Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@12:49:51 GMT

شما بگویید: چه کسی مدیرعامل پرسپولیس بشود؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۳۹۲۷

شما بگویید: چه کسی مدیرعامل پرسپولیس بشود؟

مهدی رسول پناه یکی از عجیب ترین دوران مدیریتی پرسپولیس را رقم زد و حالا مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر و فینالیست لیگ قهرمانان روزهای بدون مدیرعاملی را شروع کرده است.

به گزارش"ورزش سه" عملکرد وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی دو باشگاه بزرگ پایتخت دستکم در زمینه انتخاب مدیران باشگاه ، عملکردی عجیب و انتقادآمیز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی رسول پناه آخرین انتصاب وزارت ورزش برای پرسپولیس در حالی از سمتش در این باشگاه استعفا داد که به نظر چاره ای جز این کار وجود نداشت. او که تا مدتها مدیرعاملی بیشتر در پس پرده به نظر می آمد ، در هفته های پایانی کارش نام خود را به عنوان جنجالی ترین مدیرعامل دهه های اخیر این باشگاه به ثبت رساند. 


هرچند رسول پناه هم همچون مدیران گذشته پرسپولیس کارنامه ای با نکات منفی و مثبت خواهد داشت اما او نیز همچون اغلب مدیران گذشته میراث ماندگار و باشکوهی به جا نخواهد گذاشت. با این وجود وزارت ورزش در آخرین سال دولت ، بار دیگر در برابر یک آزمون مهم دیگر قرار گرفته است. اینکه مدیرعامل و ترکیب مدیریتی باشگاه چه خواهد شد؟ آن هم در آستانه فینال لیگ قهرمانان و در حالی که ستاره های مطرحی از تیم جدا شده اند.


در حال حاضر به نظر می رسد وزارت ورزش دنبال گزینه ای است که در اوج حواشی و جنجال ها بتواند کار باشگاه را با کمترین حاشیه پیش ببرد. پروژه ای که قرار بود در زمان رسول پناه هم انجام شود اما در نهایت یک شکست کامل برای وزارت ورزش از آب درآمد. 


در حال حاضر از میان مدیران سابق باشگاه علی اکبر طاهری و حمیدرضا گرشاسبی بیش از دیگران نامشان در فضای رسانه ای شنیده می شود. البته نکته ای که هست اینکه بیش از آنکه این نام ها گزینه های وزارت ورزش باشند ، گزینه های پیشنهادی هواداران یا رسانه ها هستند چرا که تا الان هیچ اظهار نظر رسمی در این ارتباط از سوی رئیس مجمع و نهاد اصلی تصمیم گیرنده اعلام نشده است ضمن اینکه هر دوی این مدیران  بازنشسته هستند. 

 


اما از دیروز دو نام دیگر هم جدیدا مطرح شده است. صادق درودگرعضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال یکی از آن ها است که داوطلب دریافت این پست شده است. او پیش از این در پست هایی چون  رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال ،سرپرست تیم استیل آذین، مدیرعامل تیم ملوان بندر انزلی و مدیر عامل نساجی و تراکتور کار کرده است.

 


ابراهیم شکوری دبیرکل سابق فدراسیون نیز یکی از کسانی که برای این پست خودش را کاندید کرده است. شکوری 36 ساله بازیکن سابق پرسپولیس بود و سه فصل لباس این تیم را پوشیده و دو عنوان قهرمانی جام حذفی را هم به دست آورد. او مدتی هم دبیرکل فدراسیون فوتبال بود.


از میان پیشکسوتان سرشناس باشگاه هم برخی اسامی به عنوان گزینه های مورد علاقه هواداران یا رسانه ها در فضاهای مختلف مطرح شده است. افشین پیروانی مدیرحال حاضر تیم یکی از این اسامی است. افشین که کاپیتان و سرمربی این تیم و یکی از محبوب ترین چهره های باشگاه هم هست در این فصل خیلی از کارهای اجرایی و حتی در برخی مواقع حواشی را که مربوط به مدیریت بود کنترل کرد.


محمددادکان نیز در تمام سال های گذشته هرگاه صحبت از مدیرعاملی پرسپولیس بوده نامش شنیده شده ولی او مشکلاتی جدی با سیستم اداره کننده ورزش ایران دارد.


شما مخاطبان گرامی "ورزش سه" و علاقمندان پرسپولیس نیز می توانید دراین نظرسنجی شرکت کرده و از میان این اسامی و یا کسانی که فکر می کنید برای پست مدیرعاملی پرسپولیس مناسب هستند(افرادی که نامشان در این گزارش نیامده)  فرد مورد نظر خود را معرفی کنید.

مهدی رسول پناه پرسپولیس تهران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: مهدی رسول پناه پرسپولیس تهران وزارت ورزش رسول پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی گفت: مالکان جدید در مورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند.

به گزارش مشرق، علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود.

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند. خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • روز خوش استقلال و پرسپولیس
  • امیر تتلو: پرسپولیس قهرمان نشود چه تیمی بشود؟
  • مالکان جدید پرسپولیس و استقلال هم باید قوانین سقف بودجه را رعایت کنند
  • اعلام رسمی پایان یک دوره مهم برای سرخابی‌ها
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • سهم هواداران پرسپولیس از تیم مشخص شد
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • سهم پنج درصدی پیشکسوتان از استقلال و پرسپولیس
  • لبخند از صورت درویش دور نمی‌شد
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند