Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح‌طلبان پس از عملکرد دولت روحانی و همچنین نتیجه انتخابات اسفندماه سال 98، شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان که در سه انتخابات سال‌های 92، 94 و 96 به عنوان نهاد تصمیم‌گیر ایفای نقش می‌کرد را تعطیل و پس از آن جلسات در قالب شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برگزار شد.

پیگیری‌ها کایت از این دارد که کمیته سیاسی جبهه اصلاح‌طلبان، راهبردهای انتخابی اصلاح‌طلبان را باید تا اواخر مهرماه تهیه و برای تصویب به صحن شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گفته می‌شود که در این راهبردها در خصوص چگونگی ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات 1400 نامزدها و سازوکار انتخاباتی پیشنهادات و نظراتی از سوی کمیته سیاسی این شورا ارائه شده است و پس از تصویب این راهبرد، سازوکار انتخاباتی اصلاح‌طلبان در اواخر آبان‌ماه رسماً آغاز به کار خواهد کرد.

گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص سازوکار انتخاباتی اصلاح‌طلبان وجود دارد. برخی‌ها می‌گویند که احتمالا اصلاح‌طلبان در قالب همان شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان فعالیت را از سر بگیرند یا پارلمان اصلاحات راه‌اندازی کنند، اما با توجه به اینکه اختلاف‌نظر در مورد آغاز مجدد شورای عالی و پارلمان اصلاحات زیاد است، شاید سازوکار جدید دیگری از سوی اصلاح‌طلبان راه‌اندازی شود. 

هم‌اکنون نامزدی چهره‌های مطرح این جریان در رسانه‌ها برای انتخابات 1400 مطرح می‌شود که مصطفی هاشمی‌طبا،‌ محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری ، غلامحسین کرباسچی از سوی حزب کارگزاران، محمدرضا خاتمی، مصطفی معین، رضا اردکانیان از سوی حزب اتحاد ملت، محمدرضا عارف از سوی بنیاد امید ایرانیان و ... مطرح می‌شوند، اما در گفت‌وگویی که خبرنگار فارس با برخی از چهره‌های حزبی اصلاح‌طلب داشت، آنها این اسامی را در حد گمانه‌زنی دانستند و تأکید داشتند که تمام اصلاح‌طلبانی که بنا دارند برای انتخابات 1400 نامزد شوند، باید در سازوکار جدید اصلاح‌طلبان مطرح و پس از تأئید اعضا نام‌نویسی کنند. 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اصلاح طلبان انتخابات اسحاق جهانگیری اسحاق جهانگیری اصلاح طلبان انتخابات محسن هاشمی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان

توجه بر حقوق بشری شدن گفتمان جبهه اصلاحات که از سوی حزب اتحاد ملت نیز دنبال می شود در شرایطی است که آنان میز بر ضرورت توسعه ادبیات حقوق بشری و پیوند دادن آن با مسائل روز جامعه تاکید دارند.

سرویس سیاست مشرق- گروهک غیر قانونی نهضت آزادی پیشنهاد کرده است که اصلاح طلبان که شامل نحل‌ های مختلفی هستند مطلوب‌ترین گزینه برای رسیدن به برنامه های خود را متمرکز بر حقوق بشر و حقوق شهروندی نمایند.

این گروهک با اشاره به اینکه هر نظامی به غیر از نظام لیبرال دموکراسی نامطلوب است تصریح می کند که لیبرال دموکراسی دارای دو بخش دموکراسی انتخاباتی و آزادی های لیبرالی است، لذا می بایست اصلاح طلبان به سمت گزینه مطلوب‌تر حرکت کنند.

گروهک نهضت آزادی در ادامه با ارائه طرح «نافرمانی مدنی» تصریح کرده که پیگیری حقوق شهروندی مطالبه آسان‌تری است. هر چند برای دست‌یافتن به آن نیز پیش‌نیازهای بسیاری مطرح می‌شود اما چون قرار نیست مستقیم در ساختار قدرت تغییر ایجاد کند با هزینه کمتر و با سرعت بیشتری می‌توان به آن دست‌یافت!

به باور گروهک نهضت آزادی، برای کسب حقوق شهروندی نه نیاز است صبر کنیم نه می‌توانیم صبر کنیم بلکه باید اراده برای زیستن در سبک دلخواه را به یک مبارزه مستمر هر روزه از طریق نافرمانی مدنی تبدیل کرد

گفتنی است با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت:

۱ - گروهک نهضت آزادی با پرستش نظام لیبرال دموکراسی و بدون توجه به اندیشه مردمسالاری دینی علاوه بر اینکه نسبت دور خود را در برابر اندیشه های انقلاب اسلامی به نمایش می گذارد از سوی دیگر بر وجه اپوزیسیونی خود و نیز تلاش برای تشکیل یک جبهه در برابر نظام جمهوری اسلامی تصریح می‌کند.

۲- توجه بر حقوق بشری شدن گفتمان جبهه اصلاحات که از سوی حزب اتحاد ملت نیز دنبال می شود در شرایطی است که آنان میز بر ضرورت توسعه ادبیات حقوق بشری و پیوند دادن آن با مسائل روز جامعه تاکید دارند.

۳ - تصریح بر نافرمانی مدنی در حقیقت برنامه طیف برانداز برای تحریک و تهیج جامعه جنبشی بوده و از جانب دیگر جنس و عمق نگاه ابزاری و پروژه سیاسی رادیکال های اصلاحات را به برخی تحولات روزمره روشن می سازد!

تامل بر کنش های رادیکال همچنان بیانگر آن است که آنان برنامه ریزی برای بهره گیری از مسائل روزمره در دو سطح سطح زندگی و سبک زندگی را در دستورکار خود قرار داده اند.

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!