Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، اخبار تقریبی این خبرگزاری در هفته‌ای که گذشت به شرح ذیل است:
*حجت الاسلام شهریاری در اجلاس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، چشم پوشی از سرزمین قدس و نشانه عدم معیت با رسول خدا(ص) است

دبیرکل مجمع تقریب تصریح کرد: آن چه بین برخی از کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی شکل گرفته نمی تواند یک صلح حقیقی و نه یک آتش بس باشد، بلکه عقب­ نشینی و چشم پوشی از سرزمین مقدس و مبارک­ مسلمین است و این امر نشانه روشنی بر عدم معیت با  سیره و سنت رسول مکرم اسلام صلیه الله علیه و آله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



  *نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با تقریب:کشورهای اسلامی ابتکار عمل مبارزه با کرونا را در دست گیرند

وقتی خداوند تبارک و تعالی برای ملتها بلایی را مقدر می فرماید وظیفه مردم مومن، متدین و مسلمان خصوصا نخبگان همکاری و همدردی و ابراز مساعدت در چنین شرایطی است. البته این وظیفه همیشگی انسان مسلمان است؛ ولی خصوصا در شرایطی که بلایا فراگیر می شود و دامن همه را می گیرد، ضروری تر از همیشه می شود.
 
*ناظمی اردکانی در گفتگو با تقریب:جهان اسلام از ظرفیتهای خوبی برای مقابله با بلایا برخوردار است

معاون امور اجتماعی مجمع جهانی تقریب اظهار داشت:  آموزه های اسلامی از غنای بسیاری در مقابله با بلایا برخوردار است و می توانیم در این خصوص برای سایر دولتها و ملت ها ارائه الگو داشته باشیم.

*امام جمعه سنندج:هفته وحدت بهترین ظرفیت برای تعمیق وحدت در جهان اسلام است/ وحدت؛ پایه‌ و هدف اصلی رسالت رسول اکرم (ص)

امام جمعه سنندج گفت: وحدت مهمترین نیاز امروز جهان اسلام است همه باید در راستای تعمیق پایه‌های وحدت تلاش کنیم.

*عضو موسس اتحادیه اقتصاددانان جهان اسلام در گفتگو با تقریب تبیین کرد:6 محور همکاری مشترک میان کشورهای اسلامی

کشورهای اسلامی از لحاظ جمعیت فعال انرژی، معادن، توانایی های علمی، سرمایه نیروی کار زمینی و منابع طبیعی، درجه صنعتی شدن و میزان کشاورزی دارای مزیت های متفاوتی هستند و از نظر تئوری اقتصاد، داشتن مزیت های متفاوت باعث می شود مبادله برای همه اینها به صرفه باشد.

*دکتر شهریاری در مراسم افتتاحیه رادیو وحدت:رادیو‌ وحدت‌‌ باید گفتمان امت واحده را برای ما فراهم کند/تاکید بر رعایت ادب اختلاف در بین شیعه و سنی

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: رادیو‌ وحدت‌‌ باید گفتمان امت واحده را برای ما فراهم و آرمانی بودن آن را برجسته کند و همه مسلمانان با این گفتمان‌سازی به آن سمت حرکت کنند.

*اردوغان در اجلاس مشورتی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی:دوری از سنت رسول خدا(ص) دلیل درگیریهای امروز بین مسلمانان

رئیس‌جمهور ترکیه تأکید کرد: وضعیتی که در آن هم قاتل و هم مقتول الله اکبر می‌گویند قابل قبول نیست،  ما می توانیم با تمرکز بر نقاط مشترک بر مشکلات موجود فائق آییم و در دنیا و آخرت پیروز باشیم.

*امام جمعه مریوان در گفتگو با تقریب:وحدت شیعه و سنی، مهم‌ترین نیاز جهان اسلام است

امام جمعه مریوان با اشاره به اینکه در شرایط حساس امروز، وحدت مهم‌ترین نیاز جهان اسلام است، گفت: در حال حاضر حفظ انقلاب اسلامی از پیروزی آن مهم‌تر است.

*عالم اهل سنت باخرز در گفتگو با تقریب:"وحدت و اتحاد" حلقه مفقوده امروز امت اسلامی

مولوی رحیم نامدار گفت: مشترکات بسیاری در اسلام وجود دارد که با تاسی به آنها می توان بر مشکلات فائق آمد و دشمن را از رسیدن به اهدافش مایوس کرد.
 
  *معرفی کتاب تقریبی-58| «رویکردي دینی به مسئلۀ وحدت و همگرایی» 

کتاب حاضر در بردارنده مقالات و نوشتارهاي مختلف مؤلف در سال هاي متمادي با رویکردي هم گرایانه و وحدت جویانه در مناسبت هاي مختلف می باشد که در چهار فصل تنظیم شده است.

*آشنایی با مساجد جهان-18|«مسجد جامع کبود ایروان»

مسجد جامع کبود ایروان تنها یادگار معماری باقی مانده از سده دوازدهم هجری قمری (قرن هجدهم میلادی) ایران در ارمنستان است و مجموعه‌ای زیبا و آکنده از هنر آن دوران به شمار می‌رود.

*تقریب از منظر علما و اندیشمندان-7| تقریب مذاهب و دوری از تفرقه؛ بزرگترین دغدغه سید جمال الدین اسدآبادی

سید جمال الدین اسدآبادی فرمانروایی افراد گمراه و قدرت طلب بر جامعه مسلمین را عامل عمده تفرقه و از هم گسستگی در امت اسلامی می‌دانست.



انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: گفتگو با تقریب جهان اسلام امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

محققان دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) به یافته‌ی تازه‌ای دست یافته‌اند که می‌تواند ارتباط بین خطر ابتلا به سرطان و رژیم غذایی ناسالم و سایر بیماری‌های رایج مانند دیابت را که با تغذیه‌ی نامناسب مرتبط هستند، آشکار کند. کشف آن‌ها نویدبخش ابداع راهبردهایی است که ضمن ترویج سالخوردگی سالم، از سرطان پیشگیری می‌کنند.

به گزارش زومیت، مطالعه‌ی پیشگامانه‌ی اخیر به رهبری پروفسور آشوک ونکیتارامان و دانشمندان موسسه‌ی علوم سرطان سنگاپور از NUS، مرکز تحقیقات سرطان این دانشگاه (N2CR) که زیرنظر دانشکده‌ی پزشکی یونگ لو لین است و همکارانی از آژانس علم، فناوری و تحقیق سنگاپور (A*STAR) انجام شد.

پروفسور ونکیتارامان می‌گوید: «سرطان براثر تعامل بین ژن‌ها و عوامل محیطی مانند رژیم غذایی، ورزش و آلودگی ایجاد می‌شود. اینکه چگونه این نوع عوامل محیطی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، هنوز خیلی واضح نیست؛ اما برای انجام اقدامات پیشگیرانه‌ای که به ما کمک می‌کنند تا مدت بیشتری سالم بمانیم، درک چنین ارتباطی حیاتی است.»

ماده‌ای شیمیایی، افزایش‌دهنده خطر سرطان

تیم تحقیقاتی ابتدا به مطالعه‌ی بیمارانی پرداختند که در معرض خطر بالای ابتلا به سرطان سینه یا تخمدان هستند؛ زیرا آن‌ها نسخه‌ی معیوبی از ژن سرطان (BRCA2) را از والدین خود به ارث می‌برند. پژوهشگران نشان دادند که سلول‌های چنین بیمارانی به‌ویژه نسبت به اثرات متیل گلیوکسال حساس هستند.

متیل گلیوکسال هنگام تجزیه‌ی گلوکز برای تولید انرژی توسط سلول‌های ما تولید می‌شود. مطالعه‌ی جدید نشان داد که این ماده‌ی شیمیایی می‌تواند نقص‌هایی را در DNA ما ایجاد کند که علائم هشداردهنده‌ی اولیه درمورد پیشرفت سرطان هستند.

پژوهش‌های محققان همچنین نشان داد افرادی که نسخه‌ی معیوب BRCA2 را به ارث نمی‌برند، همچنان ممکن است انباشته‌شدن سطوح بالایی از متیل گلیوکسال را تجربه کنند.

این افراد به‌دلایلی مانند ابتلا به بیماری‌‌ دیابت با پیش‌دیابت که با چاقی یا رژیم غذایی ناسالم در ارتباط است، سطوح بالاتر از حد نرمال متیل گلیوکسال را تجربه می‌کنند. این اتفاق ممکن است علائم هشدار مشابهی داشته باشد که نشان‌دهنده‌ی خطر بالاتر ابتلا به سرطان است.

احتمالا خطر ابتلا به سرطان در بیمارانی با سطوح بالای متیل گلیوکسال بیشتر است

پروفسور ونکیتارامان می‌گوید: «تحقیقات ما نشان می‌دهد که خطر ابتلا به سرطان در بیمارانی با سطوح بالای متیل گلیوکسال ممکن است بیشتر باشد. متیل گلیوکسال را می‌توان به‌‌طور بالقوه به‌عنوان نشانگر درنظر گرفت و به‌راحتی با آزمایش خون HbA1C تشخیص داد. علاوه‌براین سطوح بالای متیل گلیوکسال را معمولا می‌توان با داروها و رژیم غذایی خوب کنترل کرد و اقدامات پیشگیرانه دربرابر شروع سرطان انجام داد.»

دکتر لی رن کنگ، نویسنده‌ی اول مطالعه می‌گوید: «ما مطالعه را با هدف درک عواملی که خطر ابتلا به سرطان را در خانواده‌های مستعد افزایش می‌دهند آغاز کردیم؛ اما درنهایت به کشف سازوکار عمیق‌تری رسیدیم که مسیر مصرف انرژی ضروری را با پیشرفت سرطان مرتبط می‌کند. این یافته‌ها آگاهی را در مورد تاثیر رژیم غذایی و کنترل وزن در مدیریت خطرات سرطان افزایش می‌دهند.»

سازوکار جدید برای تشکیل تومور

جالب اینجا است که کار تیم تحقیقاتی، تئوری دیرینه در مورد برخی از ژن‌های پیشگیری‌کننده از سرطان را نیز بازبینی می‌کند. این نظریه که پارادایم دو ضربه‌ای نادسون نامیده می‌شود و برای نخستین‌بار در سال ۱۹۷۱ فرمول‌بندی شد، پیشنهاد می‌کند که این ژن‌ها باید برای همیشه و پیش از ایجاد سرطان در سلول‌های ما غیرفعال شوند.

تیم تحقیقاتی اکنون دریافته است که متیل گلیوکسال می‌تواند به‌طور موقت ژن‌های پیشگیری‌کننده از سرطان را غیرفعال کند. این موضوع نشان می‌دهد که دوره‌های مکرر رژیم غذایی نامناسب یا دیابت کنترل‌نشده می‌توانند درطول زمان تلنبار شوند و خطر سرطان را افزایش دهند. یافته‌ی جدید احتمالا در تغییر جهت تحقیقات آینده در این زمینه تاثیرگذار خواهد بود.

محققان با تکیه بر اکتشافات جدید خود قصد دارند مطالعات بیشتری را برای درک این موضوع انجام دهند که آیا اختلالات متابولیک مانند دیابت یا رژیم غذایی نامناسب بر خطر ابتلا به سرطان در سنگاپور یا سایر کشورهای آسیایی تاثیرگذار هستند یا خیر.

تیم تحقیقاتی همچنین امیدوار است که مکانیسم‌های جدیدی را در زمینه‌ی ارتباط بین متابولیسم، رژیم غذایی و سرطان کشف کند تا رویکردهای موثرتری را برای پیشگیری یا به‌تاخیرانداختن شروع سرطان درپیش گیرد.

نتایج مطالعه در ژورنال سل منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • قدرت امت اسلامی در تحقق امت واحده و ایجاد جبهه واحد در مقابل صهیونیسم جهانی است
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند