Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا طاهر پور مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هنوز اختلاف نظر بر سر ساماندهی و یا ایجاد شغل برای کولبران وجود دارد.

او با بیان اینکه برخی معتقدند کولبران باید نظام صنفی داشته باشند، گفت: برخی دیگر نیز معتقدند کولبری شغل نیست چرا که با کرامت انسانی منافات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهرپور افزود: شاهد آن هستیم که غلبه نظریه دوم بیشتراست، ولی باید شغلی برای کولبران ایجاد کنیم که برای آن‌ها جاذبه داشته باشد.

مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه عده‌ای معتقدند برای ساماندهی کولبران باید بازارچه‌های مرزی، نمایشگاه‌های دائمی، منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری راه اندازی شوند، گفت: ساماندهی این افراد نیازمند همکاری دستگاه‌هایی از جمله گمرک، وزارت کار، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و... است.

طاهرپور بیان کرد: توانمندسازی نیروی انسانی کولبر باید در دستور کار قرار گیرد و شغلی با درآمد کافی برای آن‌ها ایجاد شود.

او با بیان اینکه این ساماندهی یک حرکت ملی می‌طلبد که بتوانیم شغل‌های جذاب برای این افراد ایجاد کنیم، گفت: سازمان فنی و حرفه‌ای خودش به تنهایی نمی‌تواند مشکل این قشر از جامعه را برطرف کند.

مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشوربا بیان اینکه ما به عنوان دستگاهی همکار در راستای ایجاد شغل برای کولبران هستیم، ادامه داد: با توجه به تنوع حرفه و آموزش ۴ هزار عنوان شغلی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای می‌توانیم همکاری داشته باشیم.

او افزود: بنیاد برکت در حال حاضر با ایجاد شغل برای این افراد اقدام خوبی را می‌خواهد انجام دهد و در سه استان کردستان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی و با همکاری دانشگاه علم و صنعت این پروژه در حال انجام است.

طاهر پور با بیان اینکه هنوز دستورالعمل مشخصی برای کولبران صادر نشده است و اختلاف نظر‌های بسیاری در این زمینه وجود دارد، ادامه داد: باید توجه داشت که فعالیت کولبران با دستورالعمل‌های یک شغل منافات دارد چرا که ایمنی رعایت نمی‌شود و مخاطراتی را در پیش دارد.

بیشتربخوانید

ساخت مدرسه برای دانش آموزان روستای گواتامک خاش توان تأمین تجهیزات آموزشی برای نابینایان را نداریم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغالزایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای کولبران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی

مدیرکل کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌جنوبی، گفت: در سال گذشته ۴ هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان استان ایجاد شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد عرب امروز در حاشیه بازدید از طرح‌های خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار داشت: 4 هزار و 12 طرح خوداشتغالی، مشاغل خانگی و پیمانکاری ویژه نیازمندان اجرا شده که برای 4 هزار و 235 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی افزود: در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و مشارکت این افراد در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها، طرح‌های مشاغل خانگی و خود اشتغالی در استان اجرا شد که در این راستا 4 هزار و 761 میلیارد ریال از منابع امدادی و بانکی پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: از این تعداد یک هزار و 892 طرح در روستا و 2 هزار و 120 طرح در شهر اجرا شده است.

عرب با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های تحت‌ حمایت یکی از مهمترین رویکردهای این نهاد است افزود: یک هزار و 496 طرح توسط زنان و 2 هزار و 516 طرح توسط آقایان در سطح استان اجرا شده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان سمنان/ ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان سمنان
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۵۰۰ فرصت شغلی در استان سمنان
  • جشن احیای واحد‌های راکد استان سمنان برگزار شد /ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال