Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@18:09:02 GMT

معرفی کامل داروی لوکساپین

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۸۱۶۹

لوکساپین یک داروی ضد روان‌پریشی است که به‌منظور داروی درمان برخی اختلالات روحی مانند اسکیزوفرنی مصرف می‌شود.

خبرگزاری میزان - آنا به نقل از webmd نوشت: لوکساپین دارویی ضد روان‌پریشی است که به‌منظور درمان برخی اختلالات روحی و یا خلقی (مانند اسکیزوفرنی) استفاده می‌شود.

این دارو ه با کمک به بازگرداندن تعادل برخی از مواد طبیعی (مانند دوپامین) به بیمار کمک می‌کند کمتر عصبی شده و از میل پرخاشگری و آسیب رساندن به دیگران بکاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موارد مهم در مصرف لوکساپین

میزان مصرف این دارو براساس شرایط پزشکی و پاسخ به درمان تعیین می‌شود.

برای کاهش عوارض جانبی ناشی از مصرف این دارو ممکن است پزشک شروع مصرف لوکساپین را با دوز کم شروع کند و آن را به تدریج افزایش دهد.

تأثیرگذاری این دارو در مصرف منظم و مداوم آن است.

اثرگذاری این دارو ممکن است تا چند هفته یا چند ماه به طول بیانجامد بنابراین بیمار دارو را به‌طور کامل طبق دستور پزشک استفاده کند.

قطع ناگهانی دارو می‌تواند شرایط موجود بیمار را نیز بدتر کند.

در صورتی‌که بیمار به مشکلات قلبی همچون کمی یا زیادی فشار خون مبتلا است نباید این دارو را مصرف کند.

این دارو خوراکی بوده و معمولاً ۲ تا ۴ بار در روز مصرف می‌شود.

عوارض جانبی لوکساپین چیست؟

خواب آلودگی، سرگیجه، سبکی سر، یبوست، خشکی دهان، افزایش وزن و تاری دید از عوارض شایع مصرف این دارو است که در صورت تداوم و یا بدتر شدن باید به پزشک معالج اطلاع داده شود.

کبودی، خونریزی آسان، غش کردن، افسردگی، مشکل در ادرار کردن، علایم عفونت (مانند تب، گلودرد مداوم)، تشنج و درد شدید معده از عوارض جدی، ولی نادر مصرف این دارو است که در صورت بروز هر یک از این علائم بیمار باید پزشک معالج را مطلع کند.

بیشتر بخوانید: معرفی کامل دارو سیتاگلیپتین

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دارو درمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دارو درمان مصرف این دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام زائران حج عمره در امنیت کامل/ اعلام ۱۴ داروی ممنوعه برای زائران

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا اعلام کرد که عزیمت زائران حج عمره به سرزمین وحی پس از وقفه‌ای ۹ ساله در امنیت کامل در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، سردار رضا بنی اسدی فر با اشاره به اعزام اولین گروه زائران عمره از فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) به سرزمین وحی گفت: اعزام زائران سرزمین وحی با امنیت کامل و در آرامش شروع شده و در ۱۱ ایستگاه پروازی ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیات اعزام زائران حج عمره از سرگرفته شد که پلیس فرودگاه‌های فرماندهی یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با آمادگی کامل تا ۱۳ اردیبهشت ماه عملیات رفت را به پایان خواهد رساند.  امسال با هماهنگی صورت گرفته تمام پروازها توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران صورت می‌پذیرد و بیش از ۵۰۰۰ زائر عمره و خدمه، از طریق فرودگاه‌های مشخص شده، اعزام خواهند شد.

اعلام ۱۴ داروی ممنوعه برای زائران حج عمره

بنی‌اسدی فر درخصوص داروهای ممنوعه در کشور عربستان، گفت: ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان ممنوع است که شامل هیرومرفین، آمپول پتیدین، آمپول مرفین، شربت اکسپکترانت کدئین، قرص و آمپول ترامادون، قرص متیل فنیدات، آمپول و قرص بوپرنورفین، آمپول و قرص دیازپام، قرص استامینوفن کدئین، شربت و قرص متادون است.

فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با تصریح بر اینکه همکاران من در فرودگاه‌های سراسر کشور عملیات حج عمره را به عنوان یک فرصت تلقی کرده و متقاضی خدمت به زائرین خانه خدا در این ایام هستند، گفت:‌ پلیس با اعزام زائران عمره آمادگی لازم را جهت برگزاری عملیات حج تمتع کسب می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعزام زائران حج عمره در امنیت کامل/ اعلام ۱۴ داروی ممنوعه برای زائران
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه