Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرالله پژمان فر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره تأثیرات راه آهن بین المللی خواف-هرات اظهار داشت: راه آهن خواف-هرات در ادامه پروژه هایی است که به دست نیروهای متخصص و توانمند ایرانی ساخته شده است.

وی با اشاره به تأثیر تکمیل این خط آهن در رشد اقتصادی استان های شرقی کشور، ادامه داد: نماینده های مجلس شورای اسلامی از هیچ کوششی برای توسعه این گونه طرح ها در جهت پیشبرد اهداف ملی دریغ نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن قرار داریم، اگر راه های ارتباطی ما با کشورهای همسایه تقویت و تحکیم نشود، نمی توانیم انتظار اقتصادی پایدار را داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه بدون شک ارتباط با کشورهای دیگر نیازمند زیر ساخت های لازم است، گفت: در پیگیری تکمیل این خط ریلی فراتر از مجمع نمایندگان خراسان، یک عزم ملی و نگاه ویژه توسط نماینده های دیگر به پیشبرد و توسعه این طرح وجود داشت به طوری که در جلسات مختلفی که با مسئولان وزارت راه و شهرسازی داشتیم همواره تسریع در انجام این خط ریلی به مسئولان ذیربط گوشزد شده است و نسبت به تکمیل آن مطالبه گری کرده ایم.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، ارتباط با کشور دوست و هم زبان افغانستان را یکی از تأکیدات جدی مجلس و سایر مسئولان دانست و بیان کرد: افتتاح راه آهن خواف به هرات نیز در همین چارچوب دوستی است و موجب گسترش ارتباط های تجاری و استفاده از ظرفیت های اقتصادی در رابطه با بحث حمل و نقل مسافری و باری بین دو کشور می‌شود که امیدواریم که شاهد اتفاقات خوبی در حوزه ارتباطی و اقتصادی میان دو کشور باشیم.

پژمان فر اظهار کرد: تأثیرات اقتصادی مطلوبی در حوزه ریلی میان روسیه و ایران وجود دارد، و امیدواریم تکمیل پروژه ریلی خواف-هرات نیز بتواند منشأ تأثیرات مطلوبی برای دو کشور ایران و افغانستان باشد.

وی کشور افغانستان را یکی از کشورهای هدف جمهوری اسلامی ایران در گسترش ارتباط های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست و گفت: مطمئناً ایجاد این راه آهن می تواند علاوه بر کاهش هزینه ها در مقایسه با حمل و نقل جاده ای، منشأ ارتباطات تجاری مناسب در حوزه اقتصادی برای کشورمان باشد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، همچنین تکمیل ایجاد این پروژه ریلی را در تسهیل انتقال کالا و ایجاد امنیت پایدار میان دو کشور بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: با توجه به حضور مهاجران افغانستان در ایران و به ویژه در استان های شرقی کشور، افتتاح این راه آهن می تواند از نظر سفرهای کاری و تجاری اتفاقات خیلی خوبی را رقم بزند و به گسترش سفرهای ریلی و کاهش خطرات جاده ای کمک شایانی کند و قطعا نماینده های استان خراسان هم از هر کمکی برای توسعه آن دریغ نخواهند کرد.

بنابراین گزارش راه آهن خواف-هرات به طول 139 کیلومتر، به صورت یک خطه ساخته شده است و خواف در استان خراسان رضوی را به شهر پرجمعیت هرات در غرب افغانستان متصل خواهد کرد.

از جمله اهداف راه اندازی این مسیر ریلی، اتصال کشور افغانستان به شبکه ریلی، توسعه اقتصادی، ترانزیت کالا توسط کریدور شرقی-غربی از طریق مرز آستارا به اروپا، تسهیل در ترانزیت و کاهش ترافیک در گمرک زمینی دوغارون عنوان شده است.

مهم‌ترین اخبار و دقیق ترین تحلیل‌های اقتصادی را در کانال فارس اقتصادی در پیام‌رسان‌ها بخوانید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نصرالله پژمان فر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی خط آهن خواف هرات کشورهای همسایه تحریم خواف هرات آهن خواف دو کشور راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین شهرک تخصصی پخش کالا در همدان ایجاد می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین همدان، احمد شانیان گفت: با توجه به کریدور غرب کشور بودن استان همدان، نخستین شهرک تخصصی پخش کالا در توسعه و رونق تولید و تجارت در این استان ایجاد می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان فعال کردن انجمن صنعت پخش در سطح استان را ضروری دانست و افزود: برای ساماندهی و نظام‌مند شدن و رفع مشکلات و موانع فعالان این صنف را پشتیبانی خواهیم کرد.

شانیان با اشاره به ضرورت ایجاد شهرک تخصصی پخش کالا در همدان مطرح کرد: راه‌اندازی نخستین شهرک تخصصی پخش در همدان موجب استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیت‌های تجاری و تولیدی استان به ویژه در غرب کشور می‌شود و بی‌تردید اثرات مثبتی در زمینه صادرات و توسعه اقتصادی استان خواهد داشت.

مدیرکل صمت استان همدان با تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان در دولت سیزدهم یادآور شد: دولت مردمی تلاش دارد رشد و تعالی بازار و اقتصاد را با مشارکت و همراهی مردم محقق کند.

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سازمان ملل شد
  • مطالعات جدید برای ایجاد توازن میان مناطق غنی و فقیر درون استان ها / شاخص های توسعه درون استان‌ها نامتعادل توزیع شده اند
  • کشف انبار نوشابه‌های قاچاق در رشت
  • ساماندهی و توسعه صادرات از مرز بین المللی مهران ضرورت دارد
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • اقتدار و امنیت پایدار با پیوند میان نیروهای مسلح و ملت ایجاد شده است
  • ایجاد اقتدار و امنیت پایدار با پیوند میان نیروهای مسلح و ملت ممکن است
  • نخستین شهرک تخصصی پخش کالا در همدان ایجاد می‌شود
  • انتقال بیش از ۱۵۱ هزار تن کالا در افغانستان