Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: اگر کشوری هم از ما درخواست سلاح کند ما شرایط خاص خود را داریم به این معنا که شرایط ما اخلاقی و مسئولانه بودن، جنگ افروزانه نبودن و دفاعی بودن است.

به گزارش مشرق، علی ربیعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران را بر اساس برجام دانست و اظهار کرد: جامعه جهانی به حقانیت جمهوری اسلامی ایران پی برد و به ایران هراسی کاذبی که ترامپ دامن می‌زد پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در جامعه جهانی هیچ کشوری از ترامپ تبعیت نکرد و تحریمی که از ابتدا غیر قانونی و نامشروع بود برداشته شد.

سخنگوی دولت افزود: ما اساساً اسلحه دوست نیستیم و صلح دوستیم و فکر می‌کنیم نباید منطقه را انبار اسلحه کرد.

بیشتر بخوانید

ربیعی: همه راهبرد تسلیحاتی ما مبتنی بر راهبرد دفاعی است

ربیعی گفت: سیاست ایالات متحده تبدیل منطقه به انبار اسلحه و درآمد سازی برای شرکت‌های اسلحه سازی امریکایی است و منافع آن‌ها همیشه بر جان انسان‌ها ترجیح داده می‌شود.

وی افزود: ما موافق اینکه منطقه پر از اسلحه باشد، نیستیم و هرگز در این مسیر و در این دام حرکت نخواهیم کرد.

سخنگوی دولت گفت: ترامپ بعد از شکست در جلوگیری از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران باز به بیان اظهاراتی درباره برنامه‌های تسلیحاتی ما پرداخته است، اما ما در زمینه دفاعی خوشبختانه به خودکفایی و دانش بسیار بالایی دست پیدا کرده‌ایم.

ربیعی با تاکید بر اینکه سیاست ما دفاعی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران در قرن‌های اخیر آغازگر هیچ جنگی نبوده و همه راهبرد تسلیحاتی ما مبتنی بر راهبرد دفاعی است.

وی گفت: البته برای واردات اگر هر زمان نیاز داشته باشیم مراجعه می‌کنیم و در چارچوب دفاع، تصمیمات لازم را خواهیم گرفت.

سخنگوی دولت افزود: اگر کشوری هم از ما درخواست سلاح کند ما شرایط خاص خود را داریم به این معنا که شرایط ما اخلاقی و مسئولانه بودن، جنگ افروزانه نبودن و دفاعی بودن است و با رعایت کامل چارچوب و قواعد بین‌المللی تصمیم خواهیم گرفت.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ جمهوری اسلامی ایران علی ربیعی ایالات متحده ترامپ هیئت دولت برجام تحریم تسلیحاتی تسلیحات نظامی فروش تسلیحات سخنگوی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم عملیات انبار نفت منطقه تربت‌حیدریه از مرز ۱.۶ میلیارد لیتر گذشت

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت حیدریه گفت: حجم عملیات انبار نفت منطقه تربت‌حیدریه در سال ۱۴۰۲ از مرز یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون لیتر فرآورده فراتر رفت.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه، جواد بلندی بیان کرد: همسو با افزایش ۱۱درصدی مصرف، توزیع پایدار سوخت و عبور موفق از بحران‌ها و شرایط سخت سوخت‌رسانی در اوج روزهای مسافرت و سرمای طاقت‌فرسای زمستان، این مقدار فرآورده نفتی با ۵۸ هزار و ۳۶۰ سرویس نفتکش از انبار نفت منطقه به حوزه عملیاتی تربت‌حیدریه، مناطق خراسان جنوبی و زاهدان ارسال شد.

وی افزود: حدود ۳۷۲ میلیون لیتر از این مقدار فرآورده از مبادی جنوب کشور با بهره‌گیری از ظرفیت نفتکش‌های ناوگان حمل‌ونقل منطقه منتقل و بقیه نیز با خطوط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی دریافت شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه با بیان اینکه ۲۵۵ میلیون لیتر بنزین مصرفی منطقه به‌وسیله نفتکش از انبارهای نفت بندرعباس و رفسنجان تأمین شد، گفت: منطقه تربت‌حیدریه با ظرفیت بیش از ۲۳۵ میلیون لیتر و توان حمل ۳۱۸ دستگاه نفتکش، یکی از مناطق سی‌وهفت‌گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است که جزو هشت منطقه فعال صادراتی کشور نیز به‌ شمار می‌رود.

منطقه تربت‌حیدریه ۶۵ جایگاه عرضه سوخت مایع و ۳۳ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی دارد که در محور مواصلاتی جنوب به شمال شرق کشور میزبان حجم عظیمی از زائران علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع) است.

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • دادگاه عالی آمریکا درباره اسلحه ارواح تصمیم می‌گیرد
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • سخنگوی وزارت خارجه: موضوع استفاده از سلاح هسته‌ای هیچ جایگاهی در دکترین هسته‌ای و دفاعی کشور ندارد
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود
  • رای مجلس به اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • حجم عملیات انبار نفت منطقه تربت‌حیدریه از مرز ۱.۶ میلیارد لیتر گذشت
  • راهبرد آمریکا در غرب آسیا چرا و چگونه شکست خورد؟