Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اظهارداشت که خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان پیش شرط لازم برای برقراری صلح در این کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به برخی تحلیل‌های سیاسی گفت که حضور نیروهای خارجی در افغانستان تاثیری در اوضاع سیاسی و نظامی این کشور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی تاکید کرد که خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان پیش شرط لازم برای قراری صلح پایدار در این کشور است.

به گزارش اسپوتنیک، زاخاروا افزود که حضور نیروهای خارجی در افغانستان تاثیری در اوضاع سیاسی و نظامی این کشور ندارد. بلکه سبب تحریک طرف‌های درگیر می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اظهارداشت که «من این موضع روسیه را دوباره تکرار می‌کنم که خواستار خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان است. همچنان تاکید دارم به دستیابی توافقات در مذاکرات بین الافغانی، که پیش شرط صلح پایدار در کشور است».

گئورگی آساتریان ، کارشناس مسائل بین‌المللیِ باشگاه مباحثه والدای و شورای امور بین‌الملل روسیه (ریاک) در مطلبی درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نوشته که آمریکا حامیان گذشتهِ خود برای حضور در افغانستان را از دست داده و امروز همه کشورهای ذیربط خواهان خروج نیروهای آمریکایی هستند.

ژنرال میلی: خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان مبتنی بر شرایط استروسیه: خواستار خروج نیروهای خارجی از افغانستان هستیمنماینده ویژه پوتین: خروج نیروهای خارجی تاثیری در افغانستان نداردنماینده ویژه پوتین: خروج نیروهای خارجی گام مهمی در برقراری صلح افغانستان استخروج نیروهای خارجی در صدر شروط طالبان در نشست صلح مسکو

وی معتقد است: زمانی که آمریکا حملات خود به افغانستان را آغاز کرد، تقریبا بیشتر کشورهای دنیا از این تصمیم واشنگتن حمایت کردند و روسیه جزو اولین کشورها بود. اما 20 سال بعد روسیه و تمام کشورهای پیرامون بحران افغانستان، مخالف ادامه جنگ آمریکا هستند.

برای نمونه چند سال پیش ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان گفت که اگر آمریکا نیروهای خود را از افغانستان خارج کند، همه چیز به هم می‌خورد. اما همین دیپلمات روس طی مصاحبه‌ای در تابستان سال 2017 اعلام کرد که ارتش آمریکا نمی‌تواند کاری انجام بدهد، پس اجازه بدهید که آنها افغانستان را ترک کنند.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار آمریکا اخبار افغانستان اخبار روسیه اخبار آمریکا اخبار افغانستان نیروهای خارجی از افغانستان خروج نیروهای خارجی پیش شرط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد

سرهنگ ژاک بو، افسر اطلاعاتی سابق سوئیس و مشاور ناتو در مصاحبه با کانال یوتیوب دیالوگ ورکز گفت: پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده است ممکن است به کی یف نرسد.

او گفت: اگر به این بسته کمک مالی نگاه کنیم، خواهیم دید که در درجه اول برای مجتمع نظامی-صنعتی ایالات متحده مفید است. این بدان معنی است که وجوه حاصل از آن نه به اوکراین، بلکه در وهله اول به ظاهر به ایالات متحده برای کمک به تولید تسلیحات بیشتر اختصاص خواهد یافت. 

این افسر اطلاعاتی ادامه داد سیاست خارجی ایالات متحده با هدف حمایت از یک یا آن طرف در درگیری‌ها در سراسر جهان به همین منوال است؛ هزینه کمک مالی را تصویب می‌کند و سپس آن را به مجتمع صنعتی خود برای تولید تسلیحات و ارسال آن به مناطق جنگ زده به کار می‌برد.

در عین حال، این کارشناس به این واقعیت توجه کرد که در نتیجه وقفه‌های طولانی در حمایت از کی یف توسط متحدان غربی، نیرو‌های مسلح اوکراین اخیراً متحمل خسارات قابل توجهی شده اند. بنابراین، به گفته وی، مبالغ کمکی که غرب در حال حاضر آماده انتقال به اوکراین است، قادر به معکوس کردن وضعیت کنونی آن نیست.

بو گفت: "روسیه موفقیت ثابتی از خود نشان می‌دهد و این روند افزایش خواهد یافت، زیرا اکنون توانایی‌های اوکراین بیش از پیش کاهش یافته است. آنها حتی افراد و تجهیزات کمتری دارند. هر چه غرب به آنها ارائه کند، نمی‌توانند با روسیه برابری کنند. "

روز قبل، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه گفت که از آغاز عملیات نظامی ویژه، نیرو‌های اوکراینی تقریبا ۵۰۰ هزار نفر را از دست داده اند. وی تاکید کرد که اکنون یگان‌های روسی ابتکار عمل را در کل خط تماس دارند و به بیرون راندن دشمن ادامه می‌دهند. شویگو یادآور شد که ارتش پروومایسکه، بوگدانوفکا و نوومیخایلوفکا را آزاد کرد و در حال گسترش منطقه کنترل در بردیچ و گئورگیوکا است.

پیش از این، هر دو مجلس کنگره آمریکا لایحه کمک خارجی به متحدان واشنگتن از جمله اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کردند. علاوه بر این، نمایندگان کنگره مصادره دارایی‌های حاکمیتی روسیه به نفع اوکراین را تصویب کردند.

به گفته دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ولادیمیر پوتین، تصمیم برای تخصیص کمک‌های اضافی به کی یف انتظار می‌رفت، این امر اوکراین را بیشتر ویران می‌کند و ایالات متحده را غنی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • بررسی آخرین وضعیت طرح جذب منابع و سرمایه های خرد اتباع
  • دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد
  • پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • کرملین: دست درازی آمریکا به دارایی های روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند