Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور گفت: ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز کارگاه‌های این دانشگاه درنظر گرفته شد که اکنون بیش از ۸۰درصد آن اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ ابراهیم صالحی عمران روز شنبه در نشست با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان ابراز داشت: سه هزار و ۶۰۰ کارگاه در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور فعال است و تجهیز و به روزرسانی کارگاه‌ها همواره در اولویت کاری این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال بودجه برای به روز رسانی و تقویت تجهیزات کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور لازم است.

وی بیان کرد: متناسب با پیشرفت علم و تکنولوژی کارگاه‌ها نیاز به بروز رسانی دارد  و استفاده از ظرفیت صنایع در بخش تجهیز کارگاه‌ها می‌تواند کمک کننده باشد.

صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه‌های فنی و حرفه آمادگی امضای تفاهم‌نامه و تقویت همکاری با صنایع را دارد، خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی می‌توانند نام تجاری واحد صنعتی خود را بر روی دستگاه‌هایی که در اختیار کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای قرار می دهند نصب کنند تا تبلیغی برای کارشان باشد و هم از نیروی آموزش دیده و تخصصی مراکز برای ارتقای کار خود استفاده کند.

وی اضافه کرد: ۲۰۰ هزار دانشجو در ۱۷۶ دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور مشغول تحصیل هستند و ۸۰ درصد دانشجویان در رشته‌های کاردانی و ۲۰ درصد در رشته‌های کارشناسی ناپیوسته تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: رسالت این دانشگاه تربیت نیروی کار با علم و مهارت است و برای تحقق این راهبرد ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در سراسر کشور وجود دارد.

صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به چهار صورت دانشجو می‌پذیرد، افزود: دانشجویان این دانشگاه در یکی از چهار شاخه اصلی شامل کاردانی ناپیوسته و پیوسته و همچنین کارشناسی ناپیوسته و پیوسته درس می‌خوانند که البته تاکید بر روی کاردانی ناپیوسته با ۹۰ رشته مختلف در سطح کشور است.

وی افزود:  ۶۰۰ کد رشته محل در ۲ سال گذشته برای تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و در استان سمنان نیز ۱۰ کد رشته محل جدید ایجاد شد که با استقبال خوب متقاضیان رو به رو شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در شرایط کرونایی آموزش در این دانشگاه  به صورت مجازی دنبال می‌شود و هیچ نگرانی در ارایه آموزش‌ها وجود ندارد.

دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای استان سمنان چهار هزار دانشجو دارد و ۶۳ درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه مشغول به کار هستند.

رییس دانشگاه فنی وحرفه‌ای به منظور بازدید از مراکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان یک روزه به این استان سفر کرده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای کشور استان سمنان کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۶۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که سوم اردیبهشت ماه 1403 در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

بیشتر بخوانید: برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشورها برنامه‌های گوناگون دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محورهای آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228056 برچسب‌ها دانشگاه فنی و حرفه‌ای

دیگر خبرها

  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • تجهیز ۲۴ آزاد راه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • تجهیز ماشین آلات راهداری با اعتبار هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال
  • ماشین‌آلات راهداری خراسان جنوبی تجهیز و بازسازی شد
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت