Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه جمعه ایرنا، وزارت امور خارجه آمریکا در طول چهار سال دولت دونالد ترامپ و بویژه بعد از ورود مایک پمپئو به این سازمان از دستگاه دیپلماسی و ایجاد روابط با کشورهای بین الملل به اهرمی برای اعمال فشار و تحریم علیه مخالفان تبدیل شده است.

برای مثال تنها از دو روز گذشته (پنجشنبه –جمعه) با نگاهی به وب سایت رسمی وزارت امور خارجه آمریکا می تواند به وضوح مشاهده کرد که اکثر بیانیه های این سازمان به جای گشایش روابط با دیگر کشورها به تحریم و اعمال فشار بر افراد و کشورها اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحریم ها علیه ایران و حزب الله

وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه سفیر جمهوری اسلامی ایران «ایرج مسجدی» را به ادعاهای واهی تحت عنوان ابزار اصلی بی ثباتی در منطقه تحریم کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق نیز در واکنش به این اقدام دولت ترامپ تاکید کرد که این اقدام آمریکا من را بر حقانیت هدف و اقدامات خود در راستای تحقق اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران و  مردم کشورم راسختر کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سند افتخاری برای همه آزدیخواهان و مجاهدین فی سبیل الله در این راه مقدس است. بدون شک محور مقاومت اسلامی با پشتیبانی قاطع جمهوری اسلامی ایران راه آزادگی و مبارزه بی امان علیه رژیم تروریست آمریکا و اسرائیل غاصب را ادامه خواهد داد و به پیروزی و نصرت های الهی دست خواهد یافت.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین با نادیده گرفتن جایگاه مردمی حزب الله در میان مردم لبنان دو تن از رهبران این گروه شیخ «نبیل قاووق» و «حسن البغدادی» دو عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان را تحریم کرد.

روسیه

وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه به بهانه مقابله با فعالیت های سایبری بازیگران خارجی یک موسسه تحقیقاتی روسیه را تحریم کرد.

در حالیکه تنها کمتر از دو هفته به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا باقی‌مانده، «دونالد ترامپ» سعی دارد تا با برجسته کردن نقش دخالت عوامل خارجی در جریان رای‌گیری از پذیرفتن شکست احتمالی در انتخابات طفره برود.

با توجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات و بالارفتن احتمال شکست ترامپ در این دور از انتخابات، سیاستی در اطرافیان رییس جمهوری آمریکا ظاهر شده مبنی بر انحراف افکار عمومی نسبت به برجسته کردن نقش دخالت‌آمیز عوامل خارجی در جریان رای‌گیری اتخاذ شده است.

در همین مورد مقامات امنیتی و اطلاعاتی آمریکا روز چهارشنبه مدعی شدند که روسیه و ایران با هدف دخالت در انتخابات ایالات متحده به اطلاعات رای‌دهندگان دست یافته‌اند.  

سیاست جایزه بگیری وزارت خارجه آمریکا

سیاست اعلام جایزه برای پیشبرد اهداف سیاسی در وزارت امور خارجه آمریکا از دیگر مواردی که این دستگاه در دولت ترامپ اتخاذ کرده و از این سیاست برای پیشبرد اهداف علیه مخالفین استفاده می کند.

دستگاه به اصطلاح دیپلماسی آمریکا تا کنون بارها از سیاست جایزه بگیری علیه مقامات ونزوئلا استفاده کرده و این بار نیز علیه مقامات حزب الله لبنان مورد استفاده قرار گرفته است.

وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد که برای برقراری عدالت 10 میلیون دلار برای جمع آوری هرگونه اطلاعات در مورد شبکه مالی حزب الله پرداخت خواهد کرد.

طبق بیانیه وزارت خارجه آمریکا، برنامه پاداش برای عدالت در جستجوی اطلاعاتی در مورد فعالیت ها، شبکه ها و همکاران حزب الله است که بخشی از حمایت مالی آن را تشکیل می دهند، که شامل سرمایه گذاران و مجریانی مانند محمد قصر، محمد قاسم البزال و علی قصر است.

برچسب‌ها وزارت خارجه آمریکا دولت ترامپ مایک پمپئو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت خارجه آمریکا دولت ترامپ مایک پمپئو وزارت خارجه آمریکا دولت ترامپ مایک پمپئو اخبار کنکور وزارت امور خارجه آمریکا جمهوری اسلامی ایران وزارت خارجه آمریکا آمریکا روز حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد دولت اسلام آباد نگاهی رو به جلو به سفر آتی «آیت الله رئیسی» رئیس جمهور ایران به این کشور دارد.
«ممتاز زهرا بلوچ» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در نشست هفتگی خود گفت تاریخ دقیق و برنامه‌های سفر آیت الله رئیسی به پاکستان متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاران پیرامون شنیده شدن صدای انفجار در برخی از شهر‌های ایران در بامداد روز جمعه گفت پاکستان در حال بررسی موضوع بوده و تنها در صورت دریافت اطلاعات و روشن‌تر شدن اتفاق مذکور قادر به موضع گیری خواهیم بود.
«ممتاز زهرا بلوچ» همچنین تاکید کرد پاکستان به دنبال تنش زدایی فوری در خاورمیانه‌ است که در پی اقدامات غیر مسئولانه و بی پروای اسرائیل از جمله حمله به سرکنسولگری ایران در دمشق بسیار ملتهب است.
وزارت امور خارجه پاکستان بار دیگر توقف فوری حملات اسرائیل را در غزه و آتش بس فوری به همراه پایان محاصره این منطقه خواستار شد و تاکید دارد جامعه جهانی باید اسرائیل را به خاطر جنایات جنگی و نسل کشی پاسخگو کند.

دیگر خبرها

  • گفتگوی اختصاصی سی ان ان با وزیر امور خارجه ایران
  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه فلسطین از سوی آمریکا
  • کنعانی: آمریکا بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست
  • کنعانی وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد
  • سفر رئیسی به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است
  • سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است
  • آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا
  • آمریکا ۱۶ فرد و دو نهاد ایرانی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال می‌کند