Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، ایلان ماسک، رئیس شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، طرح بلندپروازانه‌ای برای ساخت شهر یک میلیون نفری در مریخ دارد و معتقد است ماهواره‌های اینترنتی موسوم به استارلینک نقشی کلیدی در اجرای این طرح دارند.

برهمین اساس اسپیس ایکس قصد دارد یک شبکه بزرگ از ماهواره‌های استارلینک را در اطراف سیاره سرخ بسازد تابه یک میلیون نفری که به آنجا اعزام می‌کند، اینترنت ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این شرکت، ماهواره‌های اینترنتی علاوه بر ارائه خدمات به مردم ساکن در مریخ، به عنوان پلی ارتباطی بین مریخ و زمین عمل می‌کنند.

ایلان ماسک قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ یک میلیون نفر را به مریخ بفرستد و معتقد است ماهواره‌های استارلینک شرکت وی، نقشی اساسی در این ماموریت بازی می‌کنند.

رئیس شرکت فضایی اسپیس‌ایکس و گوینی شات‌ول یکی از مدیران ارشد این شرکت، اخیراً جزئیات مربوط به آوردن این فناوری به سیاره سرخ را با «TIMEmagazine» به اشتراک گذاشته‌اند.

شات‌ول می‌گوید: «وقتی مردم را به مریخ ببریم، آنها به توانایی برقراری ارتباط احتیاج دارند».

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت اسپیس ایکس ماهواره های اینترنتی مریخ استارلینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ

به گزارش همشهری آنلاین، پس از اولین پرواز آزمایشی موفقیت‌آمیز روی مریخ در آوریل ۲۰۲۱، بالگرد مریخی نبوغ ۷۱ پرواز دیگر انجام داد که درمجموع مسافت ۱۱ مایل (۱۷.۷ کیلومتر) را طی کرد. این مأموریت سرانجام در ژانویه پایان یافت.

ویدیوی ناسا هریک از این ۷۲ پرواز را با شماره‌گذاری نشان می‌دهد؛ ازجمله پروازهایی با بیشترین مدت‌زمان (پرواز ۱۲، ۱۶۹.۵ ثانیه)، بالاترین میزان ارتفاع (پرواز ۶۱، ۲۴ متر)، بیشترین سرعت (پرواز ۶۲، ۶۸ و ۶۹ با سرعت ۱۰ متر بر ثانیه) و بیشترین مسافت طی‌شده (پرواز ۶۹، ۷۰۵ متر).

بیشتر بخوانید:

این جنگنده بدون خلبان جنگید کد خبر 846498 برچسب‌ها مریخ ناسا نجوم - سیاره - ستاره مریخ‌نورد استقامت فضا

دیگر خبرها

  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • اینترنت در روز‌های کنکور قطع می‌شود؟
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • ببینید | نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام