Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته منابع مطلع، نخست‌وزیر مالزی جمعه در جریان دیدار با پادشاه کشورش از او خواسته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند؛ اقدامی که رهبر اپوزیسیون مالزی آن را به عنوان تلاشی برای ماندن در قدرت محکوم کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، پیشنهاد اعمال وضعیت فوق‌العاده در شرایطی مطرح می‌شود که موارد ابتلا به ویروس کرونا اوج گرفته و محی‌الدین یاسین، نخست‌وزیر مالزی با چالش رهبری از سوی انور ابراهیم، رهبر اپوزیسیون این کشور روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انور ابراهیم تاکید دارد که از حمایت کافی از سوی پارلمان برای عزل محی‌الدین یاسین برخوردار است.

عبدالله، پادشاه مالزی پس از رایزنی بار دیگر حاکمان مالایی تصمیم می‌گیرد که آیا وضعیت فوق‌العاده اعلام شود یا خیر. براساس قانون اساسی مالزی، تنها در صورتی وضعیت فوق‌العاده اعلام می‌شود که پادشاه آن را برای امنیت، اقتصاد یا حفظ نظم عمومی ضروری حس کند.

با اعلام وضعیت فوق‌العاده، پارلمان مالزی منحل خواهد شد و قوه مجریه اختیارات کامل را به دست می‌گیرد تا فرایند قانونگذاری و تایید هزینه‌های لازم برای تضمین امنیت عمومی را انجام دهد.

آخرین وضعیت‌ فوق‌العاده‌ ملی که در مالزی اعلام شد، پس از ناآرامی مدنی و شورش‌های خونبار ۱۹۶۹ بود. رهبران اپوزیسیون از جمله انور ابراهیم می‌گویند، محی‌الدین یاسین چنین پیشنهادی داده است تا از وقوع رویارویی در پارلمانی که حامی او نیست، خودداری کند.

از زمان روی کار آمدن او در ماه مارس با اکثریت دو کرسی، پرسش‌هایی درباره ثبات ائتلاف این نخست‌وزیر مطرح شده است. فشارها از ماه گذشته پس از آنکه انور ابراهیم اعلام کرد از حمایت کافی پارلمان برای تشکیل دولت جدید برخوردار است، افزایش یافته است. بزرگترین حزب در ائتلاف حاکم هم از این نخست‌وزیر ناراضی است.

دولت مالزی قرار است برنامه بودجه ۲۰۲۱ را تا ششم نوامبر ارائه کند. چنانچه پارلمان تعلیق شود، معلوم نیست چه بر سر بودجه می‌آید و این احتمال وجود دارد که بودجه بدون رای‌گیری پارلمانی به تصویب برسد. در صورت تایید وضعیت فوق‌العاده، محی‌الدین یاسین می‌تواند تا هر زمان که این وضعیت ادامه پیدا کند، در قدرت بماند.

انتهای پیام   

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مالزي وضعیت فوق العاده محی الدین یاسین انور ابراهیم نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور

حسین مظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به آخرین وضعیت ناطق سیل زده کشور، بیان داشت:بر اساس آخرین وضعیت این مناطق تا صبح امروز ۳۰ فروردین ماهدر استان‌های کرمان، جنوب فارس و هرمزگان شرای به حالت عادی و پایدا رسیده است.

وی با بیان اینکه تمرکز مدیریت امدادی روی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان است، ادامه داد:‌در حال حاضر میانگین بارش یکسال در سیستان و بلوچستان ۱۰۱ میلیمتر است در حالی که فقط در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زرآباد این استان ۲۷۰ میلیمتر، در کنارک ۲۳۰ میلیمتر و چابهار ۱۳۱ میلیمتر بارش داشته ایم.

سخنگوی مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در استفندماه گذشته در دو هفته بارش‌ها به میزان ۲۳۰ میلیمتر رسید، گفت: این در حالی است که تنها در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر زرآباد سیستان و بلوچستان ۲۷۰ میلیمتر بارش داشته ایم یعنی ۳ برابر میزان بارش در سیستان و بلوچستان تنها در کمتر از ۲۴ ساعت در زرآباد باریده است.

مظفری خاطر نشان با بیان اینکه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب‌ها قرار گرفته اند، یاداور شد: برق بخش‌هایی از ۴۰۰ روستا در این مناطق عامدا قطع شده بود که اکنون برق ۹۰ درصد این مناطق وصل شده است. 

وی تصریح کرد: آب آشامیدنی بیش از ۷۰ روستا به علت سیلابی بودن منطقه قطع شده بود که امداد رسانی با ۱۲۰ تیم امدادی از هلال احمر در کنارک در حال انجام است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه ۳ محور اصلی و ۱۴ محور فرعی در سیستان و بلوچستان مسدو شده، ابراز کرد: امداد رسانی به این مناطق از طریق ۷ بالگرد توسط سپاه، ارتشو هلال احمر در حال انجام است.

مظفری با بیان اینکه فروکش کردن آب محور‌های یاد شده بازگشایی می‌شوند، افوزد: سد کهیر در بالادست کنارک ۱۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داشت که در کمتر از ۲۴ ساعت به ۳۲۵ میلیون متر مکعب آب رسید و برای اولین بار این سد جدید آبگیری شده است.

وی با اشاره به قطع شدن فیبر نوری در مناطق ایرانشهر، نیکشهر، خاش و قصر قند، گفت: تا پایان امروز این مشکل بررف می‌شود؛ ضمن اینکه در هرمز گان نیز حجم بارش زیاد بوده و در بخش‌هایی از معابر بندرعباس با آبگرفتگی روبرو شدیم که اکنون این مشکل برطرف شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد:‌حدود ۱۲ روستا در جاسک و بشاگرد با قطع موقت ارتباط روبرو بودند که تا عصر امروز باز گشایی می‌شوند.
مظفری با اشاره به اینکه تمام رها‌های اصلی استان هرمزگان باز است، خاطرنشان کرد: فیبر نوری این مناطق وصل شده؛ ضمن اینکه این استان به علت مجاور بودن با سیستان و بلوچستان استان معین خدمات امدادی است.

وی با بیان اینکه ره‌های اصلی استان کرمان باز است، افزود: آب، گاز و فیبر نوری در این استان وصل است؛ ضمن اینکه با لایروبی رودخانه‌های فصلی این استان در ۶ ماه گذشته باعث شده تا خسارت چندانی وارد نشود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در بوشهر و جنوب استان فارس خسارتهاق چندانی به زیر ساخت‌ها وارد نشده، گفت:تا رسیدن به شرای عادی در این مناطق امداد رسانی ادامه خواهد داشت.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • نخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیم
  • صعود رضوانی به دور نیمه نهایی
  • حماس: نتانیاهو به دنبال توقف جنگ نیست
  • مخبر: دنبال تنش نیستیم ولی اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطا شود به شدت پاسخ می‌دهیم
  • دنبال تنش نیستیم ولی اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطایی شود، به شدت پاسخ می‌دهیم
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • ببینید | معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: در عملیات تنبیهی دنبال کشته‌‌گرفتن نبودیم
  • بحران آب در ۳ استان کشور