Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازگیران، معاون آموزش و پرورش لرستان گفت: بیش از 25 درصد دانش آموزان استان که دسترسی به شاد ندارند و آموزشها را از درسنامه و سی دی فرا می گیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نصراله بازگیران در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: با توجه به وضعیت شیوع کرونا آموزشها به صورت غیر حضوری ارائه می شود و دانش آموزان آموزش ها را از طریق شبکه شاد دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال ۷۴ درصد دانش آموزان استان به نت و شبکه شاد دسترسی دارند و بیش از ۲۵ درصد دانش آموزان دسترسی به شاد ندارند که این دانش آموزان در روستاها و مناطقی هستند که به دلایلی نت و یا گوشی هوشمند و تبلت ندارند.

معاون آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: برای دانش آموزانی که دسترسی به شاد و نت ندارند، آموزشها از طریق درسنامه، سی دی و در مناطق سفید به صورت حضوی و با رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه می شود.

بازگیران تصریح کرد: تلاش هایی انجام شده که هیچ دانش آموزی به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و یا نت از تحصیل بازنماند و همه مدیران مدارس موظف هستند شرایط را اعلام کنند تا نسبت به ارائه آموزش به دانش آموزان اقدام شود.

وی بیان کرد: سال گذشته ۲۸ درصد دانش آموزان به نت دسترسی نداشتند اما با پیگیری های لازم و هماهنگی های انجام شده بیش از هزار مدرسه روستایی به اینترنت وصل شد و تنها ۲۵ درصد دانش آموزان امسال به اینترنت و تبلت دسترسی ندارند.

معاون آموزش و پرورش لرستان گفت: دانش آموزان برخی مناطق محروم و روستایی استان به دلیل نداشتن زیر ساخت لازم نمی توانند آموزشها را از طریق اینترنت دریافت نمایند که تهیه درسنامه و ارسال آنها به این مناطق در دستور کار است تا دانش آموزان بتوانند تحصیل را ادامه دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: درصد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟

مدارس آموزش از راه دور نوعی از مدارس هستند که یادگیری آموزش در آن‌ها غیر حضوری و برای افرادیست که به هر نحوی امکان حضور در مدرسه را ندارند و از راه دور به کمک اینترنت می‌توانند تحصیل جامانده خود را جبران کنند.

دوگروه دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در شرایط خاص که امکان دسترسی به آموزش را ندارند و دانش‌آموزان بزرگسال، کسانی که بالای ۱۸ سال سن دارند و به هر دلیلی نتوانسته‌اند در مدارس عادی حضور یابند، می‌توانند در این مدارس ثبت نام و تحصیل خود را ادامه دهند.

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه مدارس از راه دور مطابق آیین نامه‌های آموزشی مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش فعالیت دارند گفت: این مدارس موظف به برگزاری کلاس‌های هدایت آموزشی و رفع اشکال به ازای هر واحد درسی «۶ ساعت» در هر نیم سال تحصیلی هستند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان بر حسب نیاز در مدرسه حضور پیدا می کنند افزود: برای هر دوره تحصیلی مشکلات حوزه آموزش آن‌ها حل می شود؛ البته آموزش چهره به چهره را در دوره‌های لازم التعلیم و واجب التعلیم دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تعداد دانش آموزان تحصیل کننده در این مدارس را حدود ۱۳۰ هزار نفر در سراسر کشور اعلام کرد و ادامه داد: آموزش این دانش‌آموزان با محوریت بزرگسالان است.

محمودزاده با بیان اینکه با توجه به مجوز کمیسیون خاص منطقه و استان حدود ۴۰۰۰ دانش‌آموز از تعداد کل محصلان این مدارس، لازم التعلیم (زیر ۱۸ سال) هستند گفت: این افراد امکان حضورشان در مدرسه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این مدارس تمام شرایط مدارس عادی را از نظر دروس و امتحانات نهایی و امتحانات داخلی و ... دارند افزود: شهریه مدارس از راه دور براساس شهریه ثابت و متغیر هر واحد درسی و بنا به پیشنهاد موسسان و تایید شورای نظارت استان تعیین می شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ضمن اشاره به طرح مدرسه مجازی بزرگسالان در راستای کاهش تنوع مدارس گفت: بدنبال این کار هستیم چرا که هدفمان این است که همه بزرگسالان را در قالب مدرسه مجازی ببینیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برپایی نمایشگاه دستاوردهای فنی دانش آموزان