Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، هشتمین آزمون مشترک دستگاه‌های اجرایی بنا به دلایلی با حواشی بسیار همراه بوده و در اولین گام با اعتراض متقاضیان و شرکت‌کنندگان، برگزاری آن از 9 آبان ماه با یک ماه تاخیر به روزهای پنج شنبه و جمعه 6 و 7 آذرماه موکول شد.

در این زمینه گزارش مبسوطی از خواسته‌ها و مطالبات داوطلبان هشتمین آزمون استخدامی دولت منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای پاسخ به این ابهامات و درخواست‌ها مسئولان سازمان اداری و استخدامی پاسخ داده‌اند که مرور می‌کنیم.

علی اله قنبری رئیس  امور آمار، برنامه‌ریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی در پاسخ به ابهامات آزمون استخدامی می‌گوید:‌ در زمان انتشار دفترچه هشتمین آزمون مشترک دستگاه‌های اجرایی مصوبه قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری از سوی مجلس به دولت برای اجرا ابلاغ نشده بود. باتوجه به اینکه قانون مصوب مجلس از تاریخ تصویب ( ۹۹/۶/۱۶) لازم‌الاجرا بود، ناچار بودیم قانون را در همین آزمون اجرا کنیم، مقرر شد جهت رعایت عدالت، فرصتی برای شرکت‌کنندگان در این آزمون فراهم شود تا بتوانند در صورت تمایل به استفاده از اولویت بومی شهرستانی، اطلاعات خود را در وبسایت سازمان سنجش ویرایش کنند و کسانی هم که شرایط استفاده از اولویت بومی را ندارند در انتخاب شغل‌محل خود تجدید نظر کنند.

وی عنوان کرده است:‌ در صورت عدم مراجعه افراد ثبت نام‌کننده در آزمون مذکور به سایت سازمان سنجش آموزش کشور در زمان مقرر برای تعیین استفاده از اولویت بومی و یا اصلاح و تغییر شغل‌محل انتخابی، این امر به منزله عدم درخواست بهره‌مندی از اولویت بومی شهرستانی و تأیید اطلاعات ثبت نامی آن‌ها از نظر شغل‌محل انتخابی خواهد بود. همچنین، مدت زمان ویرایش و اصلاح اطلاعات تمدید نخواهد شد.

همچنین جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی علت تاخیر در برگزاری آزمون استخدامی مربوط به قانون مجلس در اولویت دادن به استخدام نیروهای بومی بیان کرده و گفته است:‌ مجلس قانون اولویت‌دادن به استخدام نیروهای بومی را ۱۶ شهریور امسال تصویب کرده بود که به علت تأیید دیرهنگام شورای نگهبان و هم‌زمانی آن با ثبت‌نام‌ها و به خصوص که اعلام شده بود قانون از زمان تصویب لازم‌الاجراست، ما مجبور بودیم این اولویت را اعمال کنیم و امکان تغییر در شغل‌محل‌های انتخابی را برای داوطلبان غیربومی فراهم کنیم.

معاون رئیس جمهور افزود: وقتی مقررات نحوه اعمال این اولویت به تصویب شورای توسعه مدیریت رسید و ابلاغ شد، تعدادی از کسانی که مناطق محروم را انتخاب کرده بودند، به ناچار شغل‌محل‌شان را تغییر می‌دادند و این موجب شد که برای رعایت حقوق آنان، مدتی آزمون را به تأخیر بیندازیم تا بتوانند آمادگی لازم برای دروس تخصصی شغل محل جدید را کسب نمایند و این تاخیر برگزاری آزمون ربطی به شرایط کرونا ندارد.

* تعویق برگزاری آزمون استخدامی

به گزارش فارس، اما مسئله به اینجا ختم نمی شود. برخی شرکت‌کنندگان از اساس خواستار به تعویق افتادن برگزاری هشتمین آزمون استخدامی تا بهبود اوضاع کرونا هستند. در پاسخ به این مسئله، بارها مسئولان سازمان اداری و استخدامی و سازمان سنجش تعویق آن را رد کرده‌اند. همانطور که کنکور سراسری کارشناسی و ارشد در گروه‌های متخلف با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد، این آزمون نیز انجام خواهد شد.

* علت ضریب نداشتن بومی گزینی مراکز استان

در کنار این موضوع عده ای از متقاضیان مسئله ضریب نداشتن بومی گزینی مراکز استان‌ها است. در همین باره قنبری  رئیس  امور آمار، برنامه‌ریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی بیان می‌کند:‌ اعمال امتیاز بومی شهرستان صرفاً در مرحله آزمون کتبی انجام می شود و به این صورت است که نمرات مکتسبه داوطلبان چه در حیطه عمومی و چه در حیطه تخصصی، با ضریب ۱.۴ (یک‌وچهار دهم) محاسبه و ملاک عمل قرار می‌گیرد. اولویت‌دادن به داوطلبان بومی به این معنی نیست که داوطلبان غیربومی حق شرکت در یک شغل‌محل شهرستانی را نداشته باشند، بلکه به این معنی است که درصورت شرکت نیروی بومی در آن شغل‌محل، نمره مکتسبه وی با ضریب ۱.۴ و نمره نیروی غیربومی با ضریب یک محاسبه می‌شود.

* قانون منع ضریب بومی برای مراکز استان

وی هدف قانون‌گذار از ابلاغ این قانون را ماندگاری نیروهای بومی در شهرستان‌های خود و استفاده بیشتر از تجارب انباشته کارکنان دولت برای ارائه خدمات بهتر عنوان کرده است و در مورد شرایط احراز بومی بودن شهرستان‌ها می‌گوید: شهرستان تهران و سایر شهرستان‌هایی که مراکز استان‌ هستند، مشمول این قانون نیستند و صرفاً شهرستان‌هایی که مراکز استان نباشند مشمول قانون می‌شوند. به عبارت دیگر شغل محل های مربوط به شهرستان تهران و شهرستان های مراکز استانها مشمول قانون اولویت بومی نمی شوند.

* نحوه احراز افراد بومی

بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری، کسانی بومی شهرستان محسوب می‌شوند که محل تولد آنان با محل شغل انتخابی یکی باشد و یا در شهرستان محل شغل انتخابی در حال حاضر ساکن باشند و زمان سکونت شان چه به صورت متوالی چه متناوب به ۱۰ سال برسد؛ این شرایط در خصوص شخص داوطلب است و بومی‌بودن همسر یا والدین از شرایط احراز بومی‌بودن داوطلب نیست.

* سهمیه ایثارگری و معلولیت

همچنین قنبری در مورد سهمیه ایثارگری و معلولان عنوان کرده است: درصورتی که فردی از سهمیه ایثارگری و یا سهمیه معلولان استفاده کند و بومی شهرستان هم باشد باز هم مشمول این قانونی می‌شود و نمرات وی با ضریب ۱.۴ محاسبه می‌شود.

به گزارش فارس، براساس قطعا لغو قانون بومی گزینی نیاز به مصوبه و قانون جدید نیاز دارد که در این فرصت کم قابلیت اجرایی ندارد و طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی و اطلاعیه سازمان سنجش، آزمون یاد شده در تاریخ 6 و 7 آذر ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان سنجش هشتمین آزمون مشترک استخدامی جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی سازمان اداری و استخدامی آزمون استخدامی اولویت بومی بومی شهرستان هشتمین آزمون سازمان سنجش مراکز استان شهرستان ها بومی گزینی شغل محل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها دنبال شد.
احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود که پس از ۱۸ ماه به نتیجه رسید، ۱۶ ماده آن تغییر یافت و ابلاغ شد.
وی با بیان این که حمایت از معلمان و مؤسسان تثبیت و موضوع نظارت در این قانون، جدی‌تر مطرح شد، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم و موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها، از کار‌های مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.
محمودزاده همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع سال گذشته دریافت شد چراکه به دنبال کاهش تنوع مدارس و تجمیع در داخل مدرسه مجازی هستیم؛ طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع و به زودی نهایی خواهد شد.
وی با اشاره به مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی که قانون است، ادامه داد: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و در صورت مشاهده تعطیل خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.
محمودزاده در ادامه بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تأکید و خواستار ایجاد تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس شد.

دیگر خبرها

  • نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا فردا اعلام می‌شود
  • پذیرفته شدگان استخدامی آموزگاری فردا مشخص می شوند
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا آخر فروردین
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • به تعویق افتادن زمان آزمون استخدامی در استان تهران
  • شرکت بیش از۲هزار کردستانی در آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • کدام دستگاه‌های اداری پنج‌شنبه‌ها تعطیل شدند؟/ توضیح معاون سازمان اداری و استخدامی درباره تغییر تعداد تعطیلات آخر هفته
  • آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی در هرمزگان در ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • رقابت یک هزار و ۳۶۲ داوطلب در آزمون استخدامی تامین اجتماعی استان یزد