Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روسیه گفت: «ما قبول داریم محدودیت‌های فعلی برای تولید باید ادامه داشته باشد و احتمالاً طبق برنامه قبلی تولید را افزایش نمی‌دهیم. اگر لازم باشد تصمیمات دیگری در مورد کاهش بیشتر تولید می‌گیریم، ولی در حال حاضر چنین ضرورتی وجود ندارد»

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، ولادیمیر پوتین نخست وزیر روسیه گفت: روسیه لزومی نمی‌بیند تولیدکنندگان جهانی نفت قرارداد فعلی در مورد عرضه این محصول را تغییر دهند، ولی اگر شرایط بازار قابل قبول باشد نیازی به ادامه این کاهش تولید شدید نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اظهارات پوتین نشانه واضحی است از اینکه این تولیدکننده بزرگ جهان آماده ادامه قرارداد کاهش تولید در بحبوحه اختلال‌های به وجود آمده در بازار از همه‌گیری ویروس کرونا و مازاد تولید است.

روسیه به همراه اوپک و سایر متحدانش طی ائتلافی به عنوان اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت جهت از بین بردن مازاد عرضه در بازار تلاش می‌کند. کاهش تقاضای نفت به خاطر قرنطینه‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا باعث مازاد عرضه آن به بازار شده‌است. تولیدکنندگان ائتلاف اوپک پلاس روی هم رفته حدود ۷.۷ میلیون بشکه در روز تولید نفت را کم کرده‌اند.

قرار است این ائتلاف از اول ژانویه دو میلیون بشکه به تولید خود بیفزاید، ولی برخی تولیدکنندگان نگرانند تقاضا آنقدر قدرتمند نباشد تا این عرضه اضافی را جذب کند.

پوتین در روز پنج شنبه گفت با عربستان سعودی و امارات در این مورد مذاکره کرده است. آمریکا عضو ائتلاف اوپک پلاس نیست.

وی اظهار داشت: «به عقیده ما نیازی به تغییر قرارداد نیست. ما از نزدیک شاهد بهبود بازار هستیم مصرف رو به افزایش است».

«ما قبول داریم محدودیت‌های فعلی برای تولید باید ادامه داشته باشد و احتمالاً طبق برنامه قبلی تولید را افزایش نمی‌دهیم. اگر لازم باشد تصمیمات دیگری در مورد کاهش بیشتر تولید می‌گیریم، ولی در حال حاضر چنین ضرورتی وجود ندارد»

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه در اوایل همین هفته گفته بود روند بهبود بازار جهانی نفت به خاطر موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا کند شده، ولی هنوز برای صحبت در مورد ادامه قرارداد کاهش تولید در ۲۰۲۱ زود است.

قرار است وزرای نفت اوپک پلاس در اول دسامبر طی یک کنفرانس آنلاین در مورد سیاست عرضه نفت مذاکره کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تولید نفت کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوناک: پیروزی پوتین به قیمت امنیت تمام اروپا تمام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نخست وزیر انگلیس از افزایش بودجه نظامی این کشور در بحبوحه جنگ اوکراین خبر داد.

«ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس روز سه شنبه اعلام کرد که دولت لندن در نظر دارد در بلندمدت ۱۰ میلیارد پوند برای حمایت از صنایع دفاعی این کشور هزینه کند.

نخست وزیر انگلیس در ادامه با حمایت از ادامه جنگ در اوکراین مدعی شد: پیروزی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در اوکراین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد و باید از آن جلوگیری کرد.

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری انگلیس، این کشور در نظر دارد تا بسته ۶۱۷ میلیون دلاری جدیدی را به اوکراین اختصاص دهد. این بسته شامل بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو، ۶۰ قایق و تعدادی موشک دوربرد «سایه طوفان» که شمار دقیق آن اعلام نشده است، می‌شود.

کد خبر 6086856

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • حذف واسطه‌ها و کاهش هزینه تولید طلا در پی حراج شمش در مرکز مبادله
  • نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • سوناک: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • سوناک: پیروزی پوتین به قیمت امنیت تمام اروپا تمام می شود
  • پیشرفت فیزیکی مطلوب قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه/کاهش بار ترافیکی
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • موج هیجانی قیمت دلار فروکش کرد/ احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ در بازار
  • رقابت نابرابر صادرکنندگان با قاچاقچیان زعفران
  • کاهش مالیات بر تولید؛ چگونه؟/ مالیات غیرمولدها باید افزایش یابد