Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: اتهام زنی به ایران مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا از سوی نامزدهای ریاست جمهوری آن کشور، بیشتر جنبه تبلیغاتی و جمع کردن آرا در انتخابات این کشور دارد. میرقاسم مومنی در گفت‌وگو با میزان، درباره اتهام زنی مشترک بایدن و ترامپ به ایران درباره دخالت در انتخابات آمریکا گفت: مناطره سوم، مهم‌ترین مناظره بین دو نامزد انتخاباتی آمریکا است، مناظره اول و دوم برای بیان دیدگاه‌ها و مناظره سوم برای نتیجه‌گیری این دو نامزد است که مهم‌ترین مسائل در مناظره سوم مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بحثی که آقای بایدن آن را عنوان کرد و گفت که ایران در انتخابات آمریکا دخالت می‌کند و ترامپ هم به آن اشاره کرد، می‌توان گفت که یک موضوع مشترک بین دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا است.

مومنی با بیان اینکه واقعیت این است که بیان این موضوع، فرافکنی از ضعف‌های سیاستمداران آمریکایی را نشان می‌دهد، تصریح کرد: اگر ما به ۴۰ سال روابط خصمانه آمریکا با ایران نگاه کنیم، هر حزبی که در آمریکا فعالیت کرده، مواضع مشخصی نسبت به ایران داشته،بنابراین انتخاب کاندیدای جمهوری‌خواه و دموکرات هیچ نقشی در تغییر روابط ایالات متحده با ایران نداشته است.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: جهوری اسلامی ایران براساس سیاست خارجی و امنیت خارجی خودش برنامه ریزی و سیاست گذاری کرده است. به همین خاطر به نظر من مسئله مطرح شده از سوی نامزد‌های ریاست جمهوری آمریکا، بیشتر جنبه تبلیغاتی و جمع کردن آرا از رأی دهندگان در انتخابات این کشور دارد.

وی بیان داشت: به نظر می‌آید این دو کاندیدا با توجه به تبلیغات محافل صهیونیستی علیه جهوری اسلامی ایران در جامعه آمریکا، بحث دخالت ایران و روسیه در انتخابات آمریکا را به عنوان ابزاری جهت تحریک افکار عمومی مردم آمریکا، مد نظر قرار دادند.

مومنی در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده این رویه  نشان از ضعف دولت آمریکا و مقامات این دو حزب دارد که پیرامون موضوعی بحث می‌کنند که واقعیت ندارد.   وی با بیان اینکه ایران هیچ دخالتی در انتخابات آمریکا نداشته، تصریح کرد:البته این مسئله  واقعیت دارد که بسیاری از مردم آمریکا نسبت به وعده‌های انتخاباتی سیاستمداران خود معترض هستند و آن‌ها را قبول ندارند که این موضوع، مسئله جالبی است. بیشتر بخوانید: آمریکا سفیر ایران در عراق را تحریم کرد

انتهای پیام/

برچسب ها: انتخابات آمربکا ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایران انتخابات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد

 وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت‌های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه‌ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت‌ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا فیشینگ و دیگر اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشار‌های اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می‌کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت‌های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می‌کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • تداوم وزش باد شدید تا اواخر وقت امروز در ایلام
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • دور دوم انتخابات در شیراز و زرقان تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آغاز ثبت درخواست نامزد‌های مرحله دوم انتخابات برای استفاده از امکانات تبلیغاتی
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت