Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امیرحسین مدنی روز شنبه در نشست با مسوولان استان قزوین، اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام از ۱۲ سال پیش با تاسیس بنیادی به نام بنیاد برکت در زمینه محرومیت زدایی ورود کرد و در ابتدا فعالیت‌های عمرانی و زیرساختی را در پیش گرفت و امروز به حوزه توانمندسازی و اشتغال رسیده است.

مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) افزود: این ستاد در حوزه ساخت مدرسه، مسجد، درمانگاه، راه، آب روستایی، احداث منزل برای محرومان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فعالیت‌های متعددی را انجام می‌دهد و ۴۷ هزار پروژه را در این زمینه دنبال می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در استان قزوین ۲۱ مدرسه، هفت مسجد و چندین پروژه خانه عالم احداث می‌شود، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام با توجه به محرومیت‌های استان‌ها، اقدامات مختلفی را انجام می‌دهد و به طور قطع، حجم خدمات در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان و خوزستان بیشتر است.

این مسوول با بیان اینکه در حوزه اشتغال چند مدل همکاری وجود دارد، اضافه کرد: ستاد اجرایی فرمان امام در پروژه‌هایی شرکت می‌کند که بخش خصوصی هم در آن فعال باشد و پس از احیا و راه اندازی واحدهای مورد نظر، آنها را در اختیار سرمایه گذار قرار می‌دهد.

مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با اشاره به اینکه امسال ۱۱۰ بنگاه اقتصادی را به این روش تقویت می‌کنیم، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام، تسهیلات زیادی را در اختیار متقاضیان در بخش‌های مختلف قرار می‌دهد که این تسهیلات در استان قزوین شامل ۶ طرح می‌شود.

مدنی اضافه کرد: امروز روستاها در تامین مایحتاج زندگی خود با مشکلات زیادی رو به رو هستند؛ به همین دلیل ستاد اجرایی فرمان امام، برنامه ریزی گسترده‌ای را انجام داده و برنامه‌های مختلفی را با مشارکت مردم در زمینه خانوار روستایی اجرایی کرده است.

وی گفت: ستاد اجرایی فرمان امام ۱۰ هزار طرح در سال ۹۷، ۳۰ هزار طرح در سال ۹۸ و ۲۸ هزار طرح را در ۶ ماه نخست امسال در زمینه خانوار روستایی و توسعه روستا انجام داده است.

این مسوول افزود: مطالبات و مشکلات مطرح شده از سوی مسوولان و نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی را به رییس ستاد اجرایی فرمان امام انتقال می‌دهیم تا بتوان اعتبارات خوبی را برای رفع این مشکلات به ویژه در طرح‌های مربوط به صنایع متوسط و کوچک، طرح‌های پزشکی استان و... دریافت کرد.

مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به موضوع آبرسانی به استان، اظهار داشت: در این حوزه، استان‌های دیگر با چالش بیشتری مواجه هستند و اولویت این ستاد در حوزه آبرسانی مربوط به استان‌های دیگر است.

برچسب‌ها ستاد اجرایی فرمان حضرت امام استان قزوین توسعه روستایی بنیاد برکت محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام استان قزوین توسعه روستایی بنیاد برکت محرومیت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام استان قزوین توسعه روستایی بنیاد برکت محرومیت اخبار کنکور ستاد اجرایی فرمان امام مدیر عامل بنیاد برکت استان قزوین هزار طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح اعتلا با جدیت دنبال شود

امام جمعه قزوین گفت: اجرای طرح اعتلا که در آن بیش از ۹۰۰ امام جمعه به‌صورت جدی‌تر، تمام عرصه‌های فرهنگی و معنوی را رصد می‌کنند، با جدیت بیشتری دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی عصر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قزوین که با حضور حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، با تأکید بر اینکه طرح اعتلا با جدیت دنبال شود، اظهار کرد: طرح اعتلا همسایه دیوار به دیوار شورای فرهنگ عمومی در سطح کلان کشور است.

