Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، سعید شاهمیر معاون اجتماعی شهردار منطقه 12 تهران در حاشیه افتتاح جمعه بازار تمبر و فیلاتلیک ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توسعه موزه‌ها در کشور بحث دیرینه‌ای است که از 120 سال پیش در تهران مورد توجه قرار گرفته و اگر بخواهیم فرهنگ هر شهری را بشناسیم باید به موزه‌های ‌آن مراجعه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موزه‌ها نماد فرهنگی و اجتماعی هر شهر است، گفت: اولین موزه تهران در منطقه 12 افتتاح شده و امروز جمعه بازار تمبر و فیلاتلیک ایران در موزه ارتباطات راه‌اندازی شد و شهرداری با همکاری سازمان میراث فرهنگی اقداماتی را جهت فعالیت این جمعه بازار و احیای موزه انجام داده است.

معاون اجتماعی شهردار منطقه 12 تهران با بیان اینکه گذر مقابل موزه ارتباطات فضایی بی‌دفاع شهری محسوب می‌شد و متأسفانه تجمعی از معتادان متجاهر و افراد آسیب‌دیده را در این بافت تاریخی داشتیم گفت: ورودی موزه ارتباطات همزمان با راه‌اندازی جمعه بازار تمبر پس از 37 سال بازگشایی شد و این محل می‌تواند مکان مناسبی برای نمایش انواع تمبرها در پایتخت باشد.

شاهمیر خاطرنشان کرد: شهرداری برنامه‌های گسترده‌ای جهت توسعه رینگ گردشگری و احیای مراکز میراثی در تهران انجام داده است و توجه به مبحث گردشگری و مرمت بافت‌های قدیمی مدنظر ما قرار دارد.

وی گفت:‌24 موزه در منطقه 12  تهران فعال است و یک موزه نیز توسط مدیریت شهری تحت عنوان موزه عروسک‌ها ساخته شده که زیرساخت و زیربنای آن را شهرداری تهران فراهم کرده و به صورت مشارکتی با برخی از فعالین این حوزه مانند مرضیه برومند و میراث فرهنگی همچنین شهرداری اداره می‌شود.

معاون اجتماعی شهردار منطقه 12 تهران از تفاهم‌نامه شهرداری با عموم موزه‌ها در منطقه 12 خبر داد و گفت: علاوه بر پذیرش عموم مردم در این موزه‌ها گردشگرانی که از طریق تور ثبت‌نام کرده باشند نیز می‌توانند از موزه‌ها دیدن کنند و ما برنامه‌های زیادی جهت تقویت رینگ گردشگری در تهران داریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون اجتماعی شهردار منطقه 12 تهران موزه ها منطقه 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.

حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.

وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۵ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

کد خبر 6088413

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • بافت ناکارآمد شهری بوشهر یک‌ هزار و ۸۳۷ هکتار است
  • همه چیز درباره موزه تمبر یکتا کرج
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیر مجاز در منطقه ۱۹ پایتخت