Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-20@00:54:50 GMT

رشد بیش از ۹ درصدی تولید فولاد ایران

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۵۷۴۳

رشد بیش از ۹ درصدی تولید فولاد ایران

بر اساس آمار انجمن جهانی فولاد درحالی که جهان افت ۳.۲ درصدی را تجربه کرده، ایران با رشد ۹ درصدی در تولید فولاد در 9 ماهه نخست 2020 مواجه شده است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از ایمیدرو، گزارش انجمن جهانی فولاد نشان می‌دهد تولید ۹ ماهه سال ۲۰۲۰ با رشد بیش از ۹ درصدی، از ۲۰.۸ میلیون تن فراتر رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدت متوسط رشد تولید فولاد در دنیا با افت ۳.۲ درصدی همراه شد.

گزارش‌های اولیه انجمن جهانی فولاد از وضعیت تولید در ۶۴ کشور عضو، حاکی است که ایران توانسته از ابتدای ژانویه تا پایان ماه سپتامبر سال جاری، ۲۰ میلیون و ۸۲۲ هزار تن فولاد خام تولید کند که این رقم در برابر تولید ۱۹ میلیون تن مدت مشابه سال گذشته، رشد ۹.۳ درصدی پیدا کرده است.

در این مدت، تولید فولاد در دنیا به یک میلیارد و ۳۴۷ میلیون تن رسید که ۳.۲ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است.

طی ۹ ماه سال جاری میلادی، کاهش تولید فولاد در اتحادیه اروپا ۱۷.۹ درصد، کشور‌های مستقل مشترک المنافع (C.I.S) افت ۲.۵ درصد، آمریکای شمالی ۱۸.۲ درصد، آمریکای جنوبی ۱۳.۹ درصد، آفریقا ۱۶.۱ درصد، خاور میانه ۱.۹ درصد و اقیانوسیه ۲.۹ درصد بوده است.

از سوی دیگر در این گزارش برآورد شده که تولید فولاد خام ایران در ماه سپتامبر امسال به ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار تن رسید که ۲.۲ درصد کمتر از ماه مشابه سال گذشته بوده است.

طی این ماه، اکثر نقاط جهان افت تولید را ثبت کرده اند به طوری که اتحادیه اروپا ۱۴.۱ درصد، کشور‌های مستقل مشترک المنافع ۰.۳ درصد، آمریکای شمالی ۱۷.۴ درصد، آفریقا ۱۴ درصد، خاورمیانه ۱۱ درصد کاهش تولید را داشته اند. در این مدت، اما تولید فولاد در آسیا ۷.۴ درصد افزایش داشت.

در یک نمای کلی، متوسط رشد کشور‌های عضو انجمن تولید کنندگان فولاد طی ماه مورد اشاره ۲.۹ درصد بوده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران فولاد ایمیدرو تولید فولاد تولید فولاد ۹ درصد ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق

فرزاد پیلتن اظهار کرد: صادرات ایران به جهان در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۹.۴ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۸.۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد. عراق با ۹.۲ میلیارد دلار و ۱۸.۷ درصد از سهم صادرات کشور پس از چین (۱۳.۹ میلیارد دلار) دومین مقصد کالاهای صادراتی ایران بوده است. امارات (۶.۶ میلیارد دلار)، ترکیه (۴.۲ میلیارد دلار) و هند (۲.۲ میلیارد دلار) نیز در رتبه‌های بعد از عراق قرار داشته‌اند.

وی افزود: همچنین در سال ۱۴۰۲ عراق در رتبه اول مقاصد صادراتی ایران در میان کشورهای همسایه قرار داشته است. امارات، ترکیه و پاکستان نیز در رتبه‌های بعدی مقاصد صادراتی ایران در میان کشورهای همسایه بوده‌اند.

پیلتن اضافه کرد: بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد صادرات ایران به عراق در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ بدون احتساب گاز ۷ میلیارد و ۲۹۸ میلیون دلار و با احتساب گاز ۹ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار بوده است.

نماینده ویژه سازمان توسعه تجارت ایران در عراق همچنین در مورد پیش بینی میزان تجارت با عراق در سال ۱۴۰، تصریح کرد: بررسی‌های به عمل آمده نشان می‌دهد ظرفیت افزایش روابط تجاری دو کشور تا دو برابر و به میزان ۲۰ میلیارد دلار طی ۵ سال و افزایش سالانه از جمله در سال ۱۴۰۳ حداقل ۱۵ درصد در حوزه صادرات و ۲۰ درصد در حوزه واردات از عراق وجود دارد.

پیلتن درباره اینکه آیا سرمایه گذاری مشترک با عراق تعریف شده یا خیر، گفت: زمینه‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در عراق متنوع در دو بخش دولتی و خصوصی بوده و فرصت‌های دولتی معمولاً توسط نهادهای دولتی ذیربط یا هیأت‌های سرمایه گذاری ملی و استانی عراق منتشر می‌شود که عمدتاً شامل احیا کارخانجات دولتی و ایجاد زیرساخت‌های عمرانی، گردشگری، بهداشت و درمان، خدمات شهری و صنعتی بوده و زمینه‌های بسیار خوبی برای همکاری مشترک و بلند مدت دو کشور در حوزه‌های مختلف است.

وی تاکید کرد: علاوه بر این، فرصت‌هایی هم برای همکاری میان بخش‌های خصوصی دو کشور وجود دارد که بررسی این فرصت‌ها و قوانین و مقررات مربوط و اطلاع رسانی و پیگیری‌های مورد نیاز با تشکیل کارگروه سرمایه گذاری در سفارت ایران در عراق در دست بررسی و پیگیری قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار شالیزار آمل
  • پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان صندوق فولاد با افزایش ۲۰ درصدی
  • پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق
  • رشد۱۲ درصدی تولیدکالاهای مهم و استراتژیک صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • رشد۱۲ درصدی تولیدکالا‌های مهم و استراتژیک صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • خوداتکایی ۹۵ درصدی در صنعت شوینده و بهداشتی
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن عبور کرد