Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی هدایی، کارشناس سیاسی و رسانه با اشاره به اهمیت فضای مجازی از منظر رهبر معظم انقلاب یکی از تاکیدات ایشان را مثال زد و اظهار کرد: فضای مجازی از دیدگاه مقام معظم رهبری اهمیتی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی دارند موضوعی که ایشان به شدت بر آن تاکید داشته‌اند. بی‌شک همین میزان توجه رهبر فرزانه انقلاب به اهمیت فضای مجازی بیانگر آن است که این حوزه در نظام جمهوری اسلامی از عمق استراتژیکی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که رهبر انقلاب در سال ۹۰ ترکیب شورای عالی فضای مجازی را اعلام کردند به این مساله با صراحت تاکید کردند که اگر می‌توانستم خود مسئولیت این شورا را برعهده می‌گرفتم، بنابراین عهده‌دار شدن این منصب توسط رهبری و این‌که ایشان به این موضوع اهتمام جدی دارند بیانگر اهمیت این فضا و تاثیرگذاری آن در بسیاری از حوزه‌های زندگی امروز بشر است.

وی گفت: تاسیس یک نهاد قدرتمند به‌عنوان شورای عالی فضای مجازی در کشور که تقریباً در میان سایر کشورها در نوع خود کم‌نظیر است نشان دهنده آن است که رهبر معظم انقلاب تلاش می‌کنند تا در این حوزه سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمندی در راستای بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های فضای مجازی و برنامه‌ریزی مستمر برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از اینترنت و فضای مجازی توسط شورا صورت داده شود.

کارشناس سیاسی و رسانه با اشاره به افشاگری‌های تاریخی اسنودن در خصوص جاسوسی از کاربران اینترنتی ایرانی عنوان کرد: یقیناً در طی شش سالی که از این فرمان می‌گذرد روزبه‌روز بیشتر با اهمیت این موضوع و تاثیرگذاری آن در حفظ عزت و استقلال ملی کشورمان آشنا می‌شویم. افشاگری‌های آقای ادوارد اسنودن در سال ۹۱ بر این اهمیت افزود که دشمنان با ایجاد فضای مجازی به‌دنبال پیاده کردن جدیدترین راهکارهای نفوذ و وارد کردن خدشه به نظام اقتصادی، سیاسی, فرهنگی و امنیتی کشور هستند. آقای اسنودن در افشاگری‌های خود به صراحت با انتشار اسنادی نشان داد که دنیای غرب به‌ویژه آمریکا بر اساس استفاده از داده‌های فضای مجازی و شبکه‌های اینترنتی چه اطلاعات ذی قیمتی را به‌دست می‌آورند. بر طبق آمار منتشر شده تقریباً ۱۴ میلیارد قطعه داده از شبکه‌های تلفن و رایانه کاربران ایرانی توسط آژانس امنیت ملی آمریکا جاسوسی شده بود. جاسوسی‌هایی در این حد گسترده و به سهولت امکان نفوذ و حضور دشمن را به بهترین شکل برای آن‌ها در ایران فراهم کرده است از این‌روست که رهبر معظم انقلاب با حساسیت موضوع فضای مجازی را همواره دنبال کرده و بر توجه مسئولان به زوایای مختلف آن تاکید دارند.

انتقاد از مسئولینی که در حال تبلیغ شبکه‌های اجتماعی خارجی هستند

وی با بیان این‌که برخی از مسئولان وکیل بی‌مزد و مواجب دشمن در تبلیغ برای شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان خارجی شده‌اند، خاطرنشان کرد: در شرایطی که امروزه جنگ نرم دشمنان انقلاب اسلامی از طریق شبکه‌های مجازی علیه آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران شکل داده می‌شود و طبیعتاً اختیار شبکه‌های مجازی در دست شرکت‌های صهیونیستی و آمریکایی است نباید بدون توجه و غفلت مورد استفاده ملت قرار بگیرد چراکه یقیناً استقلال کشور دچار خدشه می‌شود و در اثر سوء استفاده‌ای که از اطلاعات و داده‌های کاربران ایرانی صورت می‌گیرد عزت ملی ایرانیان خدشه‌دار خواهد شد.

هدایی افزود: هر چند که تمام صاحب نظران در این حوزه با معایب و مضرات استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی که ابزار جاسوسی و سوءاستفاده‌های امنیتی، فرهنگی و اقتصادی در کشور هستند آشنایند اما متاسفانه مشاهده می‌شود برخی از مسئولان در جهت تشویق یا ترغیب و استفاده از شبکه‌های خارجی تبلیغات صورت داده و جالب است همانند وکیل بی‌مزد و مواجبی از آن‌ها در کشور حمایت می‌کنند، در حالی که مسئولیت آن‌ها آگاهی بخشی درست به کاربران ایرانی، بسترسازی برای راه‌اندازی و گسترش و افزایش کیفیت شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان داخلی است تا مردم با اطمینان خاطر بتوانند از ظرفیت‌های ارتباطی بومی استفاده کنند.

​کارشناس سیاسی و رسانه بیان داشت: افزایش پهنای باند اینترنت بین‌المللی بدون توجه به ایجاد یک شبکه جامع اطلاعات در داخل کشور هم بیشتر به نفع شبکه‌های خارجی که استقلال و عزت ملی را ما تهدید می‌کردند، است، بنابراین با توجه به اسناد و مدارکی که از جاسوسی دشمنان از داده‌های مردم ایران به‌دست رسیده و بعضاً توسط خود دشمنان عنوان شده به سهولت می‌توان دریافت اگر در سال‌های گذشته به بیانات و رهنمودهای مقام معظم رهبری توجه و اهتمام بیشتری صورت می‌گرفت و مسئولان به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کردند که امروز  فضای مجازی کشور به بالاترین سطح از امنیت می‌رسید ما دچار این نوع مشکلات و اتفاقات نبودیم که مجبور به فیلترینگ برخی از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان خارجی شویم.

وی ادامه داد: متاسفانه آنچنان که باید و شاید مسئولان به دغدغه‌ها و فرمایشات رهبر انقلاب در این فضا توجه نکردند. در مجموع به نظر می‌رسد فضای مجازی همان‌گونه که مقام معظم رهبری تاکید دارند فضایی است که از آن می‌توانیم برای ترویج پیام انقلاب اسلامی و نشان دادن و به تصویر کشیدن زیبایی‌های انقلاب اسلامی نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم یا در نقطه مقابل با توجه به این‌که شبکه‌های مجازی و فضای ارتباطی پیام‌رسان‌ها در تسخیر و سلطه صهیونیسم جهانی، آمریکا و تمدن لیبرال دموکراسی غرب است می‌تواند عاملی در کاهش عزت، استقلال ملی و حربه‌ای برای ضربه زدن به باورها، اعتقادات مذهبی، به چالش کشیدن سنت و فرهنگ ایرانی اسلامی ما باشد از این‌رو برای پاسداشت و حفظ  عزت و اقتدار ملی چگونگی استفاده بهینه از این فضا بسیار ضروری است.

هدایی با دسته‌بندی طرفدران فضای مجازی تصریح کرد: هر چند که در ظاهر از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان به‌عنوان فضای مجازی یاد می‌شود اما این فضا به‌درستی به اندازه فضای واقعی در زندگی انسان‌ها تاثیرگذار است و هم‌سطح فضای واقعی در جوامع بشری عمل می‌کند. اغلب متخصصان حوزه فناوری اطلاعات در مواجه با استقلال در فضای مجازی به چند گروه تقسیم می‌شوند، کسانی که به وابسته بودن به دشمنان و استعمارگران اهمیتی نمی‌دهند و  دغدغه‌ای برای این مقوله ندارند، دسته دیگری که در زمره انسان‌های منفعت‌طلبی قرار می‌گیرند که همواره به‌دنبال منفعت‌طلبی خویش هستند و اساساً این دسته اهمیتی برای منافع حداکثری و ملی قائل نیستند و دسته سوم نیز شامل گروهی می‌شود که آن‌ها را روشنفکران غرب‌زده می‌نامیم یا به تعبیری آی‌تی زده‌هایی هستند که مسرور جلال و جبروت فضای مجازی و صاحبان قدرت‌های استکباری هستند، بنابراین آن‌ها همواره در تلاش هستند تا نقش فضای مجازی را در کاهش استقلال و عزت ملی را کم‌رنگ نشان دهند و دسته آخر افرادی که عموم جامعه را تشکیل می‌دهند و اصولاً به این مسائل به‌صورت سطحی نگاه می‌کنند و استقلال را با عنوان جهانی شدن، حل شدن و منطبق شدن با جامعه جهانی یکسان تصور می‌کنند.

وی در این باره افزود: متاسفانه با بررسی دیدگاه‌ها و رفتارهای مختلف در القاء بی‌ضرر بودن پیام‌رسان‌های خارجی و استفاده از آن این مساله به ذهن خطور می‌کند و احتمال آن تقویت می‌شود که در پشت پرده سیاست تلاش‌هایی در حوزه فضای مجازی توسط دشمنان انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد و برخی نیز از درون این تلاش‌ها را پیگیری و آن را تسهیل می‌کنند.

این کارشناس حوزه فضای مجازی عنوان کرد: یکی از بارزترین نمونه‌های آن مساله ارز است که کم‌کم به یک معضل بزرگ کشور تبدیل شده است. نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار پول کشوراز طریق فضای مجازی توسط صهیونیست‌ها خارج شده در حالی که جبران این مساله زیان بار اقتصادی به سهولت و سادگی امکان‌پذیر نیست. این سئوال مطرح می‌شود چه کسی یا کسانی در خارج از کشور به مردم تضمین می‌دهند که این پول به‌دست آن‌ها برسد و زیان‌های اقتصادی بر کشور تحمیل نشود؟ ، متاسفانه مردم در آینده‌ای نه چندان دور متوجه این اشتباه خسارت بار خواهند شد که با اعتماد به دشمن و دست‌های پشت پرده چه ضربه وحشتناک اقتصادی به کشور وارد شده است.

وی گفت: هنگامی که خانواده‌های خام خام‌های یهودی محجبه هستند و قواعد خاص خود را برای حفظ حریم خانواده مورد توجه قرار می‌دهند چگونه می‌توان تصور کرد که این‌ها مروج بی‌حجابی و از بین رفتن کانون‌های خانواده در جامعه هستند و هدف آن‌ها بهبود زندگی مردم ماست، رفتارهای متناقض آن‌ها در زندگی خود و نسخه‌های ضدفرهنگی که برای ملت ایران می‌پیچند بیانگر تلاش‌های پشت پرده بین‌المللی برای تغییر باورهای مردم ایران، خدشه‌دار کردن فرهنگ اسلامی و اهتمام به توطئه‌های بیشتر برای ضربه زدن به نظام اسلامی است که باید مورد توجه مردم و همه مسئولان نظام قرار بگیرد تا خود را به‌صورت دربست در اختیار فضای مجازی قرار نداده و تسلیم این فضا نشوند.

هدایی بیان داشت: بنابراین همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند ضمن این‌که مسئولان باید به مردم اعتماد کنند و در مقابله با دشمن جدی باشند نباید ملت در برابر توطئه‌های دشمن منفعل شود، آگاهی‌رسانی و هشدار دادن به مردم بسیار حائز اهمیت است آن‌گونه که دولت‌ها از ورود هرگونه میکروبی که سلامت جامعه را به خطر بیاندازد جلوگیری می‌کنند لازم است که مانع ورود میکروب‌هایی شوند که از طریق فضای مجازی وارد کشور می‌شود باشند که می‌تواند مبادی فکری، اعتقادی و فرهنگی جامعه را تحت تاثیر قرار داده و آن‌ها را تخریب کند. امروز دولت و شورای عالی فضای مجازی عهده‌دار مسئولیت بزرگی هستند و یقیناً اگر دولت و مسئولان به‌ویژه رئیس جمهور به این موضوع اهمیت ندهند فردا در پیشگاه مردم به‌دلیل خسارت‌هایی که به عقاید، فرهنگ و تمدن مردم وارد شده مسئول، پاسخگو و مدیون خواهند بود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: صراحت فضای مجازی پهنای باند اینترنت شبکه های اجتماعی استعمارگران فضای مجازی شبکه های اجتماعی استعمارگران پهنای باند اینترنت شبکه های اجتماعی و پیام رسان رهبر معظم انقلاب انقلاب اسلامی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال گذشته فروش بالای هزار میلیارد تومانی گیشه برای سینمای دچار بحران در جذب مخاطب یک اتفاق مهم و اساسی به شمار می‌رفت. در میان خیل فیلم‌هایی که دخل و خرج خود را نمی‌توانستند با هم مطابقت بدهند و اصلا بود و نبود آنها بر پرده سینما فرقی نمی‌کرد و حتی ساخته شدن بسیاری از آنها شکست مطلق برای سازندگان بود، گیشه بالای هزار میلیاردی (البته فقط برای چند فیلم) خوشحال کننده بود.

حتی این عدد آن‌چنان شوقی ایجاد کرد که به سرعت آن را به کل سینما چسباندند و مسئولان آن را جزو افتخارات دوران کاری خود می‌دانند و از این فروش به عنوان تحول در سینما یاد می‌کنند.
خیلی هم خوب؛ به هر حال اتفاق خوب، خوب است و باید از آن حرف زد، ولی نکته قابل اهمیت اینکه باید آن را آنالیز کرد و دلایل و چرایی آن را بررسی کرد. برای شما پرسش نیست که چرا فقط چهار یا پنج فیلم توانستند رقم‌های گیشه را جابه‌جا کنند؟ چرا اکثر فیلم‌ها نه تنها بازگشت مالی نداشتند که هزینه‌های اولیه ساخت را هم برنگردانند؟

براساس گزارش اعتمادآنلاین، تعارف که نداریم، کیفیت چند فیلم پرفروش را حداقل خودمان می‌دانیم، اینکه چه جنسی به مخاطب ارائه دادیم قبل از همه خودمان مطلعیم، پس نمی‌توانیم مدعی شویم کیفیت باعث جذب مخاطب فروش این چند فیلم شده است. البته که فضای کمیک و شاد حاکم بر فیلم و حضور بازیگران شناخته‌شده در فروش فیلم تاثیرگذار هستند، اما دلیل اصلی و کافی نیست، چرا که فیلم‌های کمدی دیگری هم سال گذشته اکران شدند اما به فروش این چند فیلم نرسیدند.

ماجرا چیست؟

سال گذشته ۲۲ مرداد بود که قربان نجفی کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» در گفت‌وگو با اعتماد درباره نحوه تبلیغات فیلم‌ها در ماهواره‌ها گفته بود: رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان هفته‌ای ۵ هزار تا ۱۵ هزار دلار از فیلمساز می‌گیرند تا فیلم‌هایشان را در رسانه‌شان تبلیغ کنند.
همان زمان قربان نجفی توضیح داده بود متاسفانه یکی از همین فیلم‌های روی پرده مبلغ گزافی حدود ۲۵۰ هزار دلار به این ماهواره‌ها داده و تمام تبلیغات را برای فیلمش گرفته و البته همین دوستان سینماگر ما قیمت را بالا برده‌اند تا دست کسی به تبلیغات آنجا هم نرسد.

دقت کنید، این نکات را سینماگری که سال گذشته فیلم روی پرده اکران داشته و طبیعتا از مناسبات اکران و تبلیغات فیلم‌ها اطلاع داشته بیان کرده است.

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست. حتی اینکه آیا تبلیغات ماهواره‌ها در جذب مخاطب تاثیر دارد هم منظور نظر ما نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

ما گفته قربان نجفی مبنی بر اینکه رقم ۲۵۰ هزار دلار برای تبلیغ یک فیلم شده را حساب نمی‌کنیم، اما شما در نظر بگیرید تعداد فیلم‌هایی که سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند چقدر بوده؟ بالای ۱۰ فیلم سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند، از فسیل و هتل و شهر هرت گرفته تا ویلای ساحلی و هاوایی و…، آن هم نه یک بار و حتی ده بار، به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار. تبلیغ فیلم‌ها آنقدر زیاد بود که لابه‌لای این تبلیغ‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جم هم پخش می‌شد، از زیرنویس گرفته تا تیزر و عکس و… فیلم‌های در حال اکران سینماهای ایران از سر و روی شبکه جم می بارید. کمااینکه در حال حاضر هم وضع برای فیلم‌های تمساح خونی و بی‌بدن و سال گربه همین‌گونه است.
حالا شما خودتان محاسبه کنید برای تبلیغات هزار باره فیلم‌ها در شبکه‌های جم چقدر هزینه شده باشد خوب است؟

بر اساس شنیده‌های موثق ما، سال گذشته از سینمای ایران رقم بیش از صد میلیارد تومان به شبکه ماهواره‌ای جم تبلیغ داده شده و پخش‌کننده‌ها چنین رقم بالایی را برای تبلیغ فیلم‌شان هزینه کرده‌اند.

بله، یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.حالا این پرسش به وجود می‌آید که با توجه به این پرداخت بالا به ماهواره‌ها، آیا سود اصلی از اکران فیلم‌های کمدی را سینمای ایران برده یا ماهواره‌ها؟
سریال‌های پلتفرم‌ها که از همان دقایق ابتدایی انتشار ، بلافاصله در ماهواره‌ها با زمان‌بندی کامل پخش می‌شود، تبلیغات فیلم‌های ایران که به ماهواره‌ها داده می‌شود…. آیا رواست که سرمایه‌های کشور این‌گونه از کشور خارج شود؟

ما در روزهای آتی به واکاوای و چرایی این موضوع خواهیم پرداخت!

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896837

دیگر خبرها

  • فیبر نوری ویژه کسب و کارها را افزایش می دهیم
  • حاکمان امارات: مجازات زندان و جریمه در انتظار منتشر کنندگان تصاویر منفی یا جعلی از سیل دوبی
  • هشدار حاکمان امارات: وجهه کشور را با انتشار تصاویر منفی سیل دوبی خراب نکنید/ مجازات زندان و جریمه در انتظار خاطیان
  • دروغ‌پردازی با عکس ۷ سال پیش پارک دانشجو
  • پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟
  •  پیام‌رسان‌های ایرانی جریمه خواهند شد؟ + فیلم
  • آمار ۱.۵ میلیاردی بازدید برنامه‌های نوروزی و رمضانی رسانه ملی در فضای مجازی
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی
  • فراخوان ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی