Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: راهکارها برای افزایش درآمدهای پایدار شهرداری‌ها در فراکسیون شوراها، مدیریت شهری و روستایی مجلس بررسی می‌شود.
جعفر قادری، نایب رئیس فراکسیون مدیریت شهری مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شهر، درباره آخرین وضعیت دو لایحه درآمدهای پایدار شهرداری‌ها و مالیات بر ارزش افزوده، بیان کرد: قرار بود کمیسیون مشترکی متشکل از چند نفر از اعضای کمیسیون اقتصادی، اجتماعی و شوراها و امور داخلی مجلس برای بررسی و رفع ایرادات این دولایجه تشکیل شود؛ اما به دلیل طولانی بودن این روند، لایحه درآمدهای پایدار شهرداری‌ها به کمیسیون شوراها ارجاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با با بیان اینکه بررسی لایحه درآمدهای پایدار شهرداری‌ها در دستور کار کمیسیون شوراها قرار دارد، گفت: تصویب این دو لایحه می‌تواند سرنوشت مالی شهرداری‌ها بویژه در حوزه درآمدهای پایدار را تغییر دهد. به خصوص آنکه باتوجه به شرایط کلان اقتصادی کشور و همینطور افزایش هزینه‌هایی که کرونا برای شهرها ایجاد کرده، درآمدهای شهرداری‌ها به شدت کاهش داشته است. همین عامل هم سبب می‌شود تا خدمات چه در زمینه نگاهداشت شهر و چه سایر حوزه‌ها به خوبی به شهروندان ارایه نشود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی، توضیح داد: هم اکنون حوزه شهرسازی بیشتری سهم را از درآمدهای کلانشهرها دارد، در حالی که نباید فقط به یک منبع درآمدی اتکا کرد. مثلا، یکی از راه‌های سوددهی درآمدهای شهرداری، جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی است و فعالیت پروژه‌هایی که با مشارکت بخش غیر دولتی انجام می‌شود.
قادری همچنین از بررسی راهکارها برای افزایش درآمدهای پایدار شهرداری‌ها در فراکسیون شوراها، مدیریت شهری و روستایی مجلس خبر داد و گفت: نیاز است که خلاءها و کمبودهایی که در این دو لایحه وجود دارد و مورد توجه قرار نگرفته است برطرف شود. با توجه به اینکه بخشی از کالاهای خدمات تولیدی جنبه محلی دارد، بنابراین درآمد آن نیز باید توسط شهرداری‌ها وصول شود و توسط شهرداری‌ها این خدمات و کالاها ارائه شود.
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درآمدهای پایدار شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۲ به لحاظ بودجه‌ای و تأمین مالی دستگاه‌های اجرایی به خوبی پشت سر گذاشته شد
  • بازی سرنوشت ساز شهرداری ارومیه در روزشنبه
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری منجر به ایجاد درآمدهای پایدار می‌شود
  • آخرین اخبار از سرنوشت لایحه حجاب جنجالی مجلس
  • احزاب در ایران وارداتی هستند/ اسناد سیاسی و فرهنگی را باید در کشورمان بومی کنیم
  • احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • سرنوشت لایحه مدیریت تعارض منافع در مجلس چه می‌شود؟
  • سرنوشت «لایحه مدیریت تعارض منافع» در مجلس چه می‌شود؟
  • سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: بررسی قانون افزایش تعطیلات آخر هفته بعد از تعطیلات به جریان می افتد