Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به حمایت این سازمان از فعالیت‌های دانش‌بنیان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا اگر نسبت به ساخت و تولید واکسن کرونا از سوی هر بخش و نهادی، اقدامی صورت پذیرد، سازمان اوقاف حاضر به همکاری است.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی، ضمن تقدیر از واقفان و کسانی که دغدغه حل مشکلات اجتماعی را دارند، گفت: وقف‌هایی که تاکنون صورت گرفته از ۱۹۸ هزار موقوفه می‌گذرد و میزان رقباتش به یک میلیون و ۴۲۰ هزار رقبه می‌رسد و در همایش «یاوران وقف» نیز سعی شد از برخی واقفین جدید که برای ایتام و نیات دیگر مانند توسعه علم، تأمین دارو و درمان و حوادث غیر مترقبه وقف کرده بودند، تجلیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به ارتقای کمی و کیفی موقوفات اظهار کرد: تاریخچه وقف به قدیم‌الایام و به صدها سال قبل بازمی‌گردد و بیش از ۸۰۰ سال در ایران سابقه دارد. مثلاً وقف ربع رشیدی که یک مجموعه علمی بوده است، تاریخچه ای بسیار قدیمی دارد.

خاموشی خاطرنشان کرد: برگزاری مراسمی مانند همایش «یاوران وقف» و هفته گرامیداشت وقف برای این است که نسبت به توسعه و ترویج وقف در جامعه کار کنیم. وقف درواقع یک پرچمی است که پرچم‌داران خاص خود را دارد، خیلی‌ها این کار را انجام میدهند، شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از این واقفان بوده و علاوه بر این، به نام او و پس از او در شهرستان‌های مختلف وقف‌هایی صورت گرفته است، بنابراین وقف در فرهنگ مردم ما و در تدین و هویت دینیشان جا دارد.

وی با بیان اینکه وقف می‌تواند در پیشرفت اجتماعی، فرهنگی وعلمی جامعه و رفع محرومیت و کمک به مردم اثرگذار باشد، افزود: کارکرد تخصصی در این زمینه بسیار مهم است، ما باید نگاه کنیم که در کدام جنبه مردم نیاز دارند، مثلاً امروز که بیماری کرونا در جامعه شیوع پیدا کرده، اگر نسبت به ساخت و تولید واکسن کرونا از سوی هر بخش و نهادی، اقدامی صورت پذیرد، سازمان اوقاف حاضر به همکاری است و در زمینه درمان بیماران مبتلا به کرونا نیز تمام زیرساختهای این سازمان در خدمت وزارت بهداشت و درمان است و در حال خدمات دهی هستیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: به نظر می رسد که نیازهای هر زمان تعیین کننده نوع حمایت خیرین و پشتیبانی سازمان اوقاف است و امروز که تحریم مطرح است اگر شرکت دانش بنیانی، پیشنهادی ارائه دهد، سازمان اوقاف در بخش تجاری سازی با آن شرکت همکاری های لازم را خواهد کرد، یعنی موقوفات متعدد را می توانیم در خدمت شراکت با آنها قرار دهیم و اخیراً در تولید موتور سیکلت برقی، انتقال جنین، زنجیره تولید مواد غذایی و تجهیزات پزشکی اقداماتی صورت گرفته که به مرور زمان تجاری سازی آنها را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

وی در رابطه با سازوکارهایی که برای ایجاد شفافیت در حوزه وقف در این سازمان در نظر گرفته شده است، گفت: شفاف سازی در ورود سرمایه و پول به این سیستم، حسابرسی دقیق از موقوفات و ارائه مفاصا حسابهای با دقت بالا توسط اداره تحقیق به شفافیت در این حوزه کمک می کند که تمام این مراحل را در سازمان طی می کنیم.

خاموشی بیان کرد: وقف اصولاً تابع نیت واقف است، مثلاً واقف محترم می تواند ساختمانی برای مدرسه اختصاص دهد، حال می تواند این مدرسه ویژه دختران یا پسران باشد یا ویژه ایتام باشد، بستگی به نیت واقف دارد.

وی همچنین تصریح کرد: وقف، نیت خیری است که واقف محترم با وقف کردن، رابطه مالکانه خود را از وقف قطع و به نیت معطوف می‌کند. حال ممکن است تولیت تعیین کند یا اینکه سازمان اوقاف متصدی می شود و موقوفه را اداره کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرونا واکسن کرونا سازمان اوقاف وامور خیریه سازمان اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اقدام عملیاتی برای رسیدن کمک‌های انسانی به غزه انجام دهد

وزیر بهداشت ضمن تقدیر از اقدام کشورمان در تنبیه متجاوز گفت: در غزه بیش از ۳۰ هزار نفر شهید و تعداد زیادی مجروح شدند و قحطی و جنگ وجود دارد و انتظار داریم سازمان بهداشت جهانی یک اقدام عملیاتی در رابطه با رسیدن کمک‌های انسانی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی در دیدار با مدیر کل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: در زمینه اقدام بسیار خوبی که سپاه پاسداران ایران انجام دادند و موفقیت‌های بسیار بزرگی که این اقدام در پی داشت، تبریک عرض می‌کنم، به طور کلی سیاست دولت، همکاری بین‌المللی با همه کشورهای دنیا است و از ابتدای انقلاب تاکنون با سازمان‌های بین‌المللی که در دنیا وجود دارد، همکاری داشته‌ایم، در حوزه سلامت نیز ما تحقیقات سازمان بهداشت جهانی را داریم، این سازمان تقسیم‌بندی‌های مختلفی دارد که یکی از این تقسیم‌بندی‌ها، منطقه مدیترانه شرقی است که در این منطقه انتخاباتی انجام شد و حنان حسن بلخی به عنوان رئیس منطقه شرق مدیترانه انتخاب شدند و به ایران سفر کردند که امروز سومین روز سفر وی است و ابتدا به اصفهان رفتند.

وی افزود: اصفهان یکی از مناطقی است که دانشگاه آن در حوزه‌های مختلف بهداشتی و پیشگیری اقدامات بسیار موفقی انجام داده و برنامه داشتیم از جایی که اقدامات عملی انجام داده است، این بازدید را آغاز کنیم. در اصفهان دیدارهای بسیار خوب و جلسه با اساتید مختلف و دیدار از مراکز بهداشتی و درمانی انجام شد و گزارش‌هایی نیز از آنچه که در زمینه بهداشت و درمان رخ داده است، به رئیس منطقه شرق مدیترانه ارائه داده شد که بسیار موجب رضایت بوده و نظرات مثبت مدیرکل دفتر منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت را به همراه داشته است.

وزیر بهداشت ادامه داد: به گفته مدیرکل دفتر منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت، کشور ایران جزو معدود کشورهایی بوده که آموزش، درمان و بهداشت با هم ادغام شده است. امروز هم در ادامه سفر وی گزارشی از فعالیت‌های مختلفی که در حوزه‌های مختلف در وزارت بهداشت انجام می‌شود، ارائه شد، یکی از نکات مهمی که امروز درباره آن صحبت شد این است که سازمان‌های جهانی زمانی می‌توانند در میان مردم اعتبار داشته باشند که اقدامات عملی داشته باشند، اما در خصوص غزه فقط شاهد حرف درمانی هستیم و هیچ اقدام عملی انجام نمی‌شود، به ویژه سازمان بهداشت جهانی هیچ اقدامی انجام نداد.

وی اضافه کرد: در غزه بیش از ۳۰ هزار نفر شهید و تعداد زیادی مجروح شدند و قحطی و جنگ وجود دارد و انتظار ما این است که سازمان بهداشت جهانی یک اقدام عملیاتی انجام دهد، بسیاری از نیروهای سلامت، پزشکان و پرستاران به‌صورت روزانهمراجعه می‌کنند و از صحنه‌هایی که مشاهده می‌کنند، بسیار متأثر بوده و آماده اعزام و ارائه کمک‌های انسانی، دارویی و درمانی هستند، اما اقدام عملیاتی خوبی انجام نگرفته و این ناتوانی سازمان‌های جهانی در استکبار جهانی و امپریالیسم آمریکا و کشورهایی همچون فرانسه و انگلیس و آلمان نشان‌دهنده این است که به گفته‌های خود هیچ اعتقادی ندارند و اگر این روند ادامه داشته باشد شاید تشکیلات موجود دیگر کارایی خود را نداشته باشند و نیاز به ایجاد تشکیلات دیگری باشد.

عین‌اللهی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم که با همکاری کشورهای منطقه مشکلات منطقه را رفع کنیم، در منطقه مدیترانه شرقی، منطقه‌ای را داریم که علاوه‌بر بحران‌ها و مسائل نظامی، بحران‌های دیگری همچون سیل، زلزله، فقر و محرومیت‌ها نیز وجود دارد و امیدواریم بتوانیم در این میان سلامت منطقه را تأمین کنیم، اگر تنها در جمهوری اسلامی ایران سلامت را تأمین کنیم کافی نیست؛ چرا که اطراف ما کشورهایی وجود دارند که هنوز گرفتار بیماری‌های واگیر هستند و اگر به‌طور مثال حتی مالاریا و فلج اطفال را کنترل کنیم، ممکن است این بیماری‌ها از کشورهای دیگر به ایران منتقل شود، بنابراین ما به یک همکاری منطقه‌ای در این زمینه نیاز داریم.

وی درباره همکاری گروه پنج اظهار کرد: در دولت جدید ایران، گروه G5 مجدد احیا و هشت جلسه با همکاری سازمان جهانی بهداشت برگزار شد و در آن موضوعات خاصی مطرح شد و این جلسات نمونه بسیار خوبی در زمینه همکاری‌ها بود. امیدواریم این همکاری بین کشورها با مدیریت سازمان بهداشت جهانی ادامه‌دار باشد، به همکاری و دیپلماسی بین کشورها معتقد هستیم و امیدواریم با جلسات متعدد در بازدیدها و اقداماتی که انجام می‌شود، بتوانیم همکاری‌های بیشتری را ایجاد کنیم، جمهوری اسلامی ایران با تمام زیرساخت‌ها، پزشکان، نیروهای انسانی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، آمادگی کامل برای همکاری را دارد و می‌توانیم افراد بسیاری را در کشورهای مختلف و در حوزه‌های مختلف آموزش دهیم که این کار موجب افزایش آگاهی در افراد می‌شود و در واقع با همکاری‌هایی که با هم انجام می‌دهیم بتوانیم شاهد کاهش بیماری‌های واگیر و غیرواگیر باشیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تجربه‌های خوبی را در زمینه شبکه‌های بهداشت و درمانی دارد، حدود ۱۸ هزار خانه بهداشت در کشور داریم و تعداد زیادی از افراد در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند و می‌توانیم تجربه‌های خود را در این زمینه‌ها در اختیار سایر کشورها قرار دهیم.

وی افزود: از نظر آموزش افراد در حوزه‌های سلامت، گردشگری سلامت، استفاده از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در فعالیت‌های مشترک آموزشی و تحقیقاتی و تجربیاتی که داریم می‌توانیم با هم، همکاری داشته باشیم، همچنین فعالیت خوبی را به اسم طرح سلامت خانواده آغاز کردیم و در این زمینه همایش بین‌المللی سلامت خانواده طی یک ماه گذشته برگزار شد، این فعالیت تجربه بسیار خوبی است که در ۱۹۵ شهرستان آغاز شده و امیدوارم تا پایان سال در تمام نقاط کشور انجام شود، این طرح بیشتر در خصوص پزشکی پیشگیری محور فعالیت می‌کند و امیدوارم با همکاری‌های مشترک این تجربیات را بتوانیم به سایر کشورها نیز انتقال دهیم.

کد خبر 744868

دیگر خبرها

  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • تاکید ایران بر آمادگی دفاعی در جهت صیانت از منافع
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • تاکید دبیر کل سازمان همکاری اسلامی بر توقف جنایات صهیونیست ها
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت
  • گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
  • سازمان جهانی بهداشت اقدام عملیاتی برای رسیدن کمک‌های انسانی به غزه انجام دهد
  • امیدواریم بتوانیم سلامت منطقه را تأمین کنیم