Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: در حال حاضر ۱۱۵ واحد تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان، تعطیل است.

محمدرضا آبی‌پور پیش از ظهر امروز (۳ آبان‌ماه) در آیین افتتاح شرکت سپهر دنیز طارم با بیان اینکه ۸۴۰ واحد شهرک صنعتی در کشور وجود دارد که ۴۴ هزار واحد صنعتی در آن و در استان زنجان ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی با ۸۰۰ واحد تولیدی مستقر است و استان زنجان با وجود ۱۱۵ واحد تولیدی تعطیل، رتبه پایینی نسبت به میانگین کشوری دارد، اظهار کرد: میانگین تعطیلی واحدهای مستقر در شهرک صنعتی کشور ۲۰ درصد و در زنجان نزدیک به ۲ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از زمانی که اقتصاد مقاومتی دادگستری تشکیل شده مشکل تفاسیر قانون حل شده و مراحل انجام کار توسط دستگاه‌های اجرایی با این مهم سهل‌تر شده است.

این مسئول ادامه داد: امسال ۴۷۰۰ میلیارد تومان موافقت ورود سرمایه جدید از بانک‌ها دریافت شده است. همچنین ۱۸ هزار میلیارد تومان منابع بانکی استان، وارد بخش سرمایه‌گذاری شده و زنجان تنها استان با رتبه عالی در حوزه منابع و مصارف شده است.

آبی‌پور تصریح کرد: کشور در جنگ اقتصادی است و حال دیوار محاصره اقتصادی کاملا تکمیل شده و واردات کالاهای اساسی از قبیل دارو به سختی انجام می‌شود و امسال با ورود ویروس کرونا بر مشکلات افزوده شد؛ به‌ طوری که ۴۰ درصد معاملات جهانی کاهش یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان یادآور شد: زنجان سالانه تولید ۵۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی را دارد که این میزان تولید، زمینه افزایش ایجاد صنایع فرآوردی این محصول را فراهم می‌کند؛ علاوه بر آن سهم ۴۷ هزار تنی یا به عبارتی ۴۰ درصد تولید زیتون را دارد و با توجه به حجم بالای تولید سیب‌زمینی و نزدیکی به همدان به‌عنوان قطب تولید سیب‌زمینی کشور، همواره پتانسیل ایجاد واحدهای فرآوری را دارد.

در ادامه، رئیس‌کل دادگستری استان زنجان اظهار کرد: همه سازمان‌ها باید نقش خود را به درستی ایفا کنند و هر کجا که نیاز نیست مداخله نکرده و مشکلاتی را ایجاد نکنند.

حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی ادامه داد: زیبنده استان نیست که محصولات تولیدی کشاورز استان زنجان برای فرآوری به استان دیگر می‌رفت. در بحث فرآوری زیتون نیز باید به‌گونه‌ای عمل شود که محصولات کشاورزی از استان خارج نشود.

وی افزود: ایجاد واحد فرآوری علاوه ‌بر ایجاد اشتغال، سبب ارزآوری، افزایش تولید کالای داخل ومانع خروج ارز و کالا از کشور شده و با حمایتی که از کشاورزی به عمل می‌آید، کشاورز نیز برای تولید با کیفیت بیشتر تشویق می‌شود.

این مسئول ادامه ‌داد: نتیجه حمایت‌ها به‌صورت سلسله‌وار در بخش‌های مختلف قابل مشاهده است و سیستم قضایی استان بر حمایت از واحدهای تولیدی عزم جازمی دارد و در این بین از بانک‌ها نیز انتظار حمایت می‌رود و هیچ واحد تولیدی نباید به خاطر بدهی توسط بانک تعطیل و تملک شود.

در ادامه مدیرعامل شرکت سپهر دنیز طارم این مجموعه به خاطر بدهی در هفت سال گذشته تعطیل بود. امسال با توجه به اهداف اقتصاد مقاومتی و سال جهش تولید، این واحد طی یک ماه راه‌اندازی شد.

فرزاد ولی‌مقدم ادامه داد: سرمایه‌گذاری انجام شده بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان بوده و در هر شیفت آن ۳۰ نفر فعالیت می‌کند مشکل عمده واحدهای تولیدی نوع تفسیر قانون توسط دستگاه‌ها است و حمایت است که سبب می‌شود صنعت پابرجا بماند و اقتصاد رونق گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ «برنامه‌ریزی، مدلسازی ریاضی و استفاده بهینه از منابع محدود و انرژی با هدف بالابردن سود و کاهش هزینه‌های کارخانجات صنعتی» درراستای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی و صنعتی تعبیه شده تا به این ترتیب واحدهای صنعتی بتوانند با هزینه حداقلی و سود حداکثری بیشترین کمک را به واحدهای تولیدی ارائه کنند.

یک هسته فناور درصدد است با ارائه راهکارهای مبتنی بر روش‌ها و مدلسازی‌های ریاضی علاوه بر تشخیص و ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی، راهکارهایی را برای پیشگیری از ناکارآمدی این واحدها ارائه کند.

در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، این شیوه می‌تواند در تولید حداکثری با حداقل منابع (منابع محدود) بخشی از مشکلات اقتصادی که مرتبط با تولید است را برطرف کند.

هسته فناور «بهینه‌ساز گلستان» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدیریت سیما مددی به سمتی حرکت کرده که بتواند ظرفیت‌های ناشناخته واحدهای تولیدی و صنعتی را شناسایی کرده و الگوهای پیش‌بینی نشده تر استفاده شده را در قالب مدلسازی ریاضی ارائه کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا درراستای آشنایی بیشتر با این هسته فناور، گفت‌و‌گویی با مددی رئیس این هسته فناور ترتیب داده است.

مددی که عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، دکتری ریاضی کاربردی (گرایش تحقیق در عملیات و بهینه‌سازی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) را دارد، دارای چندین مقاله علمی ـ پژوهشی، کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی و ISI در زمینه تحقیقاتی تحلیل پوششی داده‌ها، بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی تولید است.

ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی

مدیر این هسته فناور با ۲۰ سال سابقه تدریس دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رشته‌های ریاضی، صنایع و مدیریت، فعالیت علمی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز کرد.

مددی با بیان اینکه در دی‌ ۱۴۰۲ قرارداد هسته فناور در مرکز رشد مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان منعقد شد، اظهار کرد: این قرارداد با حمایت مرکز رشد در چارچوب ارائه خدمات در زمینه برنامه‌ریزی تولید و مدلسازی ریاضی برای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی، صنایع یا خدماتی در راستای بهبود عملکرد کارایی و استفاده بهینه از منابع تحت اختیار منعقد شده است.

وی متذکر شد: این هسته فناور درراستای ارتقای صنایع تولیدی استان گلستان با مشاوره و برنامه‌ریزی تولید به مدیران این حوزه کمک می‌کند تا حداقل هزینه یا بیشترین سود را در تولید داشته باشند.

فعال حوزه فناوری متذکر شد: همچنین ارزیابی واحد‌های تولیدی ـ خدماتی، یافتن نقاط ضعف و قوت واحد‌ها و ارائه راهکار و پیشنهادها برای رفع ناکارایی واحدها از فعالیت‌های این هسته است.

مددی یادآور شد: از آنجا که این هسته فناور در ابتدای مسیر خود بوده، امید است مورد اعتماد واحد‌های تولیدی و خدمایی تصمیم‌گیرنده قرار بگیرد تا در جهت ارتقای صنایع فعال در استان گلستان مثمر باشد.

وی توضیح داد: براساس قرارداد، مبلغ ۱۰ درصد از قرارداد منعقد شده با دستگاه‌ها حق‌السهم دانشگاه خواهد بود و بر خود لازم می‌داند به‌عنوان مدیر هسته فناور از تلاش‌های دکتر دادگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌دلیل راهنمایی و حمایت‌های زیاد کمال قدردانی کنم.

مدیر این هسته فناور تأکید کرد که پیشنهاد می‌‌کنیم درراستای رشد مراکز رشد در دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری با صنایع و کارگاه‌های تولیدی و خدماتی ایجاد شود تا دغدغه مدیران این بخش‌ها شناسایی و درراستای رفع این دغدغه، مسائل طراحی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر