Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی در پیامی گفت: «سوم آبان ماه سالروز تصویب قانون بیمه همگانی خدمات درمانی که در راستای اصل ۲۹ قانون اساسی انجام شد یکی از اقدامات بسیار ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای مردم شریف ایران اسلامی است.

اکنون سازمان بیمه سلامت ایران که نامش را وامدار بند ب ماده ۳۸ قانون برنامه پنجم می‌باشد با تحت پوشش قرار دادن قریب ۴۱ میلیون نفر (تقریباً نیمی از مردم کشور) به عنوان بزرگترین سازمان بیمه پایه درمان کشور نقش به سزایی در نظام سلامت جامعه ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان با تمرکز بر سطح بندی خدمات و رعایت نظام ارجاع تلاش دارد تا پوشش بیمه سلامت همگانی را در کشور تکمیل کند.

سازمان بیمه سلامت همواره خط قرمز خود را محرومان واقعی اعلام کرده و اهتمام خویش را بر هدایت یارانه بیمه سلامت به سمت گروه های نیازمند قرار داده است.

عدم تعادل بین منابع و مصارف از چالش‌های جدی در نظام بیمه‌ای به صورت حادتر در بیمه‌های اجتماعی کشور است که با اجرای راهنماهای بالینی و استقرار سازمان الکترونیک امکان کنترل ۱۵ تا ۲۰ درصد هزینه‌ها وجود دارد. به همین منظور سازمان ۴۷۰ راهنمای بالینی را ابلاغ و در خدمات سر پایی بخش خصوصی آنها را اجرایی کرده است. همچنین با تدابیر اندیشیده شده استحقاق سنجی در بیمارستان‌های کشور به سرعت در حال توسعه است همچنین از برنامه‌های در حال اجرای این سازمان می‌توان طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را نام برد که توفیقات حاصله در آن موجبات حذف کاغذ از فرآیند نسخه پیچی و پیشگیری از حجم قابل توجهی سوءاستفاده در بخش خدمات به ویژه داروهای گران قیمت را فراهم آورده است.

در سال ۱۳۹۸ در سازمان بیمه سلامت حدود ۱۴۱ میلیون و ۳۰۰ هزار بار مراجعه سرپایی و ۵۰۰ هزار بار مراجعه بستری وجود داشته است. همچنین ۵ هزار و ۱۰۰ خدمت، ۲ هزار و ۴۰۰ قلم دارو و ۵۰ هزار قلم تجهیزات پزشکی تحت پوشش بیمه سلامت است.

با تلاش‌های صورت گرفته در سازمان بیمه سلامت از جمله رفع همپوشانی‌های بیمه‌ای، بار مراجعات حدود ۲۳ درصد کاهش یافته و برای اولین بار در ۲۵ سال گذشته علیرغم مسائل مبتلا به سال‌های اخیر کشور اعم از تورم، تحریم و… هزینه‌ها ۸ درصد کاهش یافته است.

در وضعیت فعلی کشور در مواجهه با بیماری کووید ۱۹، سازمان بیمه سلامت ایران نقش بسیار حیاتی را در ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا بر عهده دارد و پرداخت هزینه تمام پروتکل‌های درمانی مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را به طور کامل اجرایی می‌کند به نحوی که ۹۰ درصد هزینه‌ها برای بیماران بستری و ۷۰ درصد برای بیماران سرپایی پرداخت می‌گردد.

فارغ از اشارات اجمالی فوق اهمیت بیمه و نقش سازمان بیمه سلامت ایران از چنان جایگاهی در جامعه برخوردار است که در ۲۰ بند از سیاست‌های کلی سلامت و ۲ بند از سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر آن تاکید شده است. این سازمان که با اهدافی همچون دستیابی به پوشش فراگیر و عادلانه به خدمات سلامت و توسعه کمی و کیفی خدمات بیمه سلامت، مدیریت منابع و تقاضای القایی کاهش سهم مردم از هزینه‌های بیماری، بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در حال فعالیت می‌باشد؛ در بطن نظام مقدس جمهوری اسلامی تأسیس شده است تا به دغدغه رهبر معظم انقلاب که فرمودند: "ما می‌خواهیم اگر کسی در خانواده‌ای مریض شد آن خانواده بیش از رنج مریض داری رنج دیگری نداشته باشد" عینیت بخشد.

نامگذاری ۳ الی ۹ آبان به نام هفته بیمه سلامت فرصت مغتنمی است تا اهمیت و جایگاه بسیار مهم بیمه سلامت و نقش آن در تحقق توسعه پایدار بر بستر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی با استفاده از برنامه ریزی های منسجم و کلان تبیین گردد.

بدون شک جامعه سالم، بستر ساز توسعه، رشد و شکوفایی کشور در تمامی زمینه هاست از این رو پس از پیروزی انقلاب اسلامی و بویژه سالهای اخیر اقدامات و برنامه‌های ارزنده‌ای در جهت بهبود و ارتقای بیمه سلامت و افزایش امید به زندگی در کشور برنامه ریزی شده است.

فرارسیدن هفته بیمه سلامت که به منظور پاسداشت خادمان سلامت و آگاهی مردم عزیز از اقدامات در عرصه پوشش همگانی بیمه برگزار می‌شود را ارج می نهیم و از خداوند متعال برای تمامی دست اندرکاران مشفق این حوزه بویژه همکاران خود در اقصی نقاط کشور توفیق بیش از پیش آرزومندم.»

کد خبر 5055164

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سازمان بیمه سلامت هفته سلامت ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سیما سادات لاری کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت سلامت زنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران علیرضا زالی تغذیه سازمان بهداشت جهانی سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تقریباً هزینه‌های درمانی خود را از جیب پرداخت می‌کنند

به گزارش «نماینده»، فاطمه محمد بیگی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 2 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: تبریک عرض می‌کنیم تحقق وعده صادق الهی را در قالب عملیات تنبیه رژیم صهیونیستی که موجبات خوشحالی خانواده شهدا و اقشار عالم و مردم مظلوم غزه گردید.

وی در ادامه سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب را تبریک و ادامه داد: امروز طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی توسط آرای قاطع نمایندگان مجلس به تصویب رسید که انشاالله موجبات بازدارندگی دفاعی و پیشرفت صنایع ما در عرصه دفاعی شود و مرجعیت علمی و فناوری منطقه را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.

محمد بیگی تاکیدکرد: آنچه امروز در کنار حفظ امنیت و حفظ مرزهای جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از جغرافیای اسلام بر ما واجب است، تامین مسئله امنیت غذایی، بحث‌های معیشتی مردم و توجه به حقوق کارگران و بازنشستگان است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنان شرایط کارگران را بغرنج می‌بینیم. شورای عالی کار نتوانسته وظایف اصلی خود را انجام دهد لذا از وزیر محترم می‌خواهم در عمل به اجرای قوانین حوزه کار و کارگر وعده‌های خود را محقق کند.

محمد بیگی در ادامه در رابطه با کمبود دارو در کشور اظهار کرد: با حذف ارز ترجیحی قرار بود مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی جبران شود اما ما در حال حاضر شاهد این هستیم که بیش از ۶۵ درصد هزینه سلامت توسط مردم و از جیب مردم پرداخت می‌شود. استنکاف دستگاه ها از پرداخت حق بیمه ها، عدم همکاری سازمان‌های بیمه‌گر و عدم پرداخت بانکی و مبالغ ارزی متاسفانه در کنار شبکه بانکی دارو شرایطی را ایجاد کرده که ما به زودی شاهد شرایط بغرنج دارویی در کشور خواهیم بود در حالی که ما توان تولید بیش از ۹۷ درصد دارو در کشور را داریم و الحمدالله نسبت به سال گذشته تولید دارو هم افزایش پیدا کرده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: جا دارد دولت محترم سهم هزینه سلامت را در جی دی پی افزایش دهد. ما در دهه ۸۰ و ۹۰ بالای ۸ درصد از جی دی پی را از حوزه سلامت داشتیم، چه شده که این رقم به نصف کاهش پیدا کرده لذا مردم تقریباً هزینه‌های درمان خود را از جیب پرداخت می‌کنند و همچنین همکاران عزیز ما در حوزه سلامت عملاً در حوزه واقعی‌سازی تعرفه‌ها با ناکامی مواجه هستند و این باعث خروج پزشکان از کشور شده است و مردم ما در جای جای کشور نمی‌توانند از پزشک بهره‌مند شوند چرا در شهر قزوین باید کمبود پزشک مشاهده شود همچنین چرا باید در کوهستان‌های البرز شاهد کمبود پزشک باشیم.

دیگر خبرها

  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • ۶۵ درصد هزینه سلامت از جیب مردم پرداخت می‌شود
  • مردم تقریباً هزینه‌های درمانی خود را از جیب پرداخت می‌کنند