Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ وبسایت شورای اروپایی روابط خارجی نوشت: اصلاح سیاست خارجی آمریکا در دوران جو بایدن به خصوص در خاورمیانه و شمال آفریقا اتفاقی چشمگیر برای سیاست گذاران اروپایی است.

 پیروزی بایدن در انتخابات تأثیر قابل توجهی بر سراسر منطقه خواهد داشت و فضایی را برای همکاری سازنده آمریکا و اروپا به خصوص در زمینه تنش‌های منطقه‌ای و پرونده هسته‌ای ایران ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
هر دو این موارد برای منافع اروپا مهم است، زیرا بی ثباتی منطقه خاورمیانه می‌تواند به اروپا نیز سرایت کند. در مقابل، پیروزی ترامپ در دور دوم ترامپ خطر تشدید تقابل با ایران را فراهم و به طور بالقوه سرعت حرکت تهران به سمت یک توانایی هسته‌ای نظامی را تسریع می‌کند. همزمان آمریکا نیز احتمالا از محور اقتدارگرای منطقه حمایت بیشتری صورت دهد.بیشتر بخوانید: حاشیه‌های آخرین مناظره دونالد ترامپ و جو بایدنبا این حال اروپایی‌ها عاقل هستند و می‌دانند که نباید بیش از حد بر دولت بایدن و رفع نگرانی‌های منطقه‌ای‌شان از سوی وی سرمایه گذاری کنند. موارد زیادی در مورد سیاست و پویایی منطقه‌ای آمریکا وجود دارد که بدون توجه به اینکه چه کسی رئیس جمهور باشد، همواره ثابت خواهد ماند. در هر حال اگر اروپایی‌ها بخواهند پاسخ بهتری برای اقدامات احتمالی ترامپ در دور دوم داشته باشند و یا مسیر همسوتری با دولت احتمالی بایدن در پیش بگیرند، باید سه درس اصلی را از سال‌های اخیر بیاموزند. آمریکا به دنبال ثبات منطقه‌ای نیست هر کسی که رئیس جمهور بعدی آمریکا باشد تفاوتی نمی‌کند چرا که رهبری منطقه‌ای این کشور رو به زوال است و واشنگتن می‌خواهد از خاورمیانه خارج شود. مسلماً همه روسای جمهور آمریکا به طور مکرر برای خروج این کشور از منطقه تلاش خواهند کرد، اما چالش‌های داخلی و تعمیق رقابت با چین مانع از انجام آن می‌شود. از سویی واشنگتن به طور فزاینده‌ای دیگر قادر به تحمیل اراده خود بر تحولات منطقه نیست. در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا، این کشور ناتوان به نظر می‌رسد.

بایدن در صورت به قدرت رسیدن نمی‌تواند حداقل به سرعت این شرایط را تغییر دهد. در روندی که به سال‌های اوباما برمی گردد، بازیگران منطقه‌ای مانند گذشته به دنبال جهت گیری همسو با واشنگتن نیستند. رویکرد غیرقابل پیش بینی و ابتکار ترامپ در آمریکا، تأثیرات منطقه‌ای آمریکا را بیش از پیش کاهش داده است. تا حدودی از قضا با تشویق اولیه رویکرد تند ترامپ، کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس در حال حاضر کانال‌هایی را برای گفتگو با تهران باز کرده‌اند تا شخصا «تهدید» این کشور را کاهش دهند. در همین حال، توافق صلح اسرائیل و امارات از بسیاری جهات شرطی است که می‌تواند در برابر سیاست آمریکا قرار گیرد و اتحاد منطقه‌ای را علیه آن به وجود آورد. برخی قدرت‌های فرامنطقه‌ای مانند روسیه و ترکیه در جبهه‌های منطقه به طور فزاینده‌ای در نقطه مقابل آمریکا فعالیت می‌کنند.

همانطور که اروپایی‌ها به دنبال ترامپ یا بایدن به منطقه نگاه می‌کنند، آن‌ها باید این واقعیت را درک کنند که آمریکا دیگر قصد ندارد انرژی قابل توجهی در تلاش برای ایجاد ثبات آن هم مطابق با منافع اروپا صرف کند. در زمان بایدن، اروپایی‌ها باید در مورد موضوعات اصلی مانند احیای توافق هسته‌ای که تعامل با آمریکا می‌تواند نقش مهمی در تحقق آن داشته باشد، تمرکز کنند. در هر دو سناریوی ریاست جمهوری، اروپا باید ابتکار عمل بیشتری از خود به خصوص در مورد حمایت و فشار بر شرکای منطقه‌ای نشان دهد. در اینجا ممکن است در واقع فرصتی پیش بیاید که بازیگران منطقه‌ای بفهمند آمریکا دگیر حامی آن‌ها نیست.

اروپایی‌ها باید بدانند که تعهدات ترامپ در زمینه ژئوپلیتیک به ازای تمرکز بر عوامل ساختاری که عامل اصلی بی ثباتی منطقه هستند، صورت گرفته است. این، باز هم، روندی است که بعید می‌داند دولت بایدن با توجه به خستگی روزافزون آمریکا از منطقه و احتمالاً اولویت بندی منافع اصلی امنیت در آمریکا، کاملاً به دنبال معکوس کردن آن باشد.

صرف نظر از اینکه چه کسی رئیس‌جمهور شود، اروپایی‌ها باید تمرکز بیشتری بر رفع نقص‌های اصلی ساختاری بگذارند. این رویکردی است که در نهایت در مقابله با جاه طلبی‌های ژئوپلیتیکی ایران موثر خواهد بود. اروپایی‌ها باید تصدیق کنند که دولت ترامپ در این جبهه شریک آن‌ها نخواهد بود. بایدن به نوبه خود، اهمیت بیشتری به موضوعاتی از قبیل حاکمیت و حقوق بشر می‌دهد به طوری که اظهار داشته از روابط بی قید و شرط با رهبران خودکامه عقب نشینی خواهد کرد، اما با توجه به فشار‌ها و اولویت‌های گسترده‌تر آمریکا و این واقعیت که تحولات منطقه به طور مستقیم بر اروپاییان تأثیر می‌گذارد، اتحادیه اروپا نیاز به مشارکت و توجهی قوی‌تر دارد.

اروپایی‌ها باید علت شکست سیاست‌های چهار سال گذشته ارزیابی کنند. در سراسر طیف مسائل ناشی از خاورمیانه و شمال آفریقا، اروپایی‌ها در کنار ترامپ و بازی‌های قدرت‌های منطقه‌ای ایستاده‌اند. این امر منجر به حاشیه سازی کامل آن‌ها در موضوعات اصلی تأثیرگذار بر منافع اروپا شده است. لیبی به عنوان یک کشور که ضعف و اختلافات اروپا را بزرگتر کرده، نمونه‌ای از این مورد است.

فرانسه شاید یکی از کشور‌های اروپایی باشد که به طور فعالانه سعی کرده در تحولات نقش‌آفرینی کند، اما پاریس اساساً در هر مسیر منطقه‌ای که در پیش گرفته، از نجات توافق هسته‌ای تا ثبات لیبی و اصلاح لبنان شکست خورده است. موانعی که ذکر شد در ناکامی فرانسه و به طور کلی اروپایی‌ها مهم است، اما دلایل اصلی این عدم موفقیت عبارتند از فقدان اجماع معنادار اروپا بر سر موضوعات گوناگون، عدم اجماعی که در لیبی به شدت خودش را نشان داد. اروپایی‌ها حتی در موضوع توافق هسته‌ای نیز نتوانستند مقابل آمریکا ایستاده و خواسته‌های ایران را برآورده کنند.

تا زمانی که اروپایی‌ها نتوانند پاسخی معنادار و منسجم نسبت به تحولات منطقه‌ای ارائه دهند، موفقیتی برایشان حاصل نمی‌شود. بعید به نظر می‌رسد که سیاست خارجی آمریکا در دوره بایدن هم تحول چشمگیری داشته باشد. در هر دو سناریوی انتخابات ریاست جمهوری، اروپا باید به طور مستقل تری منافع خود را اعلام کند.

در مجموع کشور‌های اروپایی باید سریعا اولویت‌های سیاست خارجی خود را مشخص کنند، صرف نظر از اینکه چه کسی به کاخ سفید راه می‌یابد، آن‌ها باید بیش از هر زمان دیگری سیاست خود به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقا را روشن کنند، به ویژه اگر ترامپ رئیس‌جمهور شود. اگر بایدن رئیس جمهور شود، خطر این است که اروپایی‌ها احساس کنند که می‌توانند دوباره زیر چتر آمریکا قرار بگیرند، در حالی که این اتفاق دیگر منافع اروپا را تامین نمی‌کند. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بایدن ترامپ خاورمیانه و شمال آفریقا اروپایی ها منافع اروپا رئیس جمهور منطقه ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، طبق اطلاعات منتشره در وب سایت کاخ سفید، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی روز دوشنبه خود با ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که ایالات متحده بلافاصله پس از تصویب لایحه مربوطه در سنا، بسته‌های کمک های نظامی جدید را به اوکراین منتقل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: آخرین تحولات اوکراین| منهدم شدن ۵ تانک آبرامز آمریکایی توسط ارتش روسیه

رئیس جمهور بایدن همچنین تاکید کرد که کمک‌های اقتصادی ایالات متحده به حفظ ثبات مالی، بازسازی زیرساختارهای حیاتی و حمایت از اصلاحات در حالی که اوکراین به سمت همگرایی یورو-آتلانتیک حرکت می‌کند، کمک خواهد کرد.

ولادیمیر زلنسکی نیز به نوبه خود از همتای آمریکایی خود «به دلیل حمایت تزلزل ناپذیر از اوکراین و رهبری واقعی جهانی» قدردانی کرد.

روزنامه "پولیتیکو" به نقل از منابع خبری خود در دولت آمریکا گزارش داد که بسته کمکی به اوکراین که روز سه شنبه، ۲۳ آوریل، در سنای آمریکا مورد بررسی قرار خواهد گرفت، شامل افزایش بودجه، سیستم‌های توپخانه و دفاع هوایی است.

این نشریه یادآور شد که این لایحه در پنتاگون در حال نهایی شدن است و پیش بینی می‌شود روز سه شنبه، پیش نویس آن در سنای آمریکا تصویب شود. هدف از این لایحه ارسال تسلیحات نظامی و منابع مالی لازم به کی‌یف بلافاصله پس از امضای آن توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا است.

این نشریه اطلاعاتی را در باره محتوای این کمک‌ها از چند منبع در دولت ایالات متحده دریافت کرده است. به گفته یک مقام آگاه، بسته کمکی جدید شامل خودروهای زرهی توپخانه و پدافند هوایی می‌شود. منبع دیگری اشاره کرده که بودجه جدید "به طور قابل توجهی بزرگتر از بسته قبلی ۳۰۰ میلیون دلاری است" .

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هفتصد و نودمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا برای شتاب در کمک به کی‌یف

دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین، در جریان یک تماس ویدیویی با همکاران اروپایی خود تاکید کرد که اتحادیه اروپا نباید پس از تصمیم کنگره ایالات متحده در مورد حمایت مالی و نظامی از کی‌یف، آرام بنشیند. او گفت: «ما همه از تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا استقبال می‌کنیم... ولی ما در اروپا نمی توانیم و نباید آرام بگیریم.»

کوله‌با با اشاره به اینکه تضمین امنیت اروپا در درجه اول به نفع خود کشورهای اروپایی است، افزود: دفاع از اروپا در وهله نخست به خود ما در اروپا مربوط است و نباید در این زمینه کوتاهی کرد.

ممنوعیت موقت ارائه خدمات کنسولی به مردان اوکراینی در سن خدمت نظامی

وزارت امور خارجه اوکراین درخواست‌هایی را مبنی بر تعلیق هر گونه خدمات کنسولی در مورد مردان اوکراینی که در رده سن خدمت نظامی اجباری قرار دارند را به سفارتخانه‌ های این کشور در خارج از کشور ارسال کرد.

این دستور توسط معاون اول وزیر خارجه آندری سیبیگا امضا شد و از ۲۴ آوریل "تا زمانی که توضیحات بیشتری در مورد روش اعمال مقررات مصوبه در قانون مربوط به تشدید بسیج دریافت شود" معتبر خواهد بود. بدین ترتیب از تاریخ ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ به طور موقت اقدامات کنسولی مورد درخواست از سوی شهروندان مرد اوکراینی در رده سنی ۱۸ تا ۶۰ سال به حالت تعلیق در خواهد آمد.

کمبود پرسنل نظامی جوان در صفوف نیروهای مسلح اوکراین

آلکسی ملنیک، کارشناس امنیتی اوکراینی در یک برنامه تلویزیونی گزارش داد، نیروهای مسلح اوکراین به نیروی انسانی نیاز دارند، اما مردان مسن نمی توانند چنین بار سنگینی را به دوش بکشند. به گفته او، میانگین سنی سربازان نیروهای مسلح اوکراین در شرایط کمبود شدید پرسنل همچنان در حال بالا رفتن است.

این کارشناس با اشاره به این واقعیت که میانگین سنی سربازان اوکراینی در خط مقدم به بالای ۴۰ سال رسیده است، افزود: هنگامی که یک مرد مسن دائما مجبور به پوشیدن زره پوش، و حمل تجهیزات اضافی تا وزن ۱۶ کیلوگرم و اسلحه هستید، طبیعی است که به طور فزاینده‌ای عملکرد خود در میدان نبرد را از دست میدهد.

به گفته او، همه اینها نشان دهنده وضعیت کاملاً بحرانی در جبهه و نیاز فوری به جذب سربازان جوانتر برای خدمت نظامی است.

زلنسکی: اکنون در جبهه به افراد جوانتر نیاز داریم

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در مصاحبه با هوگو تراورز، روزنامه‌ نگار و وبلاگر فرانسوی تاکید کرد که جوانان اوکراینی موظف به شرکت در درگیری نظامی با روسیه هستند، زیرا آنها با فناوری‌های جدید آشناتر هستند.

وی گفت: ما اکنون به افراد جوان نیاز است زیرا جنگ مدرن‌تر شده است. نه تنها شرایط فیزیکی بهتر، بلکه افرادی که از فناوری استفاده می‌کنند، باید به جبهه بروند.»

زلنسکی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا قانون کاهش سن افراد بسیج شده را امضا کرده، یادآور شد که اکنون به اپراتورهای پهپادها، متخصصان دفاع سایبری و در مجموع افراد آشنا به جنگ مدرن در جبهه نیاز است.

در اوایل ماه آوریل زلنسکی قانونی را امضا کرد که بر اساس آن سن بسیج در اوکراین از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش یافت. این لایحه در ۳۰ ماه مه سال ۲۰۲۳ در پارلمان اعلای اوکراین تصویب شده بود، اما برای مدت طولانی بدون امضای رئیس جمهور باقی مانده بود.

پیش بینی پایان جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان ابراز عقیده کرد که پایان درگیری در اوکراین تنها تا پایان سال ۲۰۲۵ ممکن به نظر می‌رسد و آنهم، مشروط بر این است که نامزدهایی که به حل مسالمت آمیز اوضاع پایبند هستند در پارلمان اروپا و انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده به پیروزی برسند.

وی یادآور شد: بدین ترتیب در سال آینده، در دو انتخابات - اگر همه چیز خوب پیش برود - ممکن است رهبران صلح جوی در اروپا و آمریکا پیشتاز باشند و سپس ما می توانیم درگیری اوکراین را در پایان سال [۲۰۲۵] پایان دهیم.

اوربان سیاستمداران فعلی اروپایی و دولت جو بایدن را به دلیل حمایت از تشدید درگیری در اوکراین از طریق کمک‌های مالی و نظامی که به طور منظم به کی‌یف منتقل می‌شود، سرزنش کرد و گفت: «در بروکسل آنها اکنون طوری رفتار می کنند که انگار آنها در حال شکست هستند - آنها دائماً خطرات را افزایش می دهند زیرا می خواهند آنچه را که از دست داده اند پس بگیرند. و این می تواند تمام اروپا را وارد جنگ کند.»

نخست وزیر مجارستان با تاکید بر اینکه منطق مشابهی در واشنگتن مشاهده می‌شود، یادآور شد که به همین دلیل دوره بعدی ریاست جمهوری آینده اوکراین را کاملاً تعیین خواهد کرد.

نظامیان اروپایی ممکن است برای محافظت از مرزها به اوکراین اعزام شود

سرهنگ دوم نیروی هوایی ایالات متحده جاهارا ماتیسک در مقاله‌ای برای مجله "فورین افرز" (Foreign Affairs) پیشنهاد کرد که سربازان اروپایی می‌توانند برای حفاظت از مرزها و زیرساخت‌های حیاتی اوکراین به این کشور اعزام شوند.

به عقیده این نظامی آمریکایی، رهبران اروپایی باید استقرار نیروها در اوکراین را برای ارائه پشتیبانی لجستیکی و آموزش نظامی، حفاظت از مرزها و زیرساخت‌های حیاتی اوکراین و حتی حفاظت از شهرهای اوکراین به طور جدی در نظر بگیرند. او نوشت: نظامیان اروپایی می‌توانند در عملیات های غیر جنگی و رزمی، از جمله گشت زنی در مرزهای اوکراین و حفاظت از بنادر در سواحل دریای سیاه، شرکت کنند.

علاوه بر این، در این مقاله یادآوری شده که در صورت نزدیک شدن نیروهای نظامی روسی، سربازان اروپایی باید "حق دفاع از خود و آتش گشودن" را داشته باشند.

عدم اتخاذ تصمیم خاص در مورد انتقال سیستم دفاع هوایی پاتریوت به کی‌یف

جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا اعلام کرد که وزیران خارجه و دفاع کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست خود در لوکزامبورگ، تصمیم مشخصی در خصوص انتقال سامانه های موشکی ضدهوایی پاتریوت به اوکراین نگرفتند.

بورل در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست وزیران، در پاسخ به سؤالی در این باره که چرا کشورهای اروپایی نمی توانند فوراً پاتریوت به اوکراین تحویل دهند، گفت: تصمیم گیری در مورد چگونگی کمک کشورهای عضو اتحادیه به کی‌یف نه در صلاحیت او و نه کمیسیون اروپا است. فکر می‌کنم امروز همه چیز گفته شد، همه وضعیت را درک کرده و حالا می توانند تصمیم بگیرند.

این مقام اروپایی یادآور شد که تصمیم درباره انتقال پاتریوت به اوکراین در بروکسل گرفته نمی شود، بلکه در پایتخت هر یک از اعضا اتخاذ خواهد شد. وی گفت: کشورهای عضو با درک کامل از نیازها و خواسته ها به پایتخت‌های خود بازگشتند. من مطمئن هستم که آنها تصمیمات مناسب را خواهند گرفت.

بورل یادآور شد، نمایندگان تعدادی از کشورها از قبل آمادگی خود برای ارائه سامانه‌های پدافند هوایی را به اوکراین اعلام کرده‌اند. او افزود: بسیاری از کشورها با طرح چک برای خرید گلوله های توپخانه برای کی‌یف از کشورهای ثالث نیز موافقت کردند.

این دیپلمات وعده داد که اولین تحویل قبل از آغاز ماه ژوئن انجام خواهد شد.

قصد وزارت دفاع لیتوانی برای انتقال رادارهای پدافند هوایی به اوکراین

لوریناس کاسیوناس، وزیر دفاع جمهوری لیتوانی روز دوشنبه در گفتگو با رادیو ملی این کشور اعلام کرد که لیتوانی قصد دارد برای بهره برداری کارآمدتر از سامانه‌های پدافند هوایی، رادارهایی را به اوکراین منتقل کند.

وی گفت: در ارتباط با سامانه موشکی ضدهوایی پاتریوت که آلمان به اوکراین منتقل می‌کند، رادارهایی که ما در حال انتقال آن هستیم هم، توانایی حفاظت از حریم هوایی اوکراین را تقویت خواهد کرد.

کاسیوناس جزئیات این تحویل را مشخص نکرد، اما گفت که لیتوانی باید ابتدا "تخصیص مالی" را مشخص کند و سپس کی‌یف این رادارها را دریافت خواهد کرد.

آمادگی اتحادیه اروپا برای جنگ جهانی در پس زمینه شکست اوکراین

پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه مجارستان معتقد است که بروکسل با آماده شدن برای یک جنگ جهانی به ناکامی‌های اوکراین در جبهه نبرد با روسیه واکنش نشان می دهد، اما مجارستان طرفدار حل و فصل مسالمت آمیز است.

وی این موضع را شب گذشته پس از نشست وزرای امور خارجه و دفاع کشورهای اروپایی در لوکزامبورگ به خبرنگاران اعلام کرد. به گفته این دیپلمات، این نشست یادآور "جلسه رهبران نظامی" بود، زیرا برنامه ارسال تسلیحات به کی‌یف برای چندین ساعت مورد بحث قرار گرفت.

سییارتو تاکید کرد: چنین اقداماتی تاکنون نه تنها به موفقیت‌های اوکراین در جبهه کمکی نکرده، بلکه به بدتر شدن اوضاع منجر شده است. در همین رابطه، او تعجب می‌کند چگونه تصور می‌شود که چنین استراتژی در آینده کارساز خواهد بود.

وزیر خارجه مجارستان تاکید کرد که کمک نظامی به کی‌یف تنها منجر به طولانی شدن درگیری و افزایش خطر بروز جنگ جهانی می شود. سییارتو در پایان گفت، طرف مجارستانی معتقد است که اتحادیه اروپا باید در عوض به برقراری صلح در اوکراین کمک کند و شرایط آن باید در حضور هر دو طرف درگیر مورد بحث قرار گیرد.

قصد مجارستان برای جلوگیری از تخصیص ۲ میلیارد یورو کمک برای اوکراین

پیتر سییارتو همچنین اعلام کرد که مجارستان با اختصاص ۲ میلیارد یورو از صندوق صلح اروپا به کشورهای اتحادیه اروپا برای انتقال تسلیحات به اوکراین مخالف است. وزیر خارجه مجارستان گفت: مواضع بوداپست بدون تغییر باقی می ماند. تا زمانی که تضمینی دریافت نکنیم که اوکراین شکار شرکت‌های مجارستانی را متوقف نکرده و آنها را از فهرست حامیان جنگ خود حذف نکرده باشد،، با چنین پیشنهادی موافقت نخواهیم کرد.

این دیپلمات پس از نشست لوکزامبورگ به خبرنگاران گفت: دلیل اقدامات کی‌یف، ادامه فعالیت شرکت‌های مجارستانی در روسیه است که صرفا ماهیت تجاری دارد.

وزیر خارجه اسلواکی خواستار صلح در اوکراین شد

اسلواکی خواستار پایان سریع درگیری اوکراین و دستیابی به صلح است. این موضع گیری روز گذشته توسط یوری بلانار، وزیر امور خارجه این کشور اعلام شد. او در پایان نشست وزرای خارجه و دفاع اتحادیه اروپا گفت: پس از گذشت ۸۰۰ روز [از آغاز درگیری نظامی]، وضعیت در اوکراین تغییر نکرده است و بنابراین ما خواستار جستجوی راه حل های مسالمت آمیز هستیم. تلفات غیرضروری در میان غیرنظامیان و سربازان دو طرف وارد می‌شود و به زیرساخت‌های [هر دو طرف] آسیب می‌رسد و باید کاری کرد تا درگیری هر چه زودتر خاتمه پیدا کند، نه آنکه اقدامی کرد تا جنگ ادامه یابد.»

ژاپن بیش از ۱۲ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است

وشیماسا هایاشی، دبیرکل دولت ژاپن روز دوشنبه تایید کرد که کمک اعلام شده توکیو برای اوکراین بالغ بر ۱۲.۱ میلیارد دلار است. وی گفت: تا این لحظه، کشور ما در مجموع ۱۲.۱ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است.

هایاشی یادآور شد که ژاپن به همکاری خود در ارائه حمایت از کی‌یف، در درجه اول با ایالات متحده و کشورهای عضو گروه هفت (G۷) و همچنین سایر کشورهای شریک خارجی ادامه خواهد داد.

در ژوئن سال گذشته، دولت ژاپن گزارش داد که کمک‌های اعلام شده ژاپن به اوکراین بالغ بر ۷.۶ میلیارد دلار است. علاوه بر این، توکیو به حمایت از کی‌یف در زمینه مین زدایی و پاکسازی مناطق آلوده ادامه خواهد داد و تجهیزات دفاعی مختلفی به اوکراین ارائه خواهد کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228171 برچسب‌ها اوکراین

دیگر خبرها

  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • مُهر پایان طوفان الاقصی و وعده صادق بر دوره آمریکایی خاورمیانه