Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، جلالی در مورد مناقشه قره باغ گفت: تحرکات در مناطق مرزی همجوار کشور ما جدی است و جمهوری اسلامی ایران آن را زیر نظر دارد و در این رابطه با غیرقابل قبول خواندن هر گونه تجاوز از سوی طرف های مناقشه در منطقه به خاک کشور ما، به طور جدی در مورد ضرورت احتیاط به آنها هشدار می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه ایران در تماس نزدیک و جدی با همه طرف ها است، افزود: جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه تجاوز به مرزها و خاک خود را تحمل نخواهد کرد.

سفیر ایران گفت: ما در جریان رویدادهای اخیر بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان به دو طرف اعلام کردیم که هرکس این اصل را نپذیرد برای ایران مطلوب نخواهد بود.

اوضاع در منطقه قره باغ از ششم مهر (۲۷ سپتامبر) متشنج شده و ارمنستان و جمهوری آذربایجان یکدیگر را به آغاز جنگ متهم کرده‌اند.

جمهوری آذربایجان در این مناقشه با تکیه بر اصل حفظ تمامیت ارضی خواستار پایان اشغالگری ارمنستان شده و از سوی دیگر طرف ارمنی با استناد به اصل «حق تعیین سرنوشت» خواستار به رسمیت شناخته شدن حقوق ارامنه در منطقه قره باغ شده است.
وزیران خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان روز ۱۱ ماه اکتبر(۲۰ مهر) در مذاکراتی طولانی که با وساطت وزیر خارجه روسیه در مسکو برگزار شد، به توافق برای آتش‌بس در قره باغ دست یافتند اما این آتش‌بس بارها از سوی طرف‌های درگیر نقض شده و دو طرف یکدیگر را به نقض آن متهم کرده‌اند.

جلالی در بخش دیگر مصاحبه گفت: ایران در برخی عرصه های دفاعی به خودکفایی رسیده و حتی امکان صادرات تسلیحات دارد. اگر احساس نیاز کنیم حتما تدابیر لازم را اتخاذ می کنیم.

وی افزود: تهران پس از لغو نظام ویژه برای ارسال تسلیحات قصد ندارد وارد مسابقه تسلیحاتی در منطقه شود و باتوجه به نیازهای دفاعی معقولانه خود اقدام خواهد کرد.

سفیر ایران در روسیه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران قصد ورود به رقابت تسلیحاتی در منطقه ندارد و در این مورد هیچ برنامه ای ندارد.

جلالی در پاسخ به این پرسش که ایران آماده است تا کدام نوع از تسلیحات را صادر کند و آیا با کشوری در مورد خرید تسلیحات پس از لغو محدودیت ها مذاکره می کند، اظهار داشت: ما زمانی که این را لازم ببینیم و باتوجه به نیازهای دفاعی معقولانه خود اقدام خواهیم کرد.
بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، از ۲۷ مهر ماه گذشته همه محدودیت‌های تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین اقدامات و خدمات مالی مرتبط با آن و تمامی ممنوعیت‌-های ورود یا عبور از قلمرو دولت‌های عضو ملل متحد که پیش از این علیه برخی شهروندان و مسئولین نظامی ایران تحمیل شده بودند، به صورت خودکار خاتمه یافت.

پربیننده ترین بایدن: آمریکایی‌ها یاد گرفته‌اند که با کرونا بمیرند/ ترامپ: خانواده بایدن مثل جاروبرقی‌ پول را می‌بلعند بایدن برنده آخرین مناظره انتخاباتی سیاست‌های بایدن در قبال ایران اعلام شد اقتصاد ایران علیرغم تحریم‌ها در مواجهه با کرونا موفق بود/ درخواست تصویب تقاضای وام ایران فارغ از فشارهای آمریکا کار ترامپ تمام است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مناقشه قره باغ سفیر ایران جمهوری آذربایجان کاظم جلالی سفیر ایران تسلیحات خدمات مالی مناطق مرزی قره باغ جنگ قره باغ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت جمهوری اسلامی ایران قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۴۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت همکاری قوای مسلح ایران و می‌توان صلح و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورد/ عاصم منیر: مرزهای دو کشور صلح و دوستی است

ژنرال "سید عاصم منیر" فرمانده ارتش پاکستان در حاشیه سفر رسمی رئیس جمهوری اسلامی ایران به این کشور به دیدار دکتر سید ابراهیم رئیسی رفت.

بحث طرفین در درجه اول بر موضوعات مورد علاقه متقابل، به‌ویژه صلح منطقه‌‌ای، ثبات و امنیت مرزی متمرکز بود.

هر دو طرف بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه و در عین حال تلاش مشترک برای ثبات منطقه‌ای و شکوفایی اقتصادی توافق کردند.

دکتر سید ابراهیم رئیسی نیز تاکید کرد: ایران و پاکستان با تقویت همکاری‌های فیمابین قوای مسلح می‌توانند صلح و ثبات را برای دو ملت و منطقه به ارمغان آورند.

فرمانده ارتش پاکستان مرزهای ایران و پاکستان را "مرز صلح و دوستی" توصیف کرد و بر لزوم بهبود هماهنگی در طول مرزهای مشترک برای جلوگیری از به خطر انداختن روابط دیرینه و برادرانه دو کشور همسایه توسط تروریست‌ها تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • کنعانی: به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ورود ماشین‌ های ایرانی به آذربایجان محدود شد/​ مرزهای مسافری هنوز بسته است
  • خیالمان از مرزهای شرقی راحت باشد؟!
  • تقویت همکاری قوای مسلح ایران و می‌توان صلح و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورد/ عاصم منیر: مرزهای دو کشور صلح و دوستی است
  • آغاز تعیین حدود مرز‌های ارمنستان با جمهوری آذربایجان