Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@19:43:01 GMT

مرزهای کشور به‌زودی هوشمند سازی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۸۷۲۶

مرزهای کشور به‌زودی هوشمند سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سید علی آقازاده امروز در جمع خبرنگاران بیان اینکه مرزی بودن استان گیلان یک ظرفیت بسیار خوب برای این استان محسوب می‌شود، اظهار کرد: استان گیلان یکی از استان‌های مرزی کشور بوده و با کشورهای آسیای میانه، قفقاز و اروپای شرقی مرزهای دریایی و زمینی دارد که این امر منجر به رشد اقتصادی و اشتغال پایدار در گیلان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه مجلس شورای اسلامی در خصوص بومی‌نگری در بازارچه‌های مرزی کشور گفت: یک سرمایه‌گذار برای سرمایه‌گذاری نیاز به امنیت شغلی در بحث ترانزیت و بازارچه‌های مرزی دارد که بحث امنیت در استان گیلان برقرار بوده و مجلس شورای اسلامی در خصوص بومی‌نگری در مرزهای استان و کشور علیرغم وجود قوانین برنامه ویژه‌ای دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه در ترانزیت و بازارچه‌های مرزی استان امنیت بسیار خوبی حاکم است، تصریح کرد: مجلس در خصوص امنیت در مناطق اقتصادی و ترانزیت قوانین بسیار خوبی وجود داشته و با تلاش‌های نیروی انتظامی امنیت خوبی در مرزهای استان گیلان برقرار بوده و این امر منجر به توسعه اقتصاد پایدار در استان شده است.

آقازاده با تأکید بر لزوم توجه به کریدورهای شمال به جنوب در استان گیلان افزود: با توجه به  بسترهای جغرافیایی، اقتصادی و گردشگری در استان قوانینی خوبی در خصوص افزایش صادرات و ایجاد امنیت وجود دارد لذا ترانزیت کالا در این استان از طریق کریدور شمال به جنوب به‌درستی و به‌خوبی انجام شود.

وی یکی از الزامات ایجاد اقتصادیِ پایدار در استان را توسعه زیرساخت‌های لازم در استان دانست و بیان کرد: استان گیلان با کشورهای آسیای میانه، اروپای شرقی‌ و قفقاز در ارتباط بوده و در حوزه صادرات ترانزیتی محدودیتی وجود ندارد ولی لازمه رشد اقتصادی پایدار استان توسعه زیرساخت‌های ازجمله صنایع تبدیلی، تکمیل خطوط راه‌آهن، افزایش سردخانه و انبارداری و توسعه منطقه آزاد است.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش فرهنگ‌سازی در کاهش سرقت کشور گفت: رمز ماندگاری و‌ برقراری امنیت رعایت پایدار قانون است،  لذا باید با فرهنگ‌سازی، آشنایی مردم با قوانین و استفاده از هنرمندان به کاهش سرقت در کشور کمک کرد.

آقازاده اقدامات پشتیبانی در مرزهای کشور و استان را کافی ندانست و تصریح کرد: با تلاش نیروهای مرزبانی امنیت خوبی در مرزهای کشور برقرار است ولی مقدار اقدامات پشتیبانی در مرزبانی کافی نبوده و یکی از محورهای در حال پیگیری کمیسیون امنیت ملی هوشمند سازی امنیت در مرزهای است‌.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی امنیت رشد اقتصادی استان گیلان مجلس شورای اسلامی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • هشدار مسکو در مورد پیامدهای خطرناک رزمایش‌های ناتو نزدیک مرزهای روسیه
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرزهای ایران می‌شود
  • پلیس به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات هنجاری و ارزشی نیست/ طرح نور هوشمند می‌شود
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • اجرای «طرح نور» هوشمند می‌شود!