Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر بیات در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طبق بند الحاقی به تبصره ۲ لایحه بودجه سنوات، دولت مکلف شده است تا سقف ۵۰ هزار میلیارد تومان در مقاطع سه ماهه جهت پرداخت بخشی از بدهی‌های انباشته شده خود به سازمان تأمین اجتماعی تا پایان سال ۱۳۹۹ پرداخت کند. در همین راستا مبلغ ۳۲ هزار میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد که بخشی از این اعتبار برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان هزینه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اختصاص این اعتبار پس از سال‌های طولانی توانست اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان را که یکی از مهمترین و دیرینه‌ترین مطالبات و حقوق حقه بازنشستگان و مستمری بگیران بود، میسر کند.

وی تاکید کرد: متأسفانه در روزهای اخیر اخباری نا امید کننده به گوش رسید که کام بازنشستگان و مستمری بگیران را در بحبوحه افزایش هزینه‌های اقلام ضروری زندگی تلخ کرده است.

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی سراسر کشور گفت: در حالی که انتظار می‌رفت با پرداخت بخش‌های دیگری از مبالغ بدهی دولت اندکی از شکاف درآمدی مستمری بگیران رفع شود، طرحی در مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفته است تا ۵۰ درصد معادل ۱۷ هزار میلیارد تومان باقی مانده از ۳۲ هزار میلیارد تومان مصوب شده از سوی سازمان تأمین اجتماعی بازگردانده شود که بی تردید در این شرایط دشوار معیشتی اقدامی ناصواب و به دور از انتظار بازنشستگان و مستمری بگیران است که وعده‌های بسیاری برای بهبود شرایط زندگی خود شنیده‌اند.

بیات افزود: به منظور جلوگیری از تصویب برگشت مبلغ ۱۷ هزار میلیارد تومان از مبالغ بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی، رایزنی و پیگیری‌هایی با نمایندگان مجلس انجام شد و در نهایت از سوی حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر اصلاحیه‌ای آمده است مبنی بر اینکه ۱۵ هزار میلیارد تومان به ۵۰ هزار میلیارد تومان مصوب سازمان تأمین اجتماعی اضافه شود که در مجموع این اعتبار به ۶۵ هزار میلیارد تومان برسد.

وی اظهار امیدواری کرد که این اصلاحیه به تصویب برسد و مشکلی برای سازمان تأمین اجتماعی و بیمه شدگان و بازنشستگان و مستمری بگیران ایجاد نشود.

وی اظهار داشت: اگر این اتفاق رخ دهد کل تشکیلات سازمان تأمین اجتماعی بهم می‌ریزد و بازنشستگان با مشکل مواجه می‌شوند. بعد از این همه سال که سرانجام دولت امسال ۳۲ هزار میلیارد تومان از بدهی خود را پرداخت کرده که بخشی از آن نیز برای همسان سازی حقوق بازنشستگان هزینه شده درست نیست که ۱۷ هزار میلیارد تومان آن مجدداً پس گرفته شود.

بیات با اشاره به اینکه دولت ۳۰۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بدهکار است، گفت: اگر این اعتبار و یا بخشی از آن در سال‌های قبل به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شد می‌توانستیم در بخش‌های مختلف آن را سرمایه گذاری و از سود آن در جهت رفاه حال و ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان هزینه کنیم.

کد خبر 5054984 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی هفته ناجا شورای شهر تهران ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش پلیس راهور سازمان تامین اجتماعی شبکه شاد آلودگی هوا قوه قضاییه وضعیت راهها گردشگری آیت الله سید ابراهیم رئیسی محسن حاجی میرزایی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی هزار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست عصر امروز این کمیسیون، توضیحاتی درباره آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان داد.

به گزارش مهر، ولی اسماعیلی، نماینده مردم گرمی و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون عنوان کرد: نشست امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) کمیسیون اجتماعی با محوریت و موضوع بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور، معاونان این سازمان و رئیس کانون بازنشستگان کارگران برگزار شد.

وی ادامه داد: در جریان این نشست بحث مختلفی درباره وضعیت و شرایط اعمال افزایش حقوق بازنشستگان در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه انجام شد؛ با توجه به اینکه هنوز برنامه هفتم توسعه ابلاغ نشده است، مسؤولان سازمان تأمین اجتماعی منتظر ابلاغ رسمی این قانون هستند تا بر اساس آن بتوانند حکم‌ها را اجرا کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: البته بر اساس قانون، احکام برنامه هفتم توسعه از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا است، بنابراین هر زمان که قانون ابلاغ شد، معوقات ماه (های) گذشته بازنشستگان هم پرداخت خواهد شد؛ اما از آنجا که تا به الان حکمی ابلاغ نشده، هنوز مشخص نیست که این مناسبات و تنظیمات و متناسب‌سازی حقوق بر چه اساسی خواهد بود.

اسماعیلی در ادامه گفت: در جریان این نشست بحث مفصلی پیرامون این موضوع صورت گرفت که کمک حال بازنشستگان تأمین اجتماعی باشیم. قرار بر این شد که اگر در این یک ماه زمان باقی‌مانده مجلس یازدهم احکام ابلاغ و متناسب‌سازی اعمال شود، مجدداً جلسه‌ای برگزار کنیم و وضعیت و شرایط احکام را بررسی کنیم.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی