Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@14:16:32 GMT

آیا صید ترال ممنوع شده است؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۳۶۷۹

آیا صید ترال ممنوع شده است؟

با وجود اینکه دوتن از اعضای مجلس شورای اسلامی خبر از ممنوعیت صید ترال به مدت دوسال را داده اند، سازمان شیلات از ممنوعیت صید ترال تنها گونه ای ازماهیان(فانوس ماهی) آن هم برای تحقیقات پیرامون ذخایر آبزیان و به روز رسانی مطالعات از ابتدای آذرماه خبر داد.

به گزارش ایسنا  روزهای گذشته سمیه رفیعی- رئیس فراکسیون محیط زیست در صفحه رسمی توییترش اعلام کرد که  «پس از پیگیری‌های بی‌وقفه‌ی فراکسیون محیط زیست و حمایت‌های بی‌دریغ رئیس  مجلس، به لطف خداوند متعال ⁧‫صید ترال⁩ که ضررهای شدیدی به محیط زیست دریا و اقتصاد بومیان زده بود، از اول آذرماه به مدت ۲ سال ⁧‫ممنوع⁩ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرض خدا قوت جانانه به همه‌ی همکاران متخصصم در این امر.»

پس از آن نیز محمد باق قالیباف  رئیس مجلس شورای اسلامی  در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت که «در نظارت میدانی ⁧سیستان و بلوچستان⁩ به صیادان زحمتکش و عزیز قول دادیم که موضوع ⁧صید ترال⁩ را پیگیری خواهیم کرد. ‌خدا ‌را شکر با پیگیری فراکسیون محیط زیست وکمک قوه قضائیه و نیروی دریایی در راستای وظیفه شرعی حفاظت از محیط زیست و برای صیانت ازمعیشت کارگر ایرانی، ممنوعیت صید ترال قطعی شد.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که نبی الله خون میرزایی_ رئیس سازمان شیلات کشور از توقف ترالر های فانوس ماهیان خبر داد و اعلام کرد که این توقف به منظور به روز رسانی مطالعات و ارزیابی ذخایر آبزیان و اتخاذ تصمیم براساس مطالعات جدید است و ممنوعیت صید ترال فانوس ماهیان تا پایان زمان تحقیقات که حداکثر ۲ سال است، ادامه خواهد داشت.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد با بیان اینکه ناوگان صید ترال شامل ۵ دسته ناوگان است، اظهار کرد: ناوگان فردوس در چابهار فعالیت می کند که فعالیت صید آن پایان شهریور به اتمام رسید و تا پایان سال نیز در استراحت هستند. بخشی از فعالیت ناوگان کیش و طبس در هرمزگان  و بوشهر هنوز باقی مانده است که ادامه می یابد. فعالیت ناوگان صید میگوی خوزستان و بوشهر به اتمام رسیده و فعالیت صیادان میگوی هرمزگان نیز آغاز شده است.

خون میرزایی ادامه داد: با سخت گیری هایی که امسال نسبت به صید فانوس ماهیان داشتیم  دریاروی این ناوگان ها کمتر شده است و در حال حاضر ۱۵ فروند از ناوگان صید فانوس ماهیان در دریا هستند.

رئیسسازمان شیلات ایران اضافه کرد: پیرو پیگیری ها، مطالبات، انتظارات جامعه و فعالان محیط زیستی با همراهی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی جلساتی را با فراکسیون محیط زیست مجلس برگزار کردیم و کارگروه مشترکی میان وزارت جهادکشاورزی و فراکسیون محیط زیست مجلس به وجود آمد و توافق شد تا در رابطه با صید فانوس ماهیان یک برنامه پایش و آیش همزمانی را به منظور به روز رسانی مطالعات ارزیابی ذخایر آبزیان و اتخاذ تصمیم بر اساس مطالعات جدید در دستور کار قرار دهیم.  

خون میرزایی تصریح کرد: همزمان با آغاز کار تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، از ابتدای آذر ماه، فعالیت صید تجاری ناوگان فانوس ماهی تا پایان تحقیقات متوقف می‌شود، تا براساس مطالعات جدید بتوانیم با چشم باز و رفع دغدغه ها صید را برنامه ریزی کنیم. مدت زمان کار تحقیقاتی نیز حداکثر دو سال خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صید ترال فراکسیون محیط زیست ممنوعیت صید ترال فانوس ماهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ دریایی

دوستان او شامل «اوچو» اختاپوس، «کلود» خرچنگ گوشه نشین، «سوفی و سادی»، پرندگان دریایی دوقلو، گروهی از صدف‌های کوچک، شفق قطبی، نوری که بر روی اقیانوس می‌درخشد و عمه چوی صاحب فانوس دریایی بودند. 

آن‌ها از طریق ماجراجویی‌های خود در هر قسمت، درس‌های خوبی می‌آموختند که به آن‌ها کمک می‌کرد بتوانند بر مشکلات خودشان غلبه کنند. به هنگام تماشای داستان هر قسمت مخاطبان خردسال این کارتون، می‌توانستند پایان بندی هر ماجرا را از میان گفت و شنود قایق‌ها و ید کش‌های ماجراجوی متعددی که در بندر بود، دنبال کنند که تحت تاثیر روابط و گفت و گوی شخصیت‌های مختلف کارتون شکل می‌گرفت. گویی که آن‌ها هم همراه با بچه‌ها به تماشای ماجرایی که بر سالتی و دوستانش در فانوس دریایی گذشته بود، نشسته اند.

«چراغ دریایی»، (Salty's Lighthouse) محصول سال ۱۹۹۷ کشور کانادا بود که به طور مشترک به کارگردانی «رابرت دی. کاردونا»، «دیوید میتون» و «الن شکتر» تولید شده بود.

دیگر خبرها

  • استمرار فعالیت خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • چراغ دریایی
  • (ویدیو) هشدار جدی کارشناس محیط زیست به تهرانی‌ها
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • صید ماهی در دریاچه سد زاینده‌‍رود ممنوع است
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • فعالیت‌ های دریایی در خزر ممنوع شد