
هرگز خودتان بدون اجازه پزشک از این دارو استفاده نکنید.
اگر این دارو به داخل چشمتان رفت، سریعا آن را شستشو دهید.
اگر علائم آلرژی مثل تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان یا گلو را مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

برای حساسیت پوشک:
زینک اکساید از ۱۰%, ۱۱.۳%, ۱۳%, ۱۶%, ۲۰%, ۲۲%, ۳۰.۶% و ۴۰% کرم و ۱۶ و ۲۰ درصد پماد تشکیل شده است. ۱۲، ۸ و ۴۰ درصد آن خمیر، ۱۵ درصد پودر و ۲۵ درصد اسپری است.

عوارض پماد زینک اکساید
استفاده از پماد زینک اکساید ممکن است افراد حساس را دچار عوارض زیر نماید، این عوارض عبارتند:
خارش پوست
سوختگی
سوزش
تیرگی پوست
استفاده از زینک اکساید بدون عطر برای بهبود سوختگی پای کودک در پوشک توصیه می‌شود، زیرا برخی از کرم‌های حاوی زینک اکساید به علت ماده معطر، حساسیت زا هستند.

زینک اکساید با چه دارو‌های دیگری تداخل دارد؟
دارو‌های موضعی پوست معمولا با دارو‌های دیگر تداخل ایجاد نمی‌کنند، اما بسیاری از دارو‌ها هستند که حساسیت ایجاد می‌کنند؛ بنابراین مصرف هرگونه دارو را اعم از دارو‌های گیاهی، ویتامین ها، مسکن و دارو‌های بدون نسخه را به پزشک اطلاع رسانی کنید.

نکته:
این دارو را هرگز در دسترس کودکان قرار ندهید.
آن را برای دیگران تجویز نکنید.
در صورت حساسیت به مواد موجود در پماد زینک اکساید، از آن استفاده نکنید.
اگر بعد از مصرف این پماد دچار عارضه‌ای شدید، به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید.
در صورت استفاده از این پماد به عنوان یک ضد آفتاب آن را دور چشم‌ها نمالید.
هنگام استفاده از این دارو باید کاملا مراقب باشید که هیچ برخوردی با داخل بدن شما مثل دهان یا چشم نداشته باشد. این دارو صرفا استفاده خارجی دارد.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • نتیجه تلاش جامعه آزمایشگاهی تحقق خطوط درمان و شفای بیماران است
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور