Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوهی، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کوهدشت گفت: 126 تخت بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت به بیماران کرونایی اختصاص یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی کوهی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک با اشاره به اقدامات اخیر در ایام کرونا، اظهار داشت: طی ۱۰ روز گذشته چهار بخش ویژه‌ی کرونا با ظرفیت ۱۱۰ تخت عادی و ۱۶ تخت ویژه‌ icu برای پذیرش بیماران کرونایی ایجاد و آماده‌سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لغو پذیرش بیماران غیر اورژانسی، افزود: کارکنان و کادر درمان بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت در آماده‌باش کامل جهت پذیرش و خدمات‌دهی مطلوب برای بیماران کرونایی است.

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت عنوان کرد: تمام بخش‌های بستری مربوط به کرونا به اکسیژن مرکزی مجهز شده است و در این راستا ۴۶ کپسول اکسیژن جدید افزوده‌شده و ظرفیت ۱۷۰ کپسول اکسیژن برای مقابله با گسترش احتمالی همه‌گیری ایجادشده است.

وی با اشاره به استقرار متخصص بیهوشی به‌صورت مقیم ۲۴ ساعته در بخش ویژه‌ی کرونا، تصریح کرد: ۸ دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) که دچار مشکل شده و برخی غیرفعال بودند، سرویس، تعمیر و راه‌اندازی شدند.

کوهی با اشاره به تهیه و دپوی ۱۱۰ ویال داروی رمدسیویر و سایر داروهای کرونا، گفت: محل نصب دستگاه اکسیژن ساز آماده‌سازی شده است و در این راستا طی پیگیری‌های به‌عمل‌آمده، هم‌اکنون بیمارستان شهرستان در لیست انتظار اختصاص دستگاه اکسیژن ساز قرارگرفته است.

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت با اشاره به اخذ تائید معاونت درمان، خاطرنشان کرد: عملیات آماده‌سازی فضای فیزیکی بخش رادیولوژی بیمارستان جهت نصب MRI و سی‌تی‌اسکن ۳۲ اسلایس آغازشده است.

وی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و تقدیر از تلاش‌های دلسوزانه این نهاد ارزشمند انقلاب، اظهار داشت: به جهت تأمین امنیت مطلوب در بیمارستان امام خمینی(ره) با نیروی انتظامی شهرستان عقد قراردادی جهت استقرار ۲۴ ساعته برخی از این عوامل صورت گرفته است.

کوهی بیان کرد: برای خدمات‌دهی مطلوب و سلامت مردم جامعه، از جان‌ودل مایه خواهیم گذاشت، چراکه خدمت به مردم مایه افتخار همه ما است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان امام خمینی ره بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری
  • امام خمینی: اسرائیلی غلط می کند به ایران بیاید؛ پایشان را قطع می کنیم
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان