Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی نخست‌وزیر عراق در سخنانی به اهداف سفر اخیر مصطفی الکاظمی به انگلیس و تصمیم واشنگتن برای بستن سفارتش در بغداد پرداخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از بغداد الیوم، احمد ملا طلال، سخنگوی مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق در سخنانی با اشاره به سفر اخیر الکاظمی به انگلیس، اظهار کرد: سفر به انگلیس تاریخی، مهم و محوری بود و این سفر برای احیای روابط نزدیک با انگلیس انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: چالش‌های پیش روی دولت بسیار بزرگ است و دولت میراث سنگینی در سطوح امنیتی، سیاسی و سایر زمینه‌ها به ارث برد، اما این مأموریت را پذیرفت.

ملا طلال تصریح کرد: سفر الکاظمی به انگلیس برای دستیابی به یک توافق، راهبردی اقتصادی و نظامی انجام شد؛ چراکه انگلیس شریک اصلی در زمینه مقابله با داعش است.

وی درباره تصمیم آمریکا برای بستن سفارتش در بغداد نیز افزود: دولت تلاش‌های داخلی و خارجی زیادی را انجام داده است تا ایالات متحده را از اجرایی کردن تصمیم بستن سفارت خود در بغداد منصرف کند و این تلاش‌ها فعلا منجر به تعلیق اجرای این تصمیم شده، اما احتمال این تصمیم همچنان وجود دارد و تاریخ آن هنوز مشخص نشده است.

این مقام عراقی ادامه داد: دولت طبق وظیفه و اجرای برنامه‌های خود نه دیکته طرف‌های خارجی؛ اقدامات زیادی را برای حفظ امنیت دیپلمات‌ها انجام داده است. بسته شدن سفارت آمریکا پیامدهای امنیتی، سیاسی و اقتصادی بزرگی به همراه خواهد داشت و احزاب سیاسی متوجه خطرناک بودن این مسئله و واکنش‌های احتمالی دیگر آمریکا شده‌اند و ما امیدواریم در این تصمیم بازنگری کند.

وی تأکید کرد: بسته شدن سفارت آمریکا، خسارت قابل توجهی را برای عراق به همراه خواهد داشت؛ چراکه ایالات متحده کشور دوست ماست و ما به دنبال همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی بسیار گسترده‌ای با واشنگتن هستیم و امیدواریم که به جای تعلیق، از این تصمیم عقب نشینی کند.

سخنگوی الکاظمی در ادامه اظهار کرد: دولت قصد ندارد با طرف‌هایی که مواضع خود را در داخل عراق تثبیت کرده‌اند، درگیر شود و یا با سلاح با آنها مقابله کند، بلکه با قانون و با تقویت دستگاه‌ها با آنها مقابله می‌کند.

ملا طلال در پایان گفت: انگلیس و سایر کشورهای دوست به عراق برای آموزش نیروهای عراقی کمک خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا و عراق سفارت آمریکا در بغداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۴۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: دولت فدرال هزینه بازسازی پل فرانسیس اسکات را پرداخت می‌کند

فروریختن پل فرانسیس اسکات در شهر بالتیمور در ایالت مریلند آمریکا پس از برخورد یک کشتی باری، یکی از نادرترین حوادث در تاریخ ایالات متحده به حساب می‌آید. با این حال، دولت محلی اکنون برای بازسازی این پل چشم به کمک‌های دولت فدرال آمریکا دارد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نخستین واکنش به حادثه رخ داده در بالتیمور، متعهد شد دولت فدرال هزینه کامل بازسازی پل فرانسیس اسکات را پرداخت خواهد کرد. 

وی پیش از عزیمت به کارولینای شمالی در کاخ سفید خطاب به رسانه‌ها گفت: تصمیم من این است که هزینه بازسازی کامل این پل از سوی دولت پرداخت شود و انتظار دارم که کنگره نیز از تصمیم ما حمایت کند. 

اکنون تیم‌های جستجو در حال تلاش برای یافتن افرادی هستند که در پی این حادثه به رودخانه سقوط کرده اند. تیم‌های نجات تاکنون ۲ تن را از آب زنده بیرون کشیده اند که یکی از آنها در بیمارستان بستری شده است. با این حال، این احتمال وجود دارد که افراد بیشتری در آب باشند. 

بایدن در این باره گفت: من به خوبی می‌دانم که در چنین شرایطی هر دقیقه همانند یک عمر است. اولویت نخست ما در حال حاضر ادامه عملیات امداد و نجات و جستجوی مفقود شدگان این حادثه است. این یک حادثه وحشتناک بود. 

وی در پاسخ به سوالی پیرامون اینکه در این حادثه کشتی مقصر بوده و شرکت کشتی رانی صاحب آن باید هزینه بازسازی پل فرانسیس اسکات را بدهد، گفت: این مسئله می‌تواند درست باشد، اما ما نمی‌توانیم منتظر روند‌های حقوقی مربوط به این مسئله بمانیم. دولت فدرال هزینه بازسازی این پل را پرداخته و آن را بار دیگر بازگشایی خواهد کرد. 

پل فرانسیس اسکات یکی از شلوغ‌ترین پل‌های منطقه شرقی آمریکا است که نیویورک و واشنگتن را به هم متصل می‌کند. سالانه ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو از روی این پل تردد می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تمدید ۵ساله قرارداد صادرات گاز ایران به عراق
  • صادرات حدود ۵۲ میلیارد مترمکعب گاز به عراق به ارزش ۱۵ میلیارد دلار
  • صادرات حدود ۵۲میلیارد مترمکعب گاز به عراق‌ به ارزش ۱۵میلیارد دلار
  • صادرات حدود ۵۲ میلیارد مترمکعب گاز به عراق‌ به ارزش ۱۵ میلیارد دلار
  • آیا بستن شیر رادیاتور پکیج در تابستان ضروری است
  • عراق همچنان «خویشاوند» ایران / روابط تهران- بغداد در ۱۴۰۲
  • تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق
  • تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا
  • بایدن: دولت فدرال هزینه بازسازی پل فرانسیس اسکات را پرداخت می‌کند
  • بغداد: آمریکا به روش و زمان خروج از عراق فکر می‌کند