Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی ساسانی بازیگر تئاتر تلویزیون و سینما در گفت وگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقش عطا در سریال نجلا گفت: نقش عطا دربردارنده جاذبه‌های جالبی برای بازیگر و بیننده است. اجرای اینگونه نقش‌ها برای بازیگر وسوسه انگیز است. در واقع عطا برخلاف دیگر شخصیت‌ها، خانواده ندارد و ما در طول نمایش فیلم، عبد شیرین و عمو اکبر را اشخاصی میبینیم که عطا به نوعی انگار در برخورد با آن‌ها به دنبال ایجاد خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه درباره حس و حال رابطه عطا و عبد عنوان کرد: رابطه‌ای که میان این دو شخصیت جذاب در فیلم حکم فرماست در واقع رابطه مرید و مراد است و نوعی رابطه سرخوشانه از سوی عطا نسبت به عبد را شاهد هستیم. در ارتباط عطا با شیرین هم رندی‌هایی را می بینیم که با چاشنی طنز شخصیت عطا  قصه را جذاب تر کرده و حس و حال پاکی که در روابط شیرین و او وجود دارد، نمایانگر وجه دیگری از این شخصیت در سریال است.

این بازیگر افزود: در ارتباط با شخصیت دیگری در فیلم که عطا با او  روبه رو است یعنی "عمو اکبر، پدر شیرین" ما شاهد وجه دیگری از شخصیت عطا هستیم، شخصیتی که به عمو اکبر احترام می‌گذارد، حیا دارد و اشاره میکنم به سکانسی که میخواهد یواشکی از باجه به شیرین زنگ بزند که با چاشنی طنز همراه است.

ساسانی اظهار کرد: در مجموع عطا که در واقع با قاچاق و شاگردی پیش عبد، راهی سفری می‌شود که  تحولات شخصیت او را رقم میزند. در مجموع شخصیتی طناز و توسری خور و عبد تنها، روراست و گاهی رند و شخصیتی وفادار است.

این بازیگر درباره قصه سریال نجلا توضیح داد: سریال نجلا قصه‌ای جذاب و نو دارد.  روایتگر داستان مادری است که فرزندش را سالها پیش در اربعین سرخ گم کرده  و حالا در پی پیدا کردن آن طفل، شاهد ماجرا‌هایی خواهیم بود. 

وی ادامه داد:  شناخت یک کاراکتر توسط بازیگر از چند منظر شکل میگیرد؛ حرف‌هایی که کاراکتر میزند، حرف‌هایی که دیگر شخصیت‌ها درباره او می گویند و اعمال و رفتار‌هایی که این کاراکتر را معرفی میکند. نویسندگان به گونه‌ای این شخصیت را نوشتند که تمام کد‌های لازم برای بازی در این نقش  را  من در اختیار داشتم. تکیه کلام‌هایی که گا‌ها عطا از آن‌ها استفاده میکند در جریان فیلمبرداری توسط کارگردان و همچنین خودم و گا‌ها توسط پارتنر‌ها ایجاد شد.

بازیگر سریال «شرایط خاص» در ارتباط با بازیگران مقابل خود در سریال نجلا بیان کرد: زمانی که بازیگر مشغول ایفای نقش است بخش مهمی از بازی اش به بازیگر مقابل بستگی دارد و اگر بازیگر مقابل انرژی لازم را منتقل نکند طراوت و درستی نقش‌ها از بین میرود.

ساسانی در ارتباط با انتقاداتی که به ادای لهجه ها شده است توضیح داد: ما یک ماه با غابشی که اصالتا جنوبی هستند تمرین کردیم و ایشان معتقد بودند که جز چند موارد کوچک، ایراد دیگری به لهجه  وارد نبود و براساس پیام‌هایی که از مخاطبان دریافت کردیم، برای آنها هم باورپذیر بوده است.

وی درباره واکنش مخاطبان این سریال بیان کرد: خدا راشکر مخاطبان راضی بودند؛ چرا که به گفته آنها بعد از مدت‌ها سریالی پخش شده که توانسته مردم را از سمت شبکه های ماهواره، پای شبکه‌های تلویزیونی بنشاند و این باعث افتخار من است و لذت میبرم. همچنین امیدوارم مدیران به کارگردانان و بازیگران جوان بیشتر اعتماد کنند و فرصت ها را دراختیار جوانان قرار دهند تا شاهد کار‌های جذاب بیشتری در تلویزیون باشیم.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلوزیونی شبکه سه بازیگر تلویزیون سریال نجلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ سریال تاریخی کره‌ای که طرفداران «جومونگ» نباید از دست بدهند

به گزارش خبرآنلاین،سریال «جومونگ» که در سال ۲۰۰۶ ساخته شد، بدون تردید یکی از محبوب‌ترین سریال‌ها در تاریخ تلویزیون ایران بوده است به طوری که هر بار بازپخش این سریال نیز مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. بعد از پخش موفق این سریال بود که سریال‌های محبوب دیگری مثل «دونگ‌یی» و «امپراتور بادها» نیز وارد فهرست تماشای ایرانی‌ها شدند.


به گزارش فرادید؛ در اینجا قصد داریم سریال‌های کره‌ای دیگری را معرفی کنیم که در ژانر تاریخی ساخته شده‌اند و شباهت‌های قابل توجهی نیز با سریال جومونگ دارند. این سریال‌ها با وجود موفقیت‌ها و جذابیت‌هایشان، در میان مخاطبان ایرانی چندان شناخته شده نیستند.

۱. افسانه (۲۰۰۷) (The Legend)

این سریال روایتی فانتزی و آمیخته با افسانه و تخیل از زندگی یکی از قدرتمندترین پادشاهان گوگوریو به اسم پادشاه گوانگ‌گاتو است؛ داستان سریال بر محور یک سفر افسانه‌ای می‌چرخد؛ سفر ماجراجویانۀ گوانگ‌گاتو برای یافتن چهار یادبود مقدس و تبدیل شدن به پادشاه گوگوریو.

ماجرای یافتن چهار شیء مقدس در این سریال شباهت زیادی به تلاش شخصیت اصلی سریال جومونگ برای یافتن یادبودهای مقدس پادشاهان چوسان قدیم دارد. به علاوه این سریال نیز به تاریخ امپراتوری گوگوریو مربوط است و از لحاظ فراز و نشیب‌های روایی و جنبه‌های اکشن و عاطفی نیز بی‌شباهت به سریال جومونگ نیست.

۲. دائه جویونگ (۲۰۰۶) (Dae Jo-yeong)

سریال جومونگ روایت تاسیس امپراتوری گوگوریو بود و این سریال روایت فروپاشی آن امپراتوری. شخصیت اصلی این سریال یک شخصیت واقعی تاریخی به نام دائه جویونگ است که در زمان جنگ میان گوگوریو و تانگ در گوگوریو به دنیا می‌آید. پیشگویی‌ها می‌گویند که او پادشاه خواهد شد؛ اما این پیشگویی باعث می‌شود او بخشی از عمرش را در گریختن از دست دشمنانش به سر ببرد. عاقبت جنگ گوگوریو و تانگ به فروپاشی گوگوریو منجر می‌شود؛ اما دائه جویونگ کسی است که مردم آوارۀ گوگوریو را برای برپایی یک قلمرو تازه به نام «بالهائی» رهبری می‌کند و خودش پادشاه این حکومت تازه می‌شود.

۳. شش اژدهای پرنده (۲۰۱۵) (Six Flying Dragons)

این سریال ۵۰ قسمتی که جوایز زیادی را نیز در جشنواره‌های مختلف کره به دست آورده، روایت تاسیس امپراتوری جوسئون است؛ حکومتی که نزدیک به ۵۰۰ سال در سرزمین کره برقرار بود. شخصیت اصلی این سریال یی بانگ وون است که بعدها با لقب شاه ته‌جونگ به سومین امپراتور جوسئون تبدیل شد. داستان از جایی آغاز می‌شود که بانگ‌وون جوان متوجه می‌شود یکی از متحدان پدرش قصد کشتن او را دارد. این نقطۀ آغازی است برای مسیری که بانگ‌وون برای تصرف تمام کره و تبدیل شدن به یک امپراتور قدرتمند طی می‌کند.

گرچه زمان وقایع این سریال حدود ۱۵۰۰ سال با زمان جومونگ فاصله دارد، اما ساختار روایت این دو سریال بی‌شباهت به یکدیگر نیست؛ در اینجا هم شخصیت اصلی یک شاهزادۀ جوان است که با وجود تهدیدهایی که در اطرافش وجود دارد، مسیر خود را از میان مشکلات باز می‌کند و با کمک یاران و هوادارانش پایه‌های یک پادشاهی تازه‌تاسیس را مستحکم می‌کند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895811

دیگر خبرها

  • لحظه تلخ و دردناک از پایان زندگی یک زن تُرک
  • ۳ سریال کره‌ای که طرفداران «جومونگ» نباید از دست بدهند
  • همه چیز درباره فصل سوم سریال «سرزمین مادری»؛ زمان پخش و بازیگران جدید
  • نخستین تصویر بازیگر یاغی در یک سریال جدید (عکس)
  • (عکس) نخستین تصویر بازیگر یاغی در یک سریال جدید
  • ۳ سریالی که طرفداران «جومونگ» نباید از دست بدهند
  • ۳ سریال تاریخی کره‌ای که طرفداران «جومونگ» نباید از دست بدهند
  • نون خ ادامه دارد؟ | آقای جبلی سر صحنه به سعید آقاخانی گفت...
  • «سلمان فارسی» از عزا درآمد/۶۰ بازیگر در فصل ایران باستان
  • ولخرجی بچه پولدارها برای زیبایی‌شان خبرساز شد