Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز دوم آبان ماه ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 6134 بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیما سادات لاری ظهر امروز در ارتباط با وضعیت ابتلای کرونا در کشور با اشاره به تعداد مبتلایان گفت: از دیروز تا امروز دوم آبان ماه سال ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 6 هزار و 134 بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به 556 هزار و 891 نفر رسید، گفت: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، 335 بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۳۱ هزار و 985 نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به این‌که خوشبختانه تاکنون 446 هزار و 685 نفر از بیماران بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، افزود: 4 هزار و 933 نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری گفت: تاکنون ۴ میلیون و 658 هزار و 727 آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص استان‌های با وضعیت قرمز و هشدار عنوان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

انتهای پیام/۴۱۰۵

منبع: آنا

کلیدواژه: سخنگوی وزارت بهداشت سیما سادات لاری آمار مبتلایان کرونا کووید ۱۹ در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت هوای کشور؛ این هفته در ایران همچنان باران می بارد

صادق ضیاییان افزود: امروز (۳ اردیبهشت)در مناطقی از غرب، شمال غرب، جنوب غرب، ارتفاعات رشته کوه البرز، دامنه‌های جنوبی البرز، گیلان و مازندران، ارتفاعات گلستان، در امتداد رشته کوه زاگرس، برخی مناطق مرکزی کشور، استان‌های قم، مرکزی، اصفهان، یزد، شرق و شمال فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ارتفاعات واقع در شرق و جنوب شرق افزایش ابر و رگبار باران رعد و برق و وزش باد شدید همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: سه شنبه (۴ اردیبهشت) بارش در شمال غرب و غرب کشور ضعیف می‌شود و این سامانه در نیمه شرقی کشور از جمله شرق سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی شامل البرز، تهران و سمنان همچنین در استان‌های مرکزی، شرق لرستان، قم،اصفهان، چهارمحال و بختیاری، شرق و شمال فارس، یزد ،کرمان، شرق هرمزگان، برخی نقاط خراسان جنوبی و نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، برخی نقاط شمال و نوار غربی خراسان رضوی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید همراه با کاهش نسبی دما رخ می دهد .

ضیاییان افزود: بارش در تهران، البرز، مازندران، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی همچنین در برخی نقاط استان‌های یزد، کرمان، شمال فارس و جنوب اصفهان شدت دارد.

وی اضافه کرد: چهارشنبه (۵ اردیبهشت)علاوه بر مناطقی که برای روز قبل ذکر شد، به‌تدریج بارندگی مناطق گسترده‌تری از شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور را فرا می‌گیرد.

 به گفته ضیاییان پنجشنبه (۶ اردیبهشت) در مناطقی از شمال شرق و شرق رگبار پراکنده و در جنوب شرق کشور در یزد، شمال و نیمه شرقی فارس، کرمان، برخی مناطق سیستان و بلوچستان و هرمزگان رگبار باران رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. جمعه(۶ اردیبهشت) در برخی مناطق جنوب شرق، از طرفی برخی نقاط آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی بارش روی می دهد.

به گفته ضیاییان از روز پنجشنبه شاهد روند افزایش دما در کشور خواهیم بود. از سوی دیگر طی پنج روز آینده در مناطق مستعد بارش تگرگ و در مناطقی که بارش رخ نداده همراه با وزش باد شدید، خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

وی افزود: دوشنبه و سه شنبه غرب خلیج فارس و سه شنبه و چهارشنبه دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۴ اردیبهشت) قسمتی ابری تا ابری، وزش باد، در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه ( ۵ اردیبهشت) قسمتی ابری،گاهی افزایش ابر، با احتمال رگبار و رعدوبرق و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه ۳ و ۲ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه ۳۶ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • لبیک اردنی‌ها به دعوت سخنگوی گردان‌های قسام
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • وضعیت هوای کشور؛ این هفته در ایران همچنان باران می بارد
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