Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور به همراه مجمع نمایندگان، استاندار و مدیرکل کتابخانه های عمومی همدان با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کرد و به ارائه گزارشی از فعالیت ها و مطالبات نهاد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور به همراه حمیدرضا حاجی بابایی، محمد مهدی مفتح، کیومرث سمدی واله، علیرضا شهبازی، حسن لطفی و احمد حسین فلاحی اعضای مجمع نمایندگان استان همدان؛ سیدسعید شاهرخی استاندار و عاطفه زارعی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و درباره مباحث مختلف فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور در این دیدار به ارائه گزارشی از فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی استان همدان پرداخت و گفت: از سال ۱۳۹۴ تا کنون ۱۴ باب کتابخانه به مجموعه کتابخانه‌های عمومی استان همدان افزوده شده است. همچنین این اداره کل در سه دوره متوالی توانسته است رتبه برتر کشور را در حوزه فعالیت‌های کتابخوانی به دست آورد.

علیرضا مختارپور با بیان اینکه نقش خیرین در احداث کتابخانه‌ها در استان همدان محسوس است اظهار کرد: تاکنون ۶ باب کتابخانه توسط خیرین در استان همدان احداث شده که همچنان این روند ادامه دارد.

وی افزود: در سال جاری نیز ۶ کتابخانه عمومی در استان همدان آماده بهره برداری است که به زودی، در اختیار مردم مناطق مختلف قرار می‌گیرد. همچنین سه کتابخانه با پیشرفت بالای ۷۰درصد داریم که نیازمند ۲میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بوده و از سوی دیگر ۳ کتابخانه زیر ۷۰درصد پیشرفت نیز وجود دارد که ۱۱میلیارد اعتبار برای تکمیل آن نیاز است.

دبیرکل نهاد با اشاره به اینکه در شش ماه اول سال ۸ هزار عنوان فعالیت فرهنگی توسط اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در سامانه ثبت شده است افزود: این فعالیت‌ها توسط کتابخانه‌های عمومی استان در زمانی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده، در فضای مجازی انجام شده است.

علیرضا مختارپور همچنین در ادامه به مشکلاتی که کتابخانه‌های عمومی در جذب نیم درصد از درآمد شهرداری‌ها دارند، اشاره کرد و گفت: از سال ۸۳ تا ۹۵ مطالبات عمده‌ای از شهرداری‌ها باقی مانده و نیاز است که از سوی استان‌ها این حمایت‌ها صورت گیرد.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: نهاد کتابخانه‌ها ماهیانه مبلغ ۱۵میلیارد تومان از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این در حالی است که ما در کل کشور ماهانه ۳۹ میلیارد تومان پرداخت حقوق به کارکنان، بدون احتساب ۵۰درصد مصوب افزایش حقوق کارکنان دولت، را داریم.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: دبیرکل کتابخانه های عمومی کشور نهاد کتابخانه های عمومی کشور کتابخانه های عمومی استان همدان کتابخانه های عمومی کشور کتابخانه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری با بیان اینکه شهر تاریخی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه سال جاری میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD خواهد بود، اظهار داشت: در سال‌های اخیر متأسفانه ارتباطات تجاری اتاق‌های بازرگانی کشور مورد توجه نبوده است و از این رو تلاش کردیم ارتباطات بین‌المللی اتاق مورد توجه قرار گیرد و سعی می‌کنیم میزهای مشترک بین شهرهای آسیایی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سعی کردیم سریع برای برگزاری اجلاسی بین‌المللی در این سطح سریع آمادگی پیدا کرده و رشدی برای اتاق اصفهان ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: هیأت‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان افزود: تلاش می‌کنیم که سطح اصفهان به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم و بسیار مهم است که این اتفاق خوب و پایدار در اصفهان بیافتد.

کشانی با اشاره به اینکه کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است، تصریح کرد: توسعه پایدار یکی از موضوعاتی است که به آن پرداخته می‌شود؛ اصفهان به لحاظ صنعتی رشد کرده اما بسیار به محیط زیست آن آسیب زدیم درحالی که بسیاری از مناطق جهان از ما صنعتی تر هستند اما این سطح از آلودگی زیست محیطی را نداشتند.

وی با بیان اینکه برگزاری این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر خواهد داشت، اظهار داشت: بی تردید نمی‌توان گفت که برگزاری این اجلاس ۲ روزه همه مشکلات ما را رفع خواهد کرد امت می‌تواند تأثیر گذار باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان تصریح کرد: کشور در شرایطی است که این ایام فشار زیادی متحمل شدیم و همواره نگران بودیم به هر دلیلی هیأت‌هایی فشار بیاورند که اجلاس تعلیق شود زیرا طی روزهای اخیر اصفهان در صدر اخبار دنیا قرار گرفت.

کشانی افزود: با وجود این، با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود زیرا در تهران نیز نمایشگاه اکسپو را داریم و مهمانان مس از بازدید نمایشگاه به اصفهان می آیند.

وی ادامه داد: تعدادی از مهمانان خارجی ما در سطح رؤسای اتاق‌ها و برخی از آنان اعضای هیأت رئیسه یا نایب رئیس و تعداد کمی هم به عنوان نماینده در اجلاس دو روزه حضور خواهند داشت ضمن اینکه در این اجلاس میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی کشور و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور خواهیم بود.‌

رئیس اتاق بازرگانی استان با بیان اینکه بی تردید اصفهان در آینده نیز میزبان اجلاس‌های دیگر نیز خواهد بود، گفت: اصفهان یک فرصت جهانی برای ایران است و در سه سال آینده چهره‌ای دیگری از این شهر خواهیم دید.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، خاطرنشان کرد: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان فرصت بی نظیر اقتصادی برای کشورمان خواهد بود و آنها که دل در گرو ایران دارند قطعاً باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌های ویژه برای مباحث ترافیکی و امنیتی برگزاری این اجلاس دو روزه انجام شده است، اضافه کرد: این اجلاس در محل اتاق بازرگانی اصفهان با حضور نمایندگان ۳۰ کشور برگزار می‌شود؛ رودخانه زاینده رود نیز جاری است و مهمانان ما زاینده رود را جاری خواهند دید و تلاش شد جاری بودن زاینده رود به این اجلاس برسد.

در ادامه این نشست همچنین سعید ابراهیمی قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا اظهار داشت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشورهای آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال کردیم و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6087032

دیگر خبرها

  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • روسای جمهور ایران و پاکستان دیدار کردند
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود