Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "مصطفی زحمتی پاک"، بااشاره به ماهیت اجباری بودن بیمه نامه شخص ثالث، گفت: ماده 8 قانون بیمه شخص ثالث از بیمه نامه بدنه اتومبیل حمایت می کند و می گوید به سود مالک خودروی نامتعارف است که بیمه نامه بدنه تهیه کند زیرا یک قسمت از خسارت برعهده دارنده است.

وی، اذعان داشت که در دوسال اخیر ضریب خسارت بیمه بدنه اتومبیل به شدت بالارفته و این به دلیل حق بیمه های رقابتی و افزایش چشمگیر قطعات و هزینه های بازسازی خودرو است

مدیر اتومبیل شرکت بیمه تعاون، گفت: حدود 40 درصد قیمت خودروها در کشور افزایش یافته و همین 40 درصد گران شدن با نرخ ثابت یعنی رشدی برای بیمه نامه بدنه ، ولی درواقع این رشد از نظر رشد بیمه ای واقعی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اتومبیل شرکت بیمه تعاون، وضعیت اقتصادی مردم را یکی از علت‌های رغبت کم به سمت خرید بیمه نامه بدنه اتومبیل، با وجود قیمت های رقابتی دانست و گفت: به هر حال بیمه نامه بدنه اتومبیل، یک بیمه نامه اختیاری است و مردم هر چقدر که شرایط اقتصادی سخت تر باشد سعی می کنندتنها بیمه نامه شخص ثالث را خریداری کنند.

زحمتی پاک، خاطرنشان کرد که در حال حاضر بیشتر دارندگان خودروهای گران‌قیمت بیمه نامه بدنه اتومبیل را تهیه می کنند و شرایط اقتصادی موجود این مساله را شدت داده است.

وی، نکته جالب توجه را این دانست که بیشتر بیمه گذاران بزرگ که تعداد زیادی خودرو دارند ، موردی که در بیمه بدنه اتومبیل در نظر می گیرند  پوشش نوسان قیمت است.

به اعتقاد وی، بیشتر مردم با بیمه نامه شخص ثالث و بدنه آشنا بوده وشاید عدم استقبال به دلیل وضعیت اقتصادی و دوم اینکه اهمیت موضوع برای مردم ملموس نبوده است .

مدیر اتومبیل شرکت بیمه تعاون، در خصوص نرخ حق بیمه بدنه اتومبیل، گفت:در شرکت های بیمه نرخ به شدت رقابتی است یعنی بسیاری از شرکت ها در نقطه سربه سر حق بیمه را اعلام می کنند که  دلایل فنی خودش را دارد.

وی، توضیح داد:  از نظر شرکت بیمه، رقابت نزولی و به سمت نقطه سر به سر است، درواقع ضریب خسارت بیمه بدنه اتومبیل در دو سال اخیر خیلی خود را نشان داده و حتی یک چالش در حوزه خودرو است

زحمتی پاک، اذعان داشت که وجود نرخ های رقابتی برای بیمه بدنه خودرو،نشان می دهد که شرکت های بیمه ای به شدت به دنبال جدب پرتفو هستند.

پربیننده ترین تنوع نظرات در مورد شیوه اجرایی آیین نامه کارمزد زیاد است دریافت اسناد خزانه در ازای مطالبات فقط مخصوص شرکت‌های بیمه‌ای نیست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث بیمه بیمه خودرو بیمه تعاون بیمه بدنه خودرو قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بیمه نامه بدنه اتومبیل بیمه بدنه اتومبیل شرکت بیمه شخص ثالث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده‌های خونین و مسافران بی‌دفاع

گذشته از ۱۲هزار خانواده دیگر که در همین روزهای خوش بهاری و اول سال نو گرفتار بیمارستان و قطع عضو و مصدوم شدن عزیزان خود شدند و احیانا آواره داروخانه‌ها و دربه‌در دنبال دارو گشتن در همین چند روز هستند. از آن بدتر کمتر از یک هفته بعد از تعطیلات عید به بهانه تعطیلی یکی دو روزه عید فطر باز بیشتر از صد خانواده عزادار شدند.
اجازه دهید کمی بیشتر تامل کنیم؛ در ۱۰ سال گذشته یعنی از سال ۹۳ تا ۱۴۰۲ حدود ۱۰ هزار خانواده ایرانی در این ایام عزادار شدند و دیگر برای آنان عید نوروز خاطره خوشی نیست و هرسال داغ دلشان تازه می شود.
این آمار و ارقام را پلیس و هلال احمر داده است یعنی تلفات تصادفات در هنگام بروز حادثه پس باید آمار مجروحانی که بعدا در بیمارستان از شدت صدمات جان سپرده اند را به این ارقام اضافه کنیم.
اما این تلفت جاده ای به همین دو هفته خلاصه نمی شود. طبق آماری که پلیس راهور داده است در طول سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۷هزار و ۱۷۷ نفر از هموطنان مان در تصادفات جاده ای کشته شده و ده ها هزار نفر دیگر مصدوم شده اند.
پلیس راهنمایی و رانندگی عامل بیشتر تصادفات را عوامل انسانی مثل سرعت بیش از حد مجاز، سبقت غیر مجاز یا خواب آلودگی رانندگان اعلام می کند. شکی نیست که عوامل انسانی بیشترین نقش را در بروز حادثه داشته اند اما آمار بالای تلفات به عوامل دیگری مرتبط است که کمتر ذهن تصمیم گیران جامعه را مشغول خودش می کند. شاید بیراه نباشد اگر بگوییم خودروهای موجود در ایران ضعیف ترین خوروها هستند و در واقع سرنشینان خودروها در ایران نا ایمن ترین خودروها را سوار می شوند.

در بحث خودروهای داخلی می توان گفت استانداردهای ایمنی اعمال شده از پایین‌ترین حد در دنیا برخوردار است به عنوان نمونه نه تنها پراید که حتی پرچمدار خوروسازی‌های داخلی مثل تارا و دنا بدنه بسیار ضعیفی دارند که حتی با فشار دست انسان تغییر شکل می‌دهند حتی جنس سقف این خوروها با مثلا پیکان ۳۰ سال قبل هم قابل مقایسه نیست چه برسد با خودروهای روز دنیا که حتما در کلیپ‌های فضای مجازی دیده‌اید اتومبیلی که یک کامیون یا تریلی آن را زیر گرفته و سرنشین آن به سلامت از بقایای آسیب دیده خودرو خارج می‌شود.

اکثر خودروهای خارجی موجود هم به خاطر سال‌ها ممنوعیت ورود خودروی خارجی از استانداردهای روز ایمنی دنیا فاصله دارند. کاش آماری از خودروهای کسانی که در تصادفات کشته یا مصدوم می‌شوند وجود داشت تا این امر برای مسئولان و تصمیم گیران هم واضح شود، برای مردم که هر روز پراید و ۲۰۶ و ۴۰۵ و تیبا و سمند و... مچاله شده در جاده‌ها را می‌بینند که واضح است.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896493

دیگر خبرها

  • چرا به‌زودی تمام گوشی‌ها گران می‌شوند؟
  • دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها
  • شهدا بهترین معامله گران تاریخ هستند
  • اختصاص تسهیلات ویژه برای دارندگان وسایل نقلیه برقی
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ سهمیه بنزین چه تغییری کرد؟
  • جاده‌های خونین و مسافران بی‌دفاع
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟
  • رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد