Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، ذبیح الله اعظمی در مورد افرایش قیمت مرغ، تخم مرغ و لبنیات گفت: بخشی از علت افزایش این محصولات به مسئله انکارناپذیر ارز بازمی‌گردد اما انصافا مسئله مدیریت داخلی هم نقش زیادی در افزایش قیمت این کالاها بازی می‌کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با بیان اینکه ما در زمینه خوراک دام و طیور مشکل آماری داریم، گفت: سه منبع ما برای ارائه آمار قیمت خوراک دام و طیور متفاوت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاوت آماری یعنی وضعیت مشوش است. سامانه دولتی هم‌اکنون با ۴۵ روز تأخیر نهاده را در اختیار مرغدار قرار می‌دهد. 

نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس تأکید کرد: دلال و دلال‌بازی متأسفانه نقش زیادی در این بازار ایجاد می‌کند. ذرت و کنجاله ۸۰ درصد غذای دام را تشکیل می‌دهد. به نظر من کسی که کشورش را دوست داشته باشد، غذای مهم دام را چندین برابر نمی‌فروشد. تولیدکنندگان ما هیچ تقصیری ندارند. 

وی در مورد تأثیر بازارجوجه ریزی بر افزایش قیمت مرغ گفت: دلال و دلال‌بازی در این بازار هم وجود دارند. این روزها تولیدکنندگان مجبورند هر جوجه یک روزه را با دوبرابر قیمت قبلی خریداری کنند. بعضی در تحلیل‌های خود از تأثیرات انتخابات آمریکا و انتخاب بایدن برای بهتر شدن اوضاع می‌گویند اما به زعم بنده تا مدیریت داخلی اصلاح نشود، چیزی تغییر نخواهد کرد.

اعظمی در مورد راهکارهای برون رفت از وضعیت افزایش قیمت مرغ گفت: ما برای دست یافتن به این راهکارها باید از وزیر جهاد کشاورزی دعوت کنیم که به صحن علنی مجلس بیایند و به سوالات نمایندگان پاسخ دهند. آقای همتی هم باید پاسخگو باشند. اخیرا کارشناسان و نمایندگان ایشان در جلسات کمیسیون کشاورزی حاضر نمی‌شوند. 

وی افزود: وزیر جهاد کشاورزی، دانشمند و پای کار است. ایشان حامی کشاورزان هستند اما فعلا کار ایشان پیش نمی‌رود. ما موظف هستیم که از ایشان مطالبه‌گری کنیم. هنوز برنامه مشخصی برای حضور وزیر جهاد در صحن نداریم. به محض دعوت ایشان اخبار را در اختیار رسانه‌ها قرار خواهیم داد.

منبع: ایسنا 

انتهای پیام/

کد خبر: 1078271 برچسب‌ها نهاده های دامی قیمت مرغ کمیسیون کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نهاده های دامی قیمت مرغ کمیسیون کشاورزی افزایش قیمت قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی

امتداد - با وجود التهابات اخیر بازار ارز ، قطعا با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مهدی منصوری بیدکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالا‌ها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالا‌ها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگر‌های خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بیدکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالا‌ها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بیدکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • روزنامه شرق : گول قفسه این روزهای فروشگاه ها را نخورید؛ برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • دغدغه بی ثباتی قیمت‌ها به ایستگاه سوئیس رسید
  • قدرت غیر قابل انکار سپاه بر هم زننده تمامی معادلات جهانی
  • نقش غیر قابل انکار سپاه پاسداران در توفیقات نظام اسلامی
  • بازار برنج؛ از چالش تخصیص تا افزایش قیمت داخلی
  • این خودرو رکورددار افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی شد؛ ساینا، شاهین، سمند، ام وی ام و فونیکس چقدر قیمت خورد؟ | جدول قیمت ها
  • بررسی مدیریت خشکسالی در شورای حفاظت از منابع آبی مازندران
  • قیمت تولید گوشت قرمز و مرغ در استان بوشهر کاهشی شد