وی افزود: یعنی باید شرایط را ببینند، فرصت‌ها را بشناسند، موانع را از سر راه بردارند و رسالت خود را به انجام برسانند؛ طرح اعتلا در ۱۴ حوزه کار شده است، در استان قزوین هم این موضوع خیلی جدی بوده و در کلان کشور هم پیشنهادات استان ما تأثیرگذار بوده است.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی بر قرارگاه بودن نمازهای جمعه تأکید دارند، این کلام ایشان در سطح کلان کشور، در ادبیات مسئولان ما و در عملکرد وزارتخانه‌های مربوطه آن‌طور که باید دیده نشده است، این مسئله باید خیلی جدی گرفته شود.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: ما در محلات مساجد جدی‌تری داریم و می‌گوئیم مساجد جزئی‌تر باید با مساجد محلات هماهنگ باشند، هر مسجدی چشمه جوشش مؤمنین و مسائل ارزشی است، این چشمه‌ها باید به مساجد جامع محلات بیایند و از محلات در اقیانوس نماز جمعه و نماز عید فطر جاری شوند، این نقشه‌ای است که در همه کشور باید دنبال شده و جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: اگر ما سفره فرهنگمان را از سفره نماز جمعه، قرآن، مساجد، محرم، عاشورا، ماه رمضان، لیله‌القدر و شب‌های احیا جدا کنیم، سفره تهی، فقیرانه و بی‌محتوایی خواهیم داشت و چنین سفره‌ای اصلاً معنا ندارد.

امام جمعه قزوین در ادامه صحبت‌هایش با طرح این سوال که چرا کتابی تحت عنوان دین و زندگی در مدارس وجود دارد؟ گفت: عنوان این کتاب باید دینِ زندگی باشد، اگر حائلی میان دین و زندگی قرار گرفت، این دیگر آن مطلوب موردنظر نمی‌شود.

آیت‌الله عابدینی افزود: نباید بگوییم کمیته‌ای تحت عنوان دین و مذهب داریم، چون هیچکدام از حوزه‌های فعالیتی ما جدا از دین و مذهب نیستند و همه آن حوزه‌ها و کمیته‌ها باید در خدمت دین و مذهب باشند، اصلاً در ایران اسلامی جدا کردن دین و مذهب از حوزه‌های دیگر با مهندسی موردنظر همخوانی ندارد.

وی ادامه داد: در رابطه با شبکه امامت و فرصت‌هایی از مساجد، تمام همت این است که پیش‌نمازهای ما تبدیل به امامان، مدیران و فعالان تأثیرگذار و جدی در منویات رهبر حکیم انقلاب باشند که از مساجد انتظار می‌رود.

نماینده ولی فقیه در استان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به موضوع حجاب گفت: حجاب یکی از شاخه‌های عفاف است، یعنی یک نمونه از بروز و ظهورهای بیرونی عفاف حجاب است، البته حجاب فقط به معنای پوشش نیست، در گویش هم باید عفت کلام داشته باشیم، همچنین لازم است عفت بطن داشته باشیم، بنابراین عفت حوزه‌های مختلفی دارد که یکی از آنها حجاب است.

عابدینی با بیان اینکه تقوا اثر عبادت است و عبادات ما را به تقوا می‌رسانند، اضافه کرد: عقیده منجر به عبادت می‌شود، اگر ما همه این پس‌زمینه‌ها را نادیده گرفتیم و در خیابان‌ها شروع به جنگیدن با بدحجاب‌ها کردیم، معلوم می‌شود اصلاً مهندسی دینی نمی‌دانیم.

وی با تأکید بر اینکه دشمن می‌خواهد دو قطبی بدحجاب و باحجاب در کشور ما درست کند، ادامه داد: وظیفه داریم طبق مبانی دینی کار کنیم و اگر تمام بخش‌های دستگاه قضا در بحث عدالت و مبارزه با مفاسد بیشتر اقدام کرده بودند، حال حجاب ما از حال فعلی بهتر می‌شد و باید در این موضوع مهم همه ابعاد را در کنار هم ببینیم.

کد خبر 747036

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • اجرای طرح اعتلا با جدیت دنبال شود