Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@10:39:13 GMT

درخواست30میلیون تست سریع

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۲۲۲۹

معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اعلام اینکه در حال حاضر روزانه ۴۰ هزار تست کرونا در کشور انجام می‌شود، گفت: درخواست ۳۰ میلیون تست سریع داریم که ۲۵ دقیقه ای جواب آن مشخص می شود. ناطقان: علیرضا رئیسی، با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری، درباره رویکرد جدید کشور در مقابله با ویروس کرونا افزود: یک خیز جدید ویروس کرونا در دنیا شروع شده و در حال حاضر واکسن و درمان مشخص ندارد و تنها راه تاخت و تاز این ویروس نادیده گرفتن و عادی سازی آن و همچنین عدم رعایت دستورالعمل بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: هر زمان در دنیا این ویروس جدی گرفته شد، بیماری کاملا تحت کنترل قرار گرفت، ولی به محض عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، حالت جهش پیدا کرده است.

رئیسی با اشاره به اینکه در موج جدید کرونا، کشور ما و وزارت بهداشت برنامه‌ای مشخص داشت، افزود: در خیز جدید کرونا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم بسیار کم شده است.

وی با بیان اینکه یکی از بندهای اصلی برنامه ستاد ملی مقابله با کرونا تشدید نظارت بر دستورالعمل‌ها و اعمال جرایم است، گفت: بیش از نیمی از مردم دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنند، ولی در قبال افرادی که شیوه نامه‌ها را رعایت نمی‌کند باید فرآیندهایی را تعریف کنیم تا افراد ملزم به رعایت آن شوند مثل فعال سازی سیستم نوبت دهی در ادارات که موجب کاهش تجمعات خواهد شد.

رئیسی افزود: برای افرادی که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند جرایم در نظر بگیریم و حتماً باید با اشد مجازات با آن برخورد کرد، چون مثل بمب ویروسی در جامعه هستند.

رئیسی با اشاره به اینکه باید از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنیم، گفت: زمانی که سفرها انجام می‌شود وزارت بهداشت هشدارهای لازم را می‌دهد.

وی با بیان اینکه نظارت‌های مردمی هم اضافه خواهد شد افزود: برای تمامی اصناف در آینده نزدیک کد QR را تعریف می‌کنیم تا افراد با اسکن آن نسبت به عملکرد اصناف نظارت کنند.

رئیسی ادامه داد: یکی دیگر از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام تست‌های هدفمند به تعداد کافی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: از هفته آینده با همکاری وزارت ارتباطات یک ردیابی هوشمند انجام خواهیم داد و همچنین از روز گذشته تمامی سیستم‌های آزمایشگاهی کشور به هم متصل شدند و در تمام آزمایشگاه‌های خصوصی و دولتی افرادی که تست می‌دهند در پرونده الکترونیکی آنها ذخیره می‌شود و مراقب سلامت از مثبت شدن تعداد آنها مطلع می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۴۰ هزار تست کرونا در کشور انجام می‌شود.

رئیسی درباره تست‌های سریع هم گفت: این تست‌ها در حدود ۲۵ دقیقه جواب را مشخص می‌کند و حساسیت بسیار بالایی دارد و حدود ۳۰ میلیون از این تست را درخواست داریم. البته در کشور هم به سمت تولید این نوع تست حرکت کرده ایم که در صورت تولید قیمت آن حدود ۳ دلار خواهد بود و در شرایطی که نمونه خارجی آن ۵ دلار است.

وی افزود: مراقب سلامت در صورت مثبت شدن تست افراد، در هفته اول چهار بار و در هفته دوم، ۲ بار با آنها تماس می‌گیریم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درباره تصمیم ستاد برای افراد سالمند و دارای بیماری زمینه‌ای، گفت: حدود ۸۸ درصد از مرگ و میر در دنیا و کشور مربوط به افراد سالمند و دارای بیماری زمینه‌ای است که در کشور یک جمعیت حدود ۱۱ میلیونی را تشکیل می‌دهند و باید این ۱۱ میلیون را تحت مراقبت قرار دهیم.

وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به حدود ۵۸ درصد رسیده است، افزود: در نانوایی‌ها مشکل جدی داریم، ولی در ادارات دولتی شرایط بهتری را شاهد هستیم.

رئیسی با اشاره به اینکه بیشترین شکایت‌های نظارت مردمی از نانوایی‌ها است، ادامه داد: باشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی، آرایشگاه‌های زنانه و مردانه و اغذیه فروشی‌ها هم در ردیف بالاترین شکایت‌ها در عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: هر زمان که میزان رعایت شیوه نامه‌ها در اوج خود به سر می‌برد بیماری در پایین‌ترین وضع خود است و همچنین زمانی که میزان رعایت کاهش پیدا می‌کند بیماری افزایش پیدا می‌کند. اگر تعداد تست‌ها افزایش پیدا کند شمار مبتلایان هم بالاتر خواهد رفت.

رئیسی درباره برگزاری کلاس‌های حضوری در بعضی از دانشگاه ها، اظهار داشت: دستورالعمل مشخص برای مدارس و دانشگاه‌ها ارائه کردیم و بسیاری از دانشگاه‌ها در سراسر کشور به صورت غیر حضوری برگزاری می‌شود، ولی بعضی از رشته‌ها را نمی‌توان غیر حضوری برگزار کرد که بستگی به فضای در اختیار دانشگاه‌ها و نوع واحد درسی دارد.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت الزامی برای غیر حضوری بودن دانشگاه نیست و اگر امکان برگزاری کلاس‌های حضوری را دارند محدودیتی وجود ندارد.

رئیسی درباره موضوع موفق نبودن نقاهتگاه‌ها در کشور، گفت: بسیاری از افراد از رفتن به نقاهتگاه‌ها امتناع می‌کردند، چون فضای مناسبی نداشتند. در طرح جدیدی که برای گروه سالمند و آسیب پذیر در نظر گرفتیم از بسیج برای افرادی که در حال ایزوله هستند کمک گرفتیم و در کشور محدودیتی در تعداد بسیجی نداریم. منبع: مهر برچسب ها: درخواست ، تست سریع ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درخواست تست سریع کرونا معاون بهداشت وزارت بهداشت دستورالعمل های بهداشتی رعایت دستورالعمل دستورالعمل ها حال حاضر دانشگاه ها تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قدردانی وزیر کشور از فراجا در اجرای «طرح نور»
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران
  • صدور مجوز کسب و کار‌ها با دستورالعمل‌های جدید از امروز