Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا معتمدی در پاسخ به این سوال که آیا فردی که به کرونا مبتلا شده‌است، باید برای بستری در بیمارستان با اوژانس تماس بگیرد، گفت: افراد معمولا بعد از مراجعه به پزشک متوجه بیماری خودشان می‌شوند و قبل از آن از ابتلای خود بی خبر هستند و اگربیمار وضعیت پایداری داشته باشد، پزشک برای او دارو تجویز می‌کند و فرد مبتلا در خانه قرنطینه می‌شود، اما اگر طی بیماری دچار هرگونه علائمی نظیر تنگی نفس، ضعف و بی حالی شدید و سایر نشانه‌هایی که بیانگر این امر است که بیمار از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، شود، فرد مبتلا باید با اورژانس تماس بگیرد تا همکاران ما بیمار را به یکی از بیمارستان‌های دولتی که بخش بستری کرونا دارد، منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه نیازی نیست بیمارانی که وضعیت مناسبی دارند و با مشکل خاصی رو به رو نیستند، با اورژانس تماس بگیرند، ادامه داد: بیمارانی که با مشکل مواجه هستند باید با اورژانس تماس بگیرند و اورژانس وظیفه انتقال آن‌ها را به بیمارستان بر عهده دارد و علاوه بر این خدمات بین بیمارستانی هم بر عهده اورژانس است و در صورتی که نیاز باشد، بیمار مبتلا به کرونا از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر منتقل شود، این اقدام توسط آمبولانس‌های ما انجام می‌شود. 

معاون فنی وعملیات اورژانس تهران متذکر شد: اگر بیماری که داخل منزل قرنطینه است دچار عوارضی شود که نیاز به انتقال بیمار به بیمارستان باشد، ما او را به بیمارستان منتقل می‌کنیم و ممکن است همکاران فرد مبتلا را در خانه درمان کنند و نیاز به بستری و انتقال به بیمارستان  نباشد.

معتمدی در پاسخ به این سوال که با توجه به تکمیل شدن ظرفیت بخش کرونای بسیاری از بیمارسان‌ها در کشور، آیا وظیفه پیدا کردن تخت خالی برای بیماران بد حال به عهده اورژانس است، اظهار کرد: اگر وضعیت بیمار ثابت نباشد تمام بیمارستان‌ها از اورژانس ۱۱۵ بیمار را قبول می‌کنند و ما پذیرش خاصی برای بیمار نمی‌گیریم و هنگامی که آمبولانس وارد بیمارستان می‌شود، بیمارستان موظف است که بیمار را از اورژانس تحویل بگیرد و وضعیت او را پایدار کند و در صورتی که بیمار نیاز به بستری نداشت با تجویز دارو او را مرخص می‌کنند و در غیر این صورت اگر جای خالی داشت بیمار را بستری می‌کنند تا وضعیتش ثابت شود و اگر بیمارستان تخت خالی نداشت با اورژانس تماس می‌گیرند و ما او  را به یک بیمارستان دیگر منتقل می‌کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا اورژانس ابتلا به کرونا پارسی خبر اورژانس تماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:  در این پایگاه اورژانس هفت  تکنسین، شامل پنج  خانم و دو راننده تکنسین آقا  فعالیت می‌کنند.
عبدالرزاق؛ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: روزانه بیش از هزار تماس با این مرکز گرفته می‌شود و میانگین ۳۰ درصد تماس‌ها نیز منجر به اعزام آمبولانس می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • نجات جان بیمار ۷۰ ساله در چهارمحال و بختیاری
  • انتقال بیمار ۶۸ ساله با بالگرد به شیراز
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش